+2 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Arkadaşlar aşkim kapişmak tavsiyesiyle good mood aldım sizde kullandinizmi okb için almiştim yan etki oldumu size

4 Cevaplar

+3 oy
(18,460 puan) tarafından

O ne kız. Bende bize good morning diyorsun sandım 😁

(7,058 puan) tarafından

Hahahaha bu ben

(9,081 puan) tarafından

bende zayiflatan cay corba falandir diye dusundum:)  bu askikapismak. eskilerde baya seminerler bilmemneler nsabah programlari soylesiler falan baya dolu dolu adam zannediyordum ben. simdi asiri sacmalio sic agzina dan baska birsey yok . eline almis kirmisi kapya biber gelen sorulari dalga gecerek yanitlio siç agzina sic agzina diye diye zaten cogu soruuyu bel alti vuruyor . zaten gelen cogu soruda bel alti dalgasina . yani tamamen milletle tasak gecip  videolar cekerek izlenmek ve populer kalmaktan baska bir halt yapmiyor imaji veriyor benim nazarimda. 

(1,741 puan) tarafından

@Casperiye kesinlikle katılıyorum çok dolu biri gibi baslayip sonradan uyusturucunun dozunu kaçırınca kafayi yakan boş biri. İnsan kendine bunu neden yapar ya birkaç kişi gülüyor pohpohluyor hic dostu da yok ki demiyor kardesim sen napiyosun boyle diye Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin 

-Reklam-
+2 oy
(1,691 puan) tarafından

Vallahi onun ne olduğunu bilmiyorum kız 😂 ilk aklıma gelen şey şu oldu herhalde temizlik malzemelerinden bir şey 😂🤣

+2 oy
(7,058 puan) tarafından

Nedir acaba ok fln mi ne cahilligime verin:)🤣😂🤣😂🤣

+2 oy
(1,384 puan) tarafından

Ne için kullanılıyor 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 159 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 357 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,383 soru

24,057,430 cevap

329,967 kullanıcı

...