+5 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar eşimle 3 yıldır evliyiz. Çocuk düşünmedik şu ana kadar ama eşim dillendiriyor son zamanlarda. Maddi durumumuz iyi ama bilemiyorum çocuk bakmak zor bişey sonuçta 27 yaşındayım şu an biraz daha beklemilimiyim sizce? 

25 Cevaplar

+1 oy
(1,053 puan) tarafından

Bizde evlendiğimizde düşünmedik. Ama evliliğin 5. Ayında yanlışlıkla hamile kaldım ve 1 aylık düşük yaptım. Ondan sonra tekrar korunduk. 1 buçuk senelik evliyken baktım dediğin gibi eşim dillendiriyor. İşte benim yaşındaki herkesin çocuğu var bende çocuğum olsun İstiyorum dedi. O hiç istemeseydi biz alışmıştık yani böyle bir hayata ben hiç düşünmezdim. Eşim çok isteyince bende olumlu baktım. 2 senemiz doldu şimdi 8 aylık hamileyim. Sorumlulukları muhakkak var zor olacak biliyorum ama kendimi buna hazır hissediyorum. Bebeğim hareket ettiği zaman karnımı açıp onu izliyorum. Yani o kadar kusursuz bir duygu ki. İyikide eşim istemiş diyorum. Şimdi oğluma kavuşmak için gün sayıyorum. Evet biliyorum zor olacak ama herşeye rağmen çok güzel de olacak. Yüzünü hiç görmediğim bebeğim için canımı veririm. O kadarki heyecanlıyım, mutluyum. İyiki diyorum 

-Reklam-
+1 oy
(11,925 puan) tarafından

C şıkkı; hiçbir zaman 😂😂

(53,889 puan) tarafından

diyenin iki bebesi var☺️

(23,418 puan) tarafından

Yapsın bence onun bizden rahat olmaya hakkı yok 😅😅

0 oy
(53,889 puan) tarafından

yas gecmeden yap 

0 oy
(2,648 puan) tarafından

Yani 3 yıl zaten gezip tozduysanız eşinle evliliğiniz de güzel gidiyorsa iyi bir eşse bu adamdan iyi bir baba olur diyorsan yapabilirsin. Ben 28 ve 30 da peş peşe iki çocuk yaptım. Tek çocuk cidden korkulacak bir şey değil sadece acemilik oluyor. Sosyal medya yüzünden anneliğin abartıldığını dusunenlerdenim. Çocuğun bakımını yapıp koşulsuz seveceksin bu kadar.  Gece 5 aylık bebeğim mız mizlandi aldım kucağıma öptüm geri yatırdım yattı mesela. Uykusunda bile seni ozleyebilen bir canlı evinin neşesi oluyor. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Annelikle beraber başka bir senle tanışıp yeni bir hayata başlıyorsun. O zorluklar bile çok güzel. İnşallah saglikla size de nasip olur 

(24 puan) tarafından

Teşekkürler canım hayırlsıı

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Buna başkası karar vermez anne hazır olduğunda faaliyete geçmeli Allah kısmet ederse ne ala

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
+1 oy
8 cevap 273 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 423 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 863 göst.
29 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,430 soru

24,072,249 cevap

330,732 kullanıcı

...