Memnun kaldığıniz marka varmı hangisi iyi çocuğum için alacağım
Ceneral mobile aldım ama Samsung alma imkanın varsa Samsung al daha iyi
General Mobile sipariş verdik ama bakalım inşallah güzeldir
Güzel Güzel ceneral mobile etab 20 var memnunuz
Kötü yorumlar varda, sınırlı erişim mi bu ,devletin okulda dağıttığı ürünle aynıymış diyorlar.biz internetten sipariş verdik
Güncelleme aliyormu hep android 11 demi kaliyo
samsung aldim ben ikisinede
Hamgi modeli canım kaça aldın acaba
alali bayagi oldu indirimden aldiydim s9 model
Bı sorunu varmı peki canm ..iyi mi kullanislimi
suana kadar hic bi sorun yasamadik defalarca su falanda dokuldu uzerine hic bisi olmadi gayet memnunum bozulsa yine aynisini alirim
benim kiz tablet istio samsung alalim dedik kiyamet kopuo ben iphone tableti istiyorum diye 😂😂😂ipad istio essolessek samsung kesmio
Samsung aldı eşim 5 senedir ellerinde valla ben bile 5 senede yaşlanmışım ona bişey olmadı hahahah
Hangi model canım
Samsung tab A8 var bizde pembik pembik 😅memnunuz
Kokoş ya :)
Çok güzelmiş kılıfı.gneeral mobil sipariş verdi ama inşallah guzeldir
Daimi kokoş 😍😅
İnşallah 🤲
Valla fiyatlarini bilmiyorum ama marka soruyosan samsung var bizde o da soyle kardesim var suan 19 yasinda ona orta okuldayken babam ikinci el almisti bunu dusun bak satan adam kullandi kardesim pupg oynadi ekrani yumruklardi sinirlenince kirilsin diye de cok hor kullandi lisede telefon alininca atti kenara benim oglan gecen sene telefonumu kirdi annemde yeni aldigimi görünce onu verme al tableti ver dedi suan oglum kullaniyo kac kere koltugun arkasina atti kac kere sinirle masadan asagi atti kac kere duvara firlatti ekrani cizilmedi bile plastik ekranmi dedi kardesim ne kilifi korumasi bile yok tas gibi ha istedigi oyun inmiyo surumu eski youtube bile yuklenmiyo googleden giriyodu gerci suan yasak ama mesela nedir araba yarisi istiyo yaziyorum hangisi iniyosa onu oyunuyi tom istiyomus mesela tom olmadi degisik bisey buldum nerdeyse aynisi onu oynuyo idsre ediyo beni daha bu yasta sukretsin bulduguna
Samsung aldım tabi yüzüne bakmıyor biz kullanıyoruz
General Mobile sipariş vermiste kararsız kaldık valla
Hevesini kırmak istemem ama telefonu 5 para etmezdi tableti nasıl çıkar bilmiyorum yanıltmakta istemem
Çok kararsız kaldık ya bizde , Samsung un inç değeri düşüktü, topladıgi harçlıklarla alıyoruz , inşallah iyi çıkar
İnşallah canım
❤️❤️
Bizim evde bir ipad var, cocuk bile yokken vardı,defalarca düştü etti hiç bozulmadı tavsiye ederim . Simdi oğlumun pek ilgisini çekmiyor ama duruyor öyle.
Kız ipada gücümuz yetmez 😂
Diger tabletlerle çok mu farklı var arasında hiç bilmiyorum. o zaman samsung bence sonraki en iyisi eğer o da kriterlere uymazsa Huawei için çok iyi diyorlar ona da bakabilirsin
1,477,222 soru
24,180,492 cevap
336,305 kullanıcı