Ben şunu yapamıyorum yani arkasından demediğini bırakıp yüzünede gelince ay canım ciğerim diyemiyorum.boyle mi olmak gerekiyor.insan ilişkilerinde arkasından demediğini bırakmayalım yüzünde ay canım nasılsın hosgeldin hoş bittin mi diyeyim yani iki yüzlülük değil mi seversem konuşur görüşürüm sakalasirim eğer sevmez yada kanım ısınmayla merhaba nasılsın bu kadar yani etrafımda hep öyle insanlar var
En iyisi canım kocam hep der düşmanı olmayan insan ikiyüzlüdür bırak bu hayatta en önemli şey karakter ikiyüzlü olunca mutlu olunmuyor asla. Bizim toplum böyle alışmış ama emin ol istemediğin insanlarla konuşmayınca daha mutlu oluyosun
Arkasından dediklerini yüzüne soylesen sonra konusmasan daha iyi olmazmi sence?
Oyle bir insan değilim dediğimi anlamamışsınız yani etrafımda böyle insanlar var ben ne arkasından konuşurum ne yüzüne konuşurum
He kisura bakma kiz. Sabah uykulu okumusum postu😁
Bence en doğrusu Valla bende yapamıyorum neysem oyum sevmediysem sevmiş gibi canımlı cicimli olamıyorum olamıyorum da olduğum gibiyim ama etrafımda çok var şeytandan farkları yok ve aşırı sinsiler mesafemi koydum evlerine dahi gitmiyorum
Vallahi sevmiyorsan açıkçası mesafe koymak gördüğünde sadece selam vermek budur yani ne iki yüzlülük yapacaksın ne samimiyet vereceksin baktın o insan tehlikeli böyle iki yüzlü ve karakteri bozuk en iyisi mesafe koyup gördüğünde sadece Allah'ın selamını vermek o kadar bence yani hiçbir şey olmamış gibi de canım cicim deyip evime davet etmem diye düşünüyorum ki etmem de yani rahatsız oluyorsam o kişiden mesafe koyarım
Adamına göre ben muamele yapiyorum..
Bazen ay canım cicim derim bazen soylerim..
Kimi kırmak istediğime bağlı
1,469,280 soru
24,070,335 cevap
330,613 kullanıcı