Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Hepinizden yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum
Öncelikle şunu belirteyim kimlikteki ismimi söylemeyeceğim
Ben ayın 10 unda adliyeye gidip isim değişikliği için babamı mahkemeye vericem
Ve nasıp olursa Büşra olarak değiştirticem ki her yerde ismim Büşra olarak geçiyor sadece resmi kurumlar da kimlik ismim kullanılıyor
Bayramda ablamlarla konuşurken kızının adını da yaparsalar eklet adı yaşasın dediler
Büşra ASMİRA olarak veya ASMİRA Büşra
Sizce çokmu sacma olur yalan yok bende niyetlendim kızımın adını ekletmeye
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Ben vefat etmiş kişilerin isimlerinin onu anmak için başka birine verilmesini yanlış buluyorum. Genelde hastalıkları bile benzer oluyor. Umarım beni yanlış anlamazsın kızının neden vefat ettiğini bilemiyorum Rabbım sabır versin ama olur da ömrünüz benzer olursa arkada daha 2 küçük evladin var. Kızını kalbinde de yasatabilirsin sefaatciniz olsun inşallah
Teşekkür ederim canım
Gebelik zehirlenmesi yaşadık 3 gün yaşadı
Bence de olmaz ya annenin adı çocuğa ama yine de sen bilirsin tabi
Yanlış anladın sanırım ölen kızımın adını ben Kendi kimliği me ekletmeyi düşünüyorum benim adımı kızıma değil
Ha pardon ama yine olmaz sanki ya her duydukça uzulmeyecek misin
Saçma bence ekletmedeki sebep nedir
Kızım vefat etti adını yaşatmak amaçlı
Tamam da kızının bir adı var zaten. Asmira çok da güzel bir isim bırak kızına özel kalsın. Herşey kendine güzel
He bende yanlış anlamışım pardon. Şuan doğru anladım ama yine de olmaz canım
Aaa senin kimlikteki ismin Büşra değil mi
Yok gülüm ama her yerde Büşra geçiyor
Ben yapmazdim heralde ya
Ben yapmazdım ya.birak o isim melek kızına özel kalsın
Çok güzel bir ismi varmış melek kızının içine sinecek ve bu seni mutlu edecek üzmeyecek se koymanda sakınca görmedim ben
Bence kızının adı olarak kalsın senin adına ekletirsen sana ait bir şey gibi olur o isimde başka biri vardı ve onun ismi idi şeklinde olmalı bence
Yok canım ya tek Büşra koy bence
Büşra yeterli bence de canım. Asmira yeni nesilin popüler isimlerinden oda kızına özel kalsın🤍
Kız mesela nasıl başvurdun nasıl yaptın ne kadar para verdin başvururken ben de kızımın ismini koydum ama hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum süreç nasıl ilerledin nasıl verdin ne kadar ödeme yaptın
Bacı bu sorunun cevabını ayın 10 unda öğrenicem bende inan ne kadar masrafı var bilmiyorum ama umrumda değil kimliğim mecbur değişecek oradaki resimle suanki Halim çok farklı resmi daireler de sorun yaşıyorum ehliyet kimlik ne varsa çıkartıp inandırmaya çalışıyorum o yüzden değişmem lazım buda aradan çıksin istiyorum
Adliye ye gidip dilekçe yazıyorsunuz onlar mahkeme gunu veriyor ilk mahkeme de isim değişiyor ücret bin tl uzeri dosya masrafı filan para yatırıyorun mahkemeden sonra paranın hepsini degil masrafı çıktıktan sonra geri veriyorlar gidip adliyeden alıyorsun
Tşk ederim gidip başvuru yapicam
Bence kızına özel kalsın ben yapmazdım Allah korusun
İsim değişikliğine gelince ailemde ki iki kişi değişim.yapti süreç zor Muş
Vemaddi açıdan ozaman yollar önce bir çeyreğe değişim
Olmuştu
Yıl 2000 lerde işte şimdi ne kadar bilemiyorum
Büşra ismini ben beğenmedim kuzum başka isimler de bulabilir sin maden değişim istiyon asmira ismi. Çok ama çok güzel kızına özel kalmalı
Büşra ismini kullanmak istiyorum çünkü kulağıma da Büşra diye okunmuş ve ben bildim bileli hep Büşra ismini kullanıyorum sadece resmi daireler de kimlikte ki isim kullanılıyor
Senin kulağına Büşra mi okumuşlar merak ettim sadece ☺️
Evet canım normalde kimlik çıkartmaya giderken dayımın ve annemin acizligine ugramisim babam kızmış ama sesini cikartamamis git değiş masraflarını da ben vericem dedi
Hey Allahım ya
Arkadaşım da kimlikte Emine Kulağına Mine okumuşlar babası değiştirmiş ☺️
Oluyor böyle şeyler maalesef ya
Abla kimlikdeki adın ne lütfen söyle çok merak ettim
Söylemeyeceğim diye belirtmistim
Şansımı denemek istedim
Saçma olmaz ama çok can yakıcı bir şey. Bir insan onu hatırlayan son kişi yaşadığı sürece yaşarmış. Senin kızın da sen yaşadığın sürece yaşayacak zaten kalbinde. Bırak ismi ona özel kalsın❤️
Teşekkür ederim canım çok mantıklı ♥️
kimlik ismini merak eden ben ☺️ tek Büşra yapsan daha iyi sanki
Tek. Büşra olacak sanırım ablamlar soktuydu aklima
E devletten yapılmıyor mu Büşra Asmira olabilir için de kalmasın sonuçta kimlikte olacak kullanmıyacaksın ki kaderin benzer diyenler için diyorum çok güzel düşünce 👍👍
Tercih meselesi cnm ama evladın bile olsa ölen kişinin ismi konulmamalı kaderini gercekten alıyor yine tercih meselesi ama bence kızına özel kalmalı o isim
Kimlikleri ismini söylemeyeceksin tamam ama hangi ayarda merak ettim belki söylersin:) Mesela cevriye ya da keziban
Kimlikteki ismim de kötü değil ama dayımın kızının gelininin ninenin amcamın kızının gelininin ismi sulalede çok var ☺️ ve kulağıma Büşra okunmuş ve ben istemiyorum
1,493,509 soru
24,401,638 cevap
350,179 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın