+2 oy
122 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (228 puan) tarafından

2 yaşını 2 ay geçti tek tük kelimesi var eskiden söylediği şeyleride unutuyor isminede bazen tepki vermiyor hangi doktora randevu almalıyım bu durumda

3 Cevaplar

+2 oy
(1,917 puan) tarafından

Önce bir çocuk doktoruna gidin o sizi yönlendirecektir çocuk psikoloğuna. 

(228 puan) tarafından

Bende öyle düşünmüştüm ama internette çocuk nöroloji diyor kafam karıştı o yüzden 

(1,917 puan) tarafından

benimde oğlum konuşmuyordu çocuk doktoru isterseniz psikoloğa yönlendireyim demişti çünkü. 

(228 puan) tarafından

Ende alayım o zaman çocuk doktoruna canım bakalım hangi bölüme yönlendirecek

-Reklam-
+1 oy
(4,805 puan) tarafından

Ekran kullanımı var mı 

(228 puan) tarafından

1.5 yaşından sonra başladı var yani şuan

(4,805 puan) tarafından

Erken başlamış 😟 Ekranı azaltmanız hatta bitirmeniz gerekiyor. Epey fark ettirir. 

(228 puan) tarafından

Benimde için hiç rahat degil bu konuda epey azalttım inşallah tamamen bırakacağız 

+1 oy
(1,500 puan) tarafından

Telefon televizyon çok kullanıyorsa bir kere ondan irtibatını kesin ve benim arkadaşımın çocuğu vardı 5 yaşında falan çocuk şu an yemin ederim daha anca çocuk bir şeyler söylemeye başladı arkadaşım onu terapistlere mi götürmedi doktorlara mı götürmedi götürmedik yer bırakmadı ama çocuk istemedi istemiyor yani konuşmak istemiyor şu an her şeyi konuşuyor ama muhtemelen sizin çocuğunuz da istemiyordur konuşmak istemiyordur ondan konuşmaz ama yine de tedbir almakta fayda var ilk önce bence çocuk doktoruna gidin o sizi yönlendirir diye düşünüyorum sonra arkadaşımın gittiği gibi değil terapistlerine gidersiniz artık doktor size bir şekilde bir şeyler önerir

(228 puan) tarafından

Aslında kuzenide 4 5 yaşlarında konuştu genetik mi acaba diyorum ama benimkinin konuşmaya hevesi varda konuşamıyor gibi çünkü kemdi kendine yatarken oynarken dalan sürekli bişeyler konuşuyor ama anlaşılmıyor bazı anladıklarım var sayıları sayıyor mesela

(1,500 puan) tarafından

Muhtemelen konuşmak istemiyor ama sen tedbir amaçla yine de bir doktora götürebilirsin yani çocuk istemiyordur ama hiç konuşamasa dediklerini de yapamaz bence

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 597 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.
+2 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,455,063 soru