0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (780 puan) tarafından

Merhaba kizlar, bugün öğlen saatlerinde regl oldum ama kanamam kahverengi hafif pembe karisimi çok az geldi ilerleyen saatlerde sürtünme tarzı geldi durdu , şuan kanamam yok ve karnim davul gibi . Başınıza geldimi böyle bir durum ? 

Bir de maydonoz soğan suyu felan tavsiye ediyorlar denedinizmi nasıl yapılıyor içiliyor ? 

3 Cevaplar

0 oy
(4,609 puan) tarafından

Oruçtan çıktık ya .beni çok etkiliyor mesela. Seni bilemem ama.... belki de seni de etkilemiştir. 

Adet düzeni ve şeklini vir çok faktör etkiliyor canım. Normal geldi bana. Muhtemelen sabaha filan girer düzenine...

Soğan suyu içmiştim ben. Kaynatıyordum 5 dakika. Süzüp içiyordum. Bildiğim kadarıyla maydanoz suyu da öyle yapılıyor.

(780 puan) tarafından

Ya benim kistim vardı düştü dedi doktor sonra , nerdeyse 3 ay olmadm geçen ay gördüm şükür bu ayda bekledim dün olmam gerekirken bugün oldum , tam gelmeyince kafama taktım.  Peki sence sogon suyu mu iyi maydonoz mu ? Seni etkilemismiydi ? Yani reglin geldi mi ? 

(4,609 puan) tarafından

Evet soğan suyu iyi gelmişti. 

Çok bir değişiklik olmamışken gayet normal.

Hatta benim 16 gün geçmişti 3 ay öncesi. Test yapıyom bir şey yok. Doktora gittim. Çok normal dedi. Arada öyle olur dedi. Ben istediğim için baktı bazı şeylere. İlaç filan da yazmadı. 

(780 puan) tarafından

Evet bana da oyle demişti ilaç felan vs vermedi , ben de yarın soğan suyunu denerim inşallah faydası olur . 

-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından

Kızlar .. ...

0 oy
(8,750 puan) tarafından

Her ramazan benimkide şaşırıyor. 2 gün damla damla geldi sonra tam anlamiyla oldum. Sonra kesildi gibiydi dünle bugün yine biraz biraz geldi bugün 12. Günü oluyor adetimin bilmiyorum neler olacak üstüne görmüyorsan oluyor öyle arada

(780 puan) tarafından

Anladım canım kadın olmak çok zor , olsan bir dert olmasan bin .. teşekkür ederim cevabın için 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 54 göst.
+2 oy
2 cevap 34 göst.
+2 oy
5 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,453,795 soru

23,862,037 cevap

320,454 kullanıcı

...