0 oy
175 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,283 puan) tarafından

Bir buçuk milyonluk bir arabamız var satıp altın almak mantıklı olur mu sizce? Hem çok masraflı hem de evimiz yok 1-2 sene için de ev almak istiyoruz. Allah korusun bir kaza yapsak bütün paramız çarçur olacak gibi geliyor. Ve araba piyasası durağan bu aralar fikirleri alabilir miyim?

3 Cevaplar

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Para dursa deger kaybeder altın olsa değer kazanır 

(3,505 puan) tarafından

Bizde altin satıp araba aldik😂 herkesin yatırımı değişik

Kasko var birde ee ihtiyacınıza gideriyor bir yere gitsen taksinin açılışı zaten olmuş kaç para 

(9,079 puan) tarafından

yani mantikli olan o @Atlaskalbim  😂😂😂 altin tamam tl de durmasindansa  altinda kalmasi daha iyi :) ama altinda kalmasindansa araba olmasi daha iyi:) araba olarak kalmaktansa ev daha iyi😂😂 mantiken altin   5 fi 6 oldu. ev 1 ken ken 4 oluo  araba bi milyonken iki milyon oluo oransal olarak bakarsan   ev dort kati getirio araba iki altin ikiye katlamio bile😂

(3,505 puan) tarafından

Tek sorun senin paranın ev almasına yetmemesi😀 4 milyon yok 2 milyonda araba var 

(9,079 puan) tarafından

kiz yok misal dedim rakamlari . 😂 araba varmis araba 1 seneye nerdeyse 2 ye katlar ama altini ikiye katlamaz demek istedim😂u

(3,505 puan) tarafından

Bilemeyiz bazen birden yükseliyor biz geçen arac aldik mesel.altin sattım üzerine ekledik.bu ay 200 bin satış fiyatı artmış altin kalsa o kadar kar olmuyacakti

(1,283 puan) tarafından

Canım arabayi alalı 9 ay olacak 2 ye falan katladigi yok 100 bin falan arttı. Yani sandığınız gibi değil piyasa. Araba durdukça km yapıyor yılı olarak geride kalıyor yakıttır mtvdir birsuru para

(3,505 puan) tarafından

Biliyorum bizde 2 tane vardı sıfır çıkardık sıfırdan kar yaptık otv yoktu falan filan parayı nasıl degerlendirecegine bağlı birazda en iyisi tabiki ev almak ama evlerde en az3 milyondan basliyor

(1,283 puan) tarafından

Evet ev için tekrar borç yapmakta istemiyorum

(1,283 puan) tarafından

Tam borçtan kurtuldum biriktirip almak istiyorum bakalım dusunyyoruz suan

(9,079 puan) tarafından

bilemiyorum biz 2 milyona aldik en son yazin agustos sonuydu on gun sonra yuz bin artti jaecco.

ondan once opel mocca vardi 700 e aldik kredisi bitti sattik 13 ay kullandik yani toplamda 1200 e sattik ondan once dusuk modelli bi aravaydi 350 ye almistik 520 ye sattik

ondan once 194 e mercedes vardi 6 ay kullandik 535 mi ne satmistik korona dinemiydi o sira birfen firladi  hiraz sans isi birazda araba nekadar lux ise okadar prim yapar. km kullansak bile degeri artiyor

(1,283 puan) tarafından

Biz de de Chery var ama bir kazaya bakıyor işte o da

(1,283 puan) tarafından

Eviniz varsa sizin için sorun değildir ama evimiz yok biriktirelim derken sürekli masraf yapmak bence gereksiz geliyor

-Reklam-
0 oy
(5,756 puan) tarafından

Hic arabanız olmayacaksa,arabasiz idare edebilecekseniz,dolmuşlarda otobüslerde sıkıntı yaşamayız diyorsanız çok çok mantıklı. Çünkü arabanın masrafi gercekten cok. 

Ama iki günde bir taksi tutacak ya da araba kiralayacaksanız çok saçma.

(1,283 puan) tarafından

İlk dediğin gibi yapicaz tabi canım ama işte bakalım düşünüyorum. Şu aralar altın hareketli. Araba piyasası pasif

(5,756 puan) tarafından

Altından zarar etme şansın pek yok ama o paranın üstüne katacak birikimi de ayrıca yapmanız gerekiyor. Ve elinizi çabuk tutmakta fayda var,ev fiyatları sabit durmuyor.

(1,283 puan) tarafından

Evet evler sürekli değişiyor 

0 oy
(1,966 puan) tarafından

Çok mantıklı altın yapıp kenara atmak araba durduğu yerde bile zarar

(1,283 puan) tarafından

Evet bencede

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 104 göst.
6 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Prensannesi.. (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
9 cevap 386 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 296 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asyaagg (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,475 soru

24,111,652 cevap

332,988 kullanıcı