+1 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (854 puan) tarafından

Memnun kaldığıniz marka varmı hangisi iyi çocuğum için alacağım

7 Cevaplar

+1 oy
(1,625 puan) tarafından

Ceneral mobile aldım ama Samsung alma imkanın varsa Samsung al daha iyi 

(854 puan) tarafından

General Mobile sipariş verdik ama bakalım inşallah güzeldir 

(1,625 puan) tarafından

Güzel Güzel ceneral mobile etab 20 var memnunuz

(854 puan) tarafından

Kötü yorumlar varda, sınırlı erişim mi bu ,devletin okulda dağıttığı ürünle aynıymış diyorlar.biz internetten sipariş verdik

(854 puan) tarafından

Güncelleme aliyormu hep android 11 demi kaliyo

-Reklam-
0 oy
(163,560 puan) tarafından

samsung aldim ben ikisinede

(854 puan) tarafından

Hamgi modeli canım kaça aldın acaba 

alali bayagi oldu indirimden aldiydim s9 model

(854 puan) tarafından

Bı sorunu varmı peki canm ..iyi mi kullanislimi

suana kadar hic bi sorun yasamadik defalarca su falanda dokuldu uzerine hic bisi olmadi gayet memnunum bozulsa yine aynisini alirim

(9,080 puan) tarafından

benim kiz tablet istio samsung alalim dedik kiyamet kopuo ben iphone tableti istiyorum diye 😂😂😂ipad istio essolessek samsung kesmio

0 oy
(2,140 puan) tarafından

Samsung aldı eşim 5 senedir ellerinde valla ben bile 5 senede yaşlanmışım ona bişey olmadı hahahah

(854 puan) tarafından

Hangi model canım 

0 oy
(10,219 puan) tarafından

Samsung tab A8 var bizde pembik pembik 😅memnunuz 

image

(2,140 puan) tarafından

Kokoş ya :)

(854 puan) tarafından

Çok güzelmiş kılıfı.gneeral mobil sipariş verdi ama inşallah guzeldir

(10,219 puan) tarafından

Daimi kokoş 😍😅

İnşallah 🤲

0 oy
(5,746 puan) tarafından

Valla fiyatlarini bilmiyorum ama marka soruyosan samsung var bizde o da soyle kardesim var suan 19 yasinda ona orta okuldayken babam ikinci el almisti bunu dusun bak satan adam kullandi kardesim pupg oynadi ekrani yumruklardi sinirlenince kirilsin diye de cok hor kullandi lisede telefon alininca atti kenara benim oglan gecen sene telefonumu kirdi annemde yeni aldigimi görünce onu verme al tableti ver dedi suan oglum kullaniyo kac kere koltugun arkasina atti kac kere sinirle masadan asagi atti kac kere duvara firlatti ekrani cizilmedi bile plastik ekranmi dedi kardesim ne kilifi korumasi bile yok tas gibi ha istedigi oyun inmiyo surumu eski youtube bile yuklenmiyo googleden giriyodu gerci suan yasak ama mesela nedir araba yarisi istiyo yaziyorum hangisi iniyosa onu oyunuyi tom istiyomus mesela tom olmadi degisik bisey buldum nerdeyse aynisi onu oynuyo idsre ediyo beni daha bu yasta sukretsin bulduguna 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Samsung aldım tabi yüzüne bakmıyor biz kullanıyoruz

(854 puan) tarafından

General Mobile sipariş vermiste kararsız kaldık valla

(6,777 puan) tarafından

Hevesini kırmak istemem ama telefonu 5 para etmezdi tableti nasıl çıkar bilmiyorum yanıltmakta istemem 

(854 puan) tarafından

Çok kararsız kaldık ya bizde , Samsung un inç değeri düşüktü, topladıgi harçlıklarla alıyoruz , inşallah iyi çıkar 

(6,777 puan) tarafından

İnşallah canım 

(854 puan) tarafından

❤️❤️

0 oy
(5,784 puan) tarafından

Bizim evde bir ipad var, cocuk bile yokken vardı,defalarca düştü etti hiç bozulmadı tavsiye ederim . Simdi oğlumun pek ilgisini çekmiyor ama duruyor öyle.

(854 puan) tarafından

Kız ipada gücümuz yetmez 😂

(5,784 puan) tarafından

Diger tabletlerle çok mu farklı var arasında hiç bilmiyorum.  o zaman samsung bence sonraki en iyisi eğer o da kriterlere uymazsa Huawei için çok iyi diyorlar ona da bakabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 145 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (574 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 192 göst.
+1 oy
8 cevap 190 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Defneee (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 140 göst.

Kategoriler