+1 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından

Kızlar aile apartmanında oturuyorum görümce bi altkatta çocuğu 10 yaş civarında her akşam oturmaya geliyo (tabiki babasının evi gelemez demiyorum) 

Çocuğu ne yaramazlik yapsa asla çocuğuna kızmaz 

Ben odamı temizliyodum kapımı kapatmıştım temizlikten dolayı 

Gorumcenin oğlu kapıyı hızlı sekilde küt diye acti kolumu onun yüzünden kapıya çarptım o can acısına yavaş girsene be diye bağırdım 

Aradan 5 dk geçti cocugu yine bizim odaya kosarak geliyodu annesi bagiriyo çocuğuna o odaya girme diye ama ne yaptın diye sormuyo 

Ben mi abarttım acaba yine alınganlık mi yaptım bilmiyom size soruyom 

10 Cevaplar

+2 oy
(142 puan) tarafından

İnsanın da sabrı var ev babasının diye içine edecekler diye bir kaide yok bu ne rahatlık anlam veremiyorum tavrınızı koyun 

(361 puan) tarafından

Bi büyük kutu oyuncak vardı inan onu kaldırdım diye gorumcemi geçtim kaynana yüzüme bakmadı sürekli bi yerlerden oyuncak çıkarıp gorumcenin çocuklarına veriyo evde yerlere atıp savuruyolar artık çöpe attım yere attiklari oyuncaklari çöpün en dibine soktum bulup cikariyolar yoksa 

Çocuk odasının kapısının anahtarını bile almış kayinpeder ya yok böyle bisey 

-Reklam-
+1 oy
(2,060 puan) tarafından

Öncelikle onun babasının evi olabilir ama sonuçta sen oturuyorsun orada senin eşyaların var senin özelin var evde kimse babasının evi diye çat kapı her gün gelemez . Şayet ben de birinin evinde otursam dahi sürekli o ev resmiyette kimin üstüne olursa olsun bana tahsis edilmiş bir yer olduğu için bu şekilde rahat davranılmasına izin vermem . 

İkinci olarak sen temizlik yaparken ne işi var onu da anlamadım ki tuhaf …

Tepkin acıyla ağır olmuş olabilir belki o arada yanlış anlaşılmaya çok müsait durum oluşmuş olabilir ama sen haklısın bence 

(361 puan) tarafından

Sağol canım evet sürekli burdalar bazen surat yapıyorum gitmiyolar diye çünkü benide uyutmuyolar 

Temizlik yaparken resmen hizmetçi muamelesi görüyorum bu cahiller yüzünden artık odamı temizlerken kapımı kilitlicem

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Gorumceyle konuşman lazım bak bu boyle olmaz bu sekilde ben bisey demek istemiyorum ama sende konus diye çünkü laftan anlamayacak yaşta değil annesinin mudahale etmesi lazim

(361 puan) tarafından

Sakin konuşulcak insan değil biraz sorunlu hep üste çıkmaya çalışan bi tip o yüzden o kadına yaklasmiyorum ne zaman hakliysam beni haksız duruma sokuyo 

(1,741 puan) tarafından

Ay en zor insan tipi ya bende uzak dururum oylelerinden

+1 oy
(4,460 puan) tarafından

Senin odanda ne işi var zaten çocuğun. Çok ayıp. Öyle kafasına göre girmemesi için uyarmaları lazım. Kocaman çocuk hadi küçük bebek olur anlamaz neyse dersin.

(361 puan) tarafından

Aynen öyle kapıyı küt diye aciyo bide odayı temizlerken artık kapıyı kilitliycem

+1 oy
(1,543 puan) tarafından

Sanırım kaynanla oturuyorsun doğru okuduysam orası artık sadece görümcenin babasının evi değil seninde evin yani yanlış bir hareket gördüğünde müdahale edebilirsin 10 yaşındaki çocuğa sus dur demeyen bir anne bilerek isteyerek demez sırf sen rahatsız ol diye 

(361 puan) tarafından

Evet birlik oturuyorum 

Görümce normalde çocuğuna dur sus demiyo bizim evde ama kendi evinde bagiriyo sürekli 

Bende o rahatsız olsun diye oğlu terbiyesizlik yaptıkça bagircam 

+1 oy
(1,696 puan) tarafından

Bu konuya eşinle konuştun mu yani ne kadar babasının evi de olsa her gün gidemez diye düşünüyorum ben yani şimdi benim de Yengem var annem de bile aynı evde oturmuyorlar altlı üstlüler ona rağmen ben her zaman gitmem yani bir kere gittiyse bile tamam mı annesinin evine hazırlık konmayacak ya ne bu eşinle konuş bence artık rahatsız olduğunu dile getir ya evinize ayırın kaynananla oturmayın ya da artık kendilerine dur desinler

(361 puan) tarafından

Eşim bebe yani ne anasina ne babasına nede ablasına asla laf ettirmiyo iyi niyetle bisey desem bile ters tepki veriyo o yüzden onada bagiriyorum 

(1,696 puan) tarafından

O zaman hak ettiği gibi davrwncan bacım salla gitsin 

(361 puan) tarafından

Aynen canım 

+1 oy
(5,866 puan) tarafından

Babasi ve annesi tek otursa neyse ki onda bile odaya kapi tiklatarak girmesi gerektigini bilmesi gerek, kucuk cocuk degil. Siz bir de birlik oturuyosunuz daha dikkatli olmali. Senin alinganlik yapacagin bi durum yok. Gorumcende alinmak istemiyosa cocuguna ona gore gorgu ve terbiye ogretecek.

(361 puan) tarafından

Yoo öyle bisey öğretmemis çocuğu her zaman küt diye aciyo kapıyı bizim yatağın üstüne çıkıp tepiniyo ben bagiriyorum sinirden ama eşim olcak bebe odanın kapısını kilitleme diyo 

(5,866 puan) tarafından

Benim esim kitleme vs dese yeminle donumu bile ortada birakirim gorsun mahrem ne demek.

0 oy
(821 puan) tarafından

Her akşam geldiğinde sen de ona sabah kahveye git oturabildiğin kadar otur her gün her gün kendi isteyecek mi bakalım

(361 puan) tarafından

En sonunda öyle yapcam bakayim napcak

0 oy
(5,206 puan) tarafından

Yoo iyi yapmissin iste ne guzel anasi uyarmis 

(361 puan) tarafından

Sağol canım 

0 oy
(23,098 puan) tarafından

Odaya girme demiş. Bişey dememiş ki. Demesi gerekeni demiş. Gitmesin çocuk da kocaman olmuş. Öğrensin artik

(361 puan) tarafından

Aynen canim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
8 cevap 354 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,830 soru

24,116,718 cevap

333,255 kullanıcı

...