+4 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde (5,359 puan) tarafından

kızlar tavuk döneri çoğunluk sever. nerden yediğinize çok dikkat edin. Kocaeli, körfez ilçesinde yaklaşık 650 kişi zehirlenme sebebi ile hastanelik olmuş, 2 kişinin durumu ağırmış.

yapılan ilk araştırmada etin prosedüre uygun olmadığı anlaşılmış. ya baştan bozuk et kullandılar ya da pişmiş dönerim üstüne çiğ et taktılar. 

gideceğiniz yeri iyi araştırın 

öncü döner de pişmiş dönerin üstüne çiğ et takıyor, maydanoz döner kıkırdak falan koyuyor. çevrenizdeki herkesi uyarın.

birkaç ay önce kumru yiyen biri salmonelladan vefat etmişti. 

16 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Kardeşim gıdada çalışıyor hanımlar dışarıda soslu tavuk felan almayın günü geçen ürünleri sosluyorlar malum mangal için bide ürün alırken arkadan veriyolarya siz ondekini isteyin hep der kardeşim 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bu haberi bir kaç saat önce okumuştum. İyiki tavuk döneri sevmiyorum iyi ki 🤢

(5,359 puan) tarafından

valla ben severim ama gerçekten yememek lazım

tarafından

Öncü  ve maydanoz döner baya ünlü bir firma nasıl böyle hataya düşerler anlamıyorum. İnsanlar bilindik yerden yiyorlar içleri rahat edebilmesi adına , yaptıkları rezillik

(5,359 puan) tarafından

öncünün baya videosu var et takılırken, sahibi de bunu savunuyor evet yapıyoruz diyor. 

+1 oy
(7,146 puan) tarafından

Ayyy ben cok severim ama hep bilindik yere giderdik donas var bizim burda ona gideriz hep ama onda da arkdasimda kıl cikmis zater döneri denicektik

(5,359 puan) tarafından

valla kıl bunların yanında çok masum kalıyor 😑

(179 puan) tarafından

Konya da mı oturuyorsunuz bizde hep oraya gideriz çok güzel yapıyorlar 

(7,146 puan) tarafından

Yok canım denizli

+1 oy
(6,777 puan) tarafından

Yediğim yerler sabittir et döner de tavuk döner de her yerde yemem 

(5,359 puan) tarafından

en güzeli 3 kuruş pahalı olsun, düzgün olsun

(6,777 puan) tarafından

Gerçekten öyle canım

+1 oy
(2,256 puan) tarafından

Biraz önce öncü dürüm yiyen ben 😀

(5,359 puan) tarafından

valla videolarını görmesem köfteci Yusuf gibi acaba bir komplo falan mı var derim, sahibi de süreklilik için bunu bilerek yaptıklarını söylüyor 

+1 oy
(5,444 puan) tarafından

Asko gel ben kendim yapiyorum benim yaptigimdan ye sende 😘

(5,359 puan) tarafından

ay olur gelirim en güzeli😍

(4,658 puan) tarafından

Nasıl yapıyorsun cano ver ni tarif de biz de faydalanalım.

(5,444 puan) tarafından

Kiz ne tarifi gogus aliyorum dondurucuya atiyorum buzuyla ince ince dogruyorum tuz ve baharatlarla yoguruyorum yaprak doner oluyo at tavaya suyunu salsin ceksin kapagini ac kizarsin karistir o ara ara iki tarafi da kizarsin bitti gitti yap yanina sogus salata ayran missss ben sikisinca yapiyorum bunu eti de oyle yapiyorum kurbanda eti yagindan ayirir al kadar el kadar koyarim buzluga oyle cikarir yarim saat dinlendiriririm iyice cozdurmem oyle unce incd dograr tuzlar tavada pisiririm miss sos bilsem soslu yapcam da onu da hic denemedim bilemiyorum 

0 oy
(3,839 puan) tarafından

Çok kötü ya, dışarıda yemeye korkuyor insan. 

(5,359 puan) tarafından

gerçekten zaten dünya kadar para alıyorlar çer çöp yediriyorlar

0 oy
(294 puan) tarafından

Bir ay filan oldu benim eşimde zehirlendi bı kafeye gitmiştik orda yedi benide zorladı ye diye ben dedim başka birşey yiycem sevmiyorum dedim iyiki yemedim ben birde hamileyim ne olurdum bilmiyorum iki gün sürdü serumlarla filan şükür iyilesti

(5,359 puan) tarafından

Aman Allah korusun 

0 oy
(10,000 puan) tarafından

En güzeli evde yapıp yemek 

(5,359 puan) tarafından

gerçekten öyle hem temiz hem ekonomik 

0 oy
(1,374 puan) tarafından

Artık dışardan birşey yenmiyor maalesef .Bende kendim evde yapıyorum ,tavuğu aldığım yerde belli bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür. 

(5,359 puan) tarafından

em sağlıklısı bu 

0 oy
tarafından

O yüzden dışardan hiçbir hazır gıda paketli ürün konserve almam hepsini kendim yapar temiz temiz yerim dışarda hiçbir tavuk eti tüketmem dışarda yemem gerekirse sadece kırmızı et vb yerim en azından hilesi net belli oluyor

(5,359 puan) tarafından

çok doğru diyorsun 

0 oy
(573 puan) tarafından

Körfezde hangisi ya paşa nın karşı sında olan öncü  mü yeni açılan 

0 oy
(6,409 puan) tarafından

Salmonella tanılı bir genç çocuk tedavi ettik. O çocuğun yaşadıklarını gördüğümden bu yana tavuk etine ve yumurtaya dokunduktan sonra ellerimi her yeri kırklarım. Çok tehlikeli çok 

0 oy
(1,258 puan) tarafından

Tavuk dönerden igrenen ben👌👌hiç sevemedim ağzıma bile sürmem..açlıktan ölsem yemem.otururu toprak yerim duvar yalarım daha iyi

0 oy
(4,306 puan) tarafından

Ayy daha dün yedik 

0 oy
(101 puan) tarafından

Doğru düzgün tavuk döner yapan yer de kalmadı zaten artık hepsi soslu soslu yapıyor yumuşak oluyor hiç hoş değil havalarda ısınmaya başladı tavuk döner yenmez artık 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 326 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu
+14 oy
14 cevap 3,195 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu