+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından

2 buçuk yaşında. Bugünden beri kaç kez yaptı. Tuvaleti gelince bezi çıkarıyor Bi yere gidip yapıyor. Doğumdu yenidoğandı tuvalet eğitimi veremedim. Çişini de söylemiyor ki ben oğlumu emzirmeye oturuyorum o hemen başka odaya gidiyor yapıyor. Niye böyle yaa

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Az çok kendini ifade edebiliyor mu canim 

(861 puan) tarafından

Evet ediyor 

-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından

Oğlum 25 aylıktı başladım. İlk 2 hafta çok zorladım bazen oturmuyor bazen söylemiyor bazen kaçıyordu. Ama şimdi öğrendi eğer ben denk getirirsen lazımlığa oturtuyorum yapıyor. Çoğu zaman belli ediyor çişi geldiğini yetişene kdar altına yapıyor ama alıştım bende. İlk zamanlara göre baya yok kat ettik. 

Sana tavsiyem 1 saate bir yada tarım saate bir lazınlığa oturt. sevdiği şeyleri vereceğini söyle. Lazımlıkta oyunlar oyna yada gün içinde yaptıklarını sor konuştur. Zamanla alışaşacak sakın kızma bağırma sabırlı ol. Bu iş istikrar istiyor maalesef 

(861 puan) tarafından

Lazımlığını tanıyor aslında. Onu görünce çiş çiş diyor. Amaa gel gör ki içine yapmıyor. Gerçi şu yakın zamanda denemedim ama denemekte fayda var 

(1,469 puan) tarafından

Anlat oturt üstüne buraya çiş yaparsan sevdiğin bir şeyi vercem de oyuncak bebek ile göster şu dmk içine oyuncak ypmış gibi sonra abartılı güEl bir tepki ver 

0 oy
(5,876 puan) tarafından

Bence erken başlamışsın. 3 yaşı görmesini öneriyor doktorlar. 

(861 puan) tarafından

Kız ben başlamadım kiii o kendi çıkarıp ortalığa işiyor dhsbsh

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 717 göst.
+1 oy