Galiba artik bugun keseceğim doktorda onay Verdi
Desteksiz uyutmama ragmen hep emmeye kalkiyor acaba edince duzelme olurmu uykusunda
Bide cok acikirmi sabaha kadar
6 bucuk aylik bebegim
Kes canim en iyisini yapıyorsun. Desteksiz uyuyormu artık çok sevindim.
1 saati geciyor cok agliyor ben surekli yaninda bekliyorum pis pis yapiyom inan bu daha yorucu bittim artik vucudumun her yeri morardi hem açlik hem yorgunluk bittim ölu gibiyim artik
Benim oglan da gece uyanirdi 24 aylikti memeyi kestim 2 gece uyandi vermedim geri uyudu o gunden beri deliksiz uyuyo masaAllah
Benim ki 6 bucuk aylik bakalim insallah iyi olur
Ayy cok kucukmus olsun diktor kes dediyse kes ilerde gunudz bi sekilde kandiriyon da gece zor oluyo gerek yoksa kes en iyisi gece emmeyen uyuyo deliksiz diyolar
Yaa benimde yeğenim 7 buçuk aylık gece beslenmesini kesmek doğru bence ama nasıl olcak mümkün değil gbi o çok emiyo
Canım benimkinden fazla Emen Hiç zannetmiyorum düşünemiyorum dünyada yok bence 10 dakikada ayakta asla uykuya dalmıyor
Çok küçük değilmi,? Aslında açlıktan değil sevgi istediği için birde dişlerden dolayı emiyor...14 aylıkken geceyi kestim ben şimdi erken kestiğimi bile düşünüyorum çünkü 2 yaşa kadar emmeli geceyi gündüzüde 34 aylıkken kestim ben keşke ömrümde 34 ay daha olsa emzirsem...tadını çıkartın yavrunuzla bu günler gelmeyecek bir daha ...şuan en güvendiği bağ sizinle arasındaki meme siz bilirsiniz...
7 aydır asla uyumayan bir anne Belki gece de sadece bir saat uyuyorum Arkada iki tane daha çocuk Hayatın nasıl tadını çıkarabilir yaşadığı hayatın tadını Bebeğim bile çıkaramıyor uykusuzluğundan dolayı mutsuz
Allah'ım yardımcınız olsun evet benim tek olduğu için belkide böyle düşünüyorum sizin ne yaşadığınızı kendiniz bilirsiniz.nasil mutlu olacaksanız öyle yapin
Çocuktan çocuğa değişir belki ama benim çocuğum tam bir meme bağımlısıydı 6 ay oldu hala geceleri tam anlamıyla uykuya geçmiş sayılmaz hala çok fazla uyanıyor
Gece beslenmesini kestiniz mi Peki kestiyseniz kaç aylıkken kestiniz Benimki de 10 dakikada bir emmeye kalkıyor ağzından aldığım vakitte memeyi bağırıyor
Ben kestiğimde 15 aylıktı mecbur kestim çünkü emzik gibi sürekli ağzındaydı uyurken bile ağzından tetsin kalkıyordu ilk önce geceyi 18 aylıkkende tamamen kestim her gece değişiyor malesef bir düzen kuramadık çabalasakta
Doktor onay verdiyse bilemeyecgim ama bana göre çok erken ya. O daha memede kendini rahatlatıyor bildiği tek şey bu. Gece diş sancısı olacak meme isteyecek. Canı acıyacak meme isteyecek. Bilemiyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Her saat basi bile kalksa raziyim 10 dakikada emiyor hic birakmiyir memeyi agliyor derin uykuya geçemiyor
Dişi çıkıyor olabilir ya da sancısı vardır önce nedenini bulmak lazim
1,473,438 soru
24,124,779 cevap
333,673 kullanıcı