+1 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir komşu kadın vardı benle sıkı fiki idi kaynanamı begenmezdi bunun bacısı öldü ben mesaj attım basın sağolsun diye aramadım yalan yok o ara benimde sorunlarım vardı geldim bir baktım bana düşman olmuş kaynanama dost olmuş banada kaynanamı savunuyor ikide bir 

6 Cevaplar

+1 oy
(101 puan) tarafından

Sadece mesaj atmana kırılmış olabilir mi canım 

tarafından

Olabilir kirilirsinda birden düşman kesilmek nedir

-Reklam-
+1 oy
(16,665 puan) tarafından

Aranızda samimiyet varken sen onu cenazesinde aramamışsın. Oda belliki sana bilenmiş. Niye bu kadar şaşırdın senden uzaklaşmasına. 

tarafından

Uzaklaşmasını anlarım saldirmazsini anlayamam

+1 oy
(16,239 puan) tarafından

Aman boşver kim kimle samimi olursa olsun ailenle ilgili hiç birşey anlatmasaydın ona şimdi kaynananla samimi olmuş belki söylediğin birşeyler varsa o da ona iletebilir daha da kızıştırabilir arayı dikkatli ol 

tarafından
+1

Kizistirsin umrumda değil benle konusp konusmadigida umrumda değil bir baktım canimli cicimli şok oldum

(16,239 puan) tarafından

İşte insanlar birden değişebilir dost sandığın düşman olabilir sırf aramadın diye düşman olması da saçma zaten kırılırsın ama bunu belli edersin bu şekilde düşman olarak kırılmak olmaz 

+1 oy
(163,267 puan) tarafından

insan yakinini kaybedince teselli edilmek istiyo senle bayagi samimiyse senden yakin ilgi beklemistir bekledigi ilgiyi bulamayinca küsmustur tavir almistir o suan yakinini kaybetmos ve zor bi donemden geciyo sen olgun davran takma

tarafından

Bende o sıra eşimle sorunlarım vardı  aradım mesaj attim

(163,267 puan) tarafından

yukarida aramadim mesaj attim yazmissin

+1 oy
(22,381 puan) tarafından

Ne güzel işte kaypak bir insan hayatından çıkmış 

Not senle sıkı fıkı olduğu için kaynananı beğenmiyor gibi yapıyormuş sana yaranmak için öyle biriyle ahpaplık etmen hata imiş zaten 

+1 oy
(3,996 puan) tarafından

Madem o kadar samimiydiniz bi mesaj atabilirdin 2 dk arayabilirdin sorunlarin olabilir onunda taziyesi var beklemistir tabiki ama ben aunu gercekten anlamiyorum ben degil de annem yasadi bu durumu seninle iyiken kaynanani kotuluyo swninle bozusunca kaynanana niye kosuyo o soyledigi laflar nereye gitti simdi benimde annem teyzelerimden guzel darbe yedi ve mesafe koydu o arada yengemle dayimlarla iyiydik yengemde dayimda o teyzelerimle kuslerdi evime gelemez evine gitmem dayinda gidemez diyodu direk acik acik kizi desen dugunde sadicim oldu benim oyle iyiydik kiz teyzelerimin kizlari olan kuzenlerimi kotuluyodu ben bi kotulugunu gormedim ben evlendikten sonra yengemle sorun yasamislar annem yengemde kusmus tamam olabilir hakliysa koysun mesafesini birincisi ben evliyim olaydan haberim bile yok beni de sildiler yeni evlendim ne evime geldi ben aramistim bi kere aramadılar benim sucum ne ve direk kus oldugu anneminde kus oldugu teyzelerime kosmus simdi aralarindan su sizmiyo ben sucsuz yere kustuler ve eminim suan o kuzenlere de benim kotuluyolardi 

tarafından

Kız mesaj atmış ya zaten. Sadece aramadım diyo 🤭

(3,996 puan) tarafından

E tamam o zaman daha napsin 

tarafından

Takmasın boşversin 🤣

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 725 göst.
2 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sla_gzm (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 294 göst.

Kategoriler

1,459,292 soru

23,931,227 cevap

324,055 kullanıcı

...