+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından

Yazın yurtdışı için nerelerde tatil yapılabilir sıcak olsun uygun olsun bebemede uygun olsun:d

9 Cevaplar

+1 oy
(3,796 puan) tarafından

Mısır uygun aslında Endonezya da uygun buralara sadece uçak bileti pahali 

-Reklam-
+1 oy
(2,390 puan) tarafından

Balkanları tercih edebilirsin canım , baya uygun oralar 

+1 oy
(2,675 puan) tarafından

bacım hala bulamadın mı tatil yeri😂😂

+1 oy
(163,255 puan) tarafından

belcikaya gel sicagi cehennem gibi 

(2,212 puan) tarafından

Bilmiyorum anvers neresi ise ordalar..

(53,549 puan) tarafından

benim halamlar bruksel de genelde hep yagmurlu kapali hava diyorlar buraya geldiklerinde hasta oluyorlar ve hep geziyorlar☺️

ikbosum her hafta somu brukseldeyim neresindeler tam bugun gidemiycem abiboyum dogum gunune davetli

(53,549 puan) tarafından

şarlovaydi galiba nasil yazildigini unuttum eskiden mektuphyazardik ezbere bilirdim dampremy falan yaziyodu adreste ama tasindilar kuzenim ev aldı dur sorayim bakayim nirdeler ☺️

charleroi dir o 😁😁😁

+1 oy
(2,212 puan) tarafından

Bende surda durayım belki bizde gideriz aslında ben çok yunanistqnq gitmek istiyorum 

+1 oy
(5,438 puan) tarafından

Yurtdışına mı karar verdiniz ne güzel. En önemli sorulardan bitanesi yeşil pasaport var mı? Kırmızı varsa hangi ülkelere vizesi var? Yoksa hep pasaportsuz ülke mi bakıyorsunuz?

+1 oy
(2,760 puan) tarafından

Ülke önemli tabi ama hangi ülkenin hangi şehri olduğu da önemli. Okyanus tarafındaki şehirler hem sıcak, hem serin oluyor. Ama güneydeki, Akdeniz şeridindeki şehirler aşırı sıcak oluyor.

Uygunluk olarak da Fas, Cezayir, Tunus ülkeleri hem uygun hemde sıcaklık olarak iyi. 

+1 oy
(6,776 puan) tarafından

Balkanlari tercih et  İsviçre güzel yer

+1 oy
(24 puan) tarafından

Bosnaya geçen yaz gittik memnun kaldık canım. İtalya'ya da arkadasım gitti çoluklu çocuklu memnun kaldık demisti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
+2 oy
2 cevap 86 göst.
6 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,457,999 soru

23,915,837 cevap

323,236 kullanıcı