+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından

Yazın yurtdışı için nerelerde tatil yapılabilir sıcak olsun uygun olsun bebemede uygun olsun:d

9 Cevaplar

+1 oy
(3,775 puan) tarafından

Mısır uygun aslında Endonezya da uygun buralara sadece uçak bileti pahali 

-Reklam-
+1 oy
(2,283 puan) tarafından

Balkanları tercih edebilirsin canım , baya uygun oralar 

+1 oy
(2,263 puan) tarafından

bacım hala bulamadın mı tatil yeri😂😂

+1 oy
(163,180 puan) tarafından

belcikaya gel sicagi cehennem gibi 

(2,006 puan) tarafından

Bilmiyorum anvers neresi ise ordalar..

(53,475 puan) tarafından

benim halamlar bruksel de genelde hep yagmurlu kapali hava diyorlar buraya geldiklerinde hasta oluyorlar ve hep geziyorlar☺️

ikbosum her hafta somu brukseldeyim neresindeler tam bugun gidemiycem abiboyum dogum gunune davetli

(53,475 puan) tarafından

şarlovaydi galiba nasil yazildigini unuttum eskiden mektuphyazardik ezbere bilirdim dampremy falan yaziyodu adreste ama tasindilar kuzenim ev aldı dur sorayim bakayim nirdeler ☺️

charleroi dir o 😁😁😁

+1 oy
(2,006 puan) tarafından

Bende surda durayım belki bizde gideriz aslında ben çok yunanistqnq gitmek istiyorum 

+1 oy
(5,394 puan) tarafından

Yurtdışına mı karar verdiniz ne güzel. En önemli sorulardan bitanesi yeşil pasaport var mı? Kırmızı varsa hangi ülkelere vizesi var? Yoksa hep pasaportsuz ülke mi bakıyorsunuz?

+1 oy
(2,677 puan) tarafından

Ülke önemli tabi ama hangi ülkenin hangi şehri olduğu da önemli. Okyanus tarafındaki şehirler hem sıcak, hem serin oluyor. Ama güneydeki, Akdeniz şeridindeki şehirler aşırı sıcak oluyor.

Uygunluk olarak da Fas, Cezayir, Tunus ülkeleri hem uygun hemde sıcaklık olarak iyi. 

+1 oy
(6,723 puan) tarafından

Balkanlari tercih et  İsviçre güzel yer

+1 oy
(24 puan) tarafından

Bosnaya geçen yaz gittik memnun kaldık canım. İtalya'ya da arkadasım gitti çoluklu çocuklu memnun kaldık demisti

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 82 göst.
6 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,600 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Duru. (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,327 soru

23,881,594 cevap