+2 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

image

23 günlük bebeğim var kafasının arkası sırtına doğru kızarıklık oluştu sizce sebebi nedir ve yüzünde de sivilceler çıktı korkulcak durum mı sizce? 

image

8 Cevaplar

+2 oy
(950 puan) tarafından

Benim kizimin da Boyle.çikti çoklu besin alerjisi varmis diyet ile gecti 

Simdi 2 gun once gluten yedim tekrar cikti göz kapagi bile kizardi yavrumun çok huzursuz bebegim

(950 puan) tarafından

Ayni biz gluten bile yasak 

(1,870 puan) tarafından

Ay şükür bizde o yoktu. Çok zor gerçekten

(950 puan) tarafından

Ya en.zoruda glutensiz alternativi yok malesef diger kizimin gluten alerjisi yoktu bunda nasil oldu bilmiyom ya 4 gun oldu yuzu hala yara kac gune gecer acaba etkisi 

(1,870 puan) tarafından

Krem kullanıyor musunuz doktor verdi mi birşey

(950 puan) tarafından

Hayir hastaneye gitmedim henuz yurt disindayim turkiyeye gelicem test icin cok egzama gibi degil ama sivilce gibi agzinin etrafi bazen azaliyor bazen cogaliyor 

-Reklam-
+1 oy
(19,580 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı çıksın belki yaşayan vardır 

+1 oy
(2,971 puan) tarafından

Benimde bebegim daha 3 ayına yeni girecek ama hiç böyle olmadı acaba kiyafetlerden olabilirmi yada çok sicakmi ortam cokmu ortuyorsilunuz yada yikadiiginiz sampuqnlami alakalı vucut kremidw olabilir birçok sebebini var belkide mama yada süt dokunuyor

(7 puan) tarafından

Dalın markasını kullanıyorum ikinci çocuğum birincisinde problem yaşamadım hiç süt emiyor

(2,971 puan) tarafından

Cok sıcak tutmayın kat kat giydirmeyin ben mustella kullandim hepsini bir sivilce bile olmadı..deterjaninada dikkat edin 

(7 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim

+1 oy
(766 puan) tarafından

İsilik değil mi bu? Çok sıcaktan olur 

(7 puan) tarafından

Aslında sicak da değil normal elektrikli yakıyorum

(766 puan) tarafından

Canım bilmiyorum ama bu isilik gibi.. 

+1 oy
tarafından

Canım benim yenidoğanlar da bence bu gayet normal kullandığın şampuanlar mesela Dalin bunlar gibi ya da Sofia mesela şampuanlı kullanıyordum kızıma bunlar sebamed'in şampuanları pişik kremleri bunlara sebep oluyordu mesela veya kullandım deterjan veya yıkadığım elbiselerini ütülemediğim zaman kızımın vücudunda da bunlar çıkıyordu kimisi diyordu işte bebek kilolu olacak o yüzden bu sivilceler çıkıyordu yani binbir türlü şeyler çıkıyor ama dediğim gibi bunlara dikkat et ama geçici bir durum tabii ki ilk 4 aya 4,5 ayı bekle ondan sonra zaten kendiliğinden geçmezse doktora başvurursun

(7 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Sıcaklık şampuan bebek yağı kullanımı kıyafetlerde kullnadığınız deterjan vs etkılı olabılır benim kızım da oldu ıdı ama ona zeytin yağı sürüp masaj yaptıydım o yüzden cıkmıstı

(490 puan) tarafından

Ne kadarlıkken zeytinyagı ile masaj yaptın

(2,495 puan) tarafından

25 günlük felandı gaz sancısı çekıodu banyo yaptır sonra zeytınyağı ile masaj yap vs dedılrr tabı ev de sıcaktı hazıran ayı bende yaptım ama asidik zaten zeytınyağı ters tepti böyle isilik gibi kızarıklıklar çıktıydı bıraktım sonra 

(490 puan) tarafından

Yapma canım herkesi dinleme bebek vücudu çok hassas zeytinyağ yakar bana kayınvalidem pişik kremi yerine kullan dedi kullanmadım yüzde vücutta yakar asitli çünkü 

0 oy
(490 puan) tarafından

Sıcaktan oluyor canım bizde 24 dereceyi geçsin böyle oluyor 

0 oy
(14,878 puan) tarafından

Sırtı isilik yatıyor sürekli yatağı sıcak gelmiş. Yanağı da yenidoğan aknesi senin yediğin içtiğin vs hepsi etki eder zamanla söner 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,591 cevap