Kızlar bayramda erkek kardeşim ve eşi dayimlara oturmaya gitmiş anneannemi görmeye. Bizim gelin pek sıcak kanlı değil (olmakta zorunda değil)
Dayımın gelini de bana mesaj atmış "Sümeyye gerçekten bu bayram gün moralini bozmak istemezdim ama gerçekten sinirlerim bozuldu ya sen yada annenle konuş o gelini bir daha bu eve sebep her ne olursa olsun kesinlikle bu eve getirmesin egerki bir daha gelirse ve ben buna denk gelirsem bu evden onu kovarım haberin olsun benim kaynanam hepimizden zararsız bı insan ona bile saygısı yok benim kaynanama saygısı yok sebep her ne olursa olsun bir daha bu eve girmicek"
Bunu WhatsApptan attı bana, ben İstanbul'da oturuyorum onlar Sakarya, bana yazması çok alakasız kaç kardeşiz ablama bile yazabilirdi.
Ne saygısızlık yaptı diye sordum klasik gelininiz yazdı .
Bu arada dayımın gelininin evi ayrı , dayimlar adına karar veriyor. Bende sinirlendim "Sende o zaman annemlerin evine gelme orası bizim gelinimizin evi" dedim .
Attığı mesajı geline okuttum sinirlendi ortalığı yıktı anneme kardeşime herkese bağırdı "O kadına yüz veriyorsunuz sizin yüzünüzden bu kadar rahat " vs gibi birsürü şeyler söyledi . Annem aradı dayimları. Burası gelinimin evi bir daha gelinin evime adım atmasın , gelinim rahatsız oluyor" dedi
Yani anlayacağınız ortalığı baya karıştırdım vicdanım hiç rahat değil iyi mi yaptım kötü mü bilemedim