+3 oy
606 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (4,857 puan) tarafından

Sürekli firarda napıcam ben bu Akkuş'umla kızlar bant yaptım kemiriyor başka ne olurki 🤣

imageöönceki kafesi eskidi die yenisini aldık burdada bunu yapıyor

15 Cevaplar

+2 oy
(6,626 puan) tarafından

Ayy çok tatlı ya 😂😂 maşallah  canı sıkılıyor galiba kaçıyor uçmak istiyor heralde 

(4,857 puan) tarafından

Ayy hemde nasıl tatlı yok kaçıp uçmuyor bizim omuza koltuğumuzun altına girip uyuyor. Yem kutusunu eşeliyor içine girip yatıyor heryer yem farkındaysan .. tülü aşağı indirdim orayıda dıdıklayıp asılıyor yada tırnakları takılıyor. Streç film sardım onuda dıdıkladı

(9,082 puan) tarafından

eneee nasi cikioki ordan:))) lehim ile bir tel daha kaynatarak sabitleyin oraya 😂😂😂

(4,857 puan) tarafından

Ya kalın bir iple yada şu plastik kilitli şeyler varya ondan yapıcam inşallah şimdilik dışarda duruyor 😂

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ne güzel nerden aldın ben hiç bir yerde beyaz bulamiyorum

(4,857 puan) tarafından

Konya'da petshop da 

Albino kuş kırmızı gözlü bu 

+1 oy
(4,406 puan) tarafından

Allahımm çok tatlı😍 ahşap kafesler daha sıkı oluyor sanki ondan alsanız 

(4,857 puan) tarafından

Ahşap hiç görmedim ben petshop larda bu pirinç kafesmiiş boya değilmiş ondan bunu aldıydık

(4,406 puan) tarafından

eğer el beceriniz varsa ahşap çıtalarla evde de yapabilirsiniz 

+1 oy
(2,498 puan) tarafından

Kafesin sadece orasından kaçıyorsa korkacağı birşey alabilirsin. Ya da suluğunu o tarafa as çıkamasın. Yada gaga taşını o tarafa tak. Ama ahşap kafes alma ahşap kafesi kemirir. 

(4,857 puan) tarafından

Evet gaga taşını takayım bari

+1 oy
(958 puan) tarafından

Ben olsaydım pencereyi açar direk özgürlüğüne kavuştururdum 😄

(958 puan) tarafından

Aslında babamin yakaladığı kuş ev kuşu değildi yani aslında bir nevi tutsakti bu bildiğimiz küçük kanaryalardı ağaçta tutup eve getirmiş bana hayvancağıza da ip bağlamıştı ayağına şu an düşününce çok kötü hissediyorum hayvanlara karşı biraz hassasımdır çok severim eşim bir ara dedi eve kuş getirelim çocuklar çok severler ama dedim yeterli ilgiyi veya sevgiyi veremezsek o kuşa bir şey olsa onun vicdan azabından yaşayamam diye getirmedim.

(2,498 puan) tarafından

En iyisini yapmışsınız. Hem kuşun bakımı da zor 

(958 puan) tarafından

Aynen öyle vallahi biz de arada memlekete gittiğimiz için götürüp getirmek çok zor o yüzden şu anlık evcil hayvan alamıyorum

tarafından

Konuya bir açıklık getireyim 

Bu hayvanlar ev hayvanlari değil bunları evcilleştiren insanoğludur. Kuşlar  kafeste kaldıkları süre zarfında sana lanet ederler. Evde bakılması tek helal hayv.an kedidir canım . 

(958 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
(3,852 puan) tarafından

Ahahahah anamm ne tatlı ama yerim ben bunu yaa benim kuşum da öyleydi yaa 😂💜

(3,852 puan) tarafından

Yaa o zaman ne yapmayı düşünüyorsun

(4,857 puan) tarafından

Şu plastik kilitli şeyler varya uzun uzun ondan yapsamm diyorum 

(3,852 puan) tarafından

O ne kız anlamadım 

(4,857 puan) tarafından

image

bundan canım kilit
(3,852 puan) tarafından

Hee bak olabilir bu 

0 oy
(1,416 puan) tarafından

Bir tanıdık var kafesini kapatmıyorlar hep evin içinde uçuyor 

(4,857 puan) tarafından

Canım buda sürekli dışarda zaten ama daha bebek uçamıyor fazla sürekli koltukta buluyorum beyaz olunca göremicez oturacak çocuklar felan die korkuyorum 

0 oy
(3,110 puan) tarafından

Dayak istiyor annesi 😆

(4,857 puan) tarafından

Öpüyorum öpüyorum doyamıyorum 🤣

0 oy
(1,794 puan) tarafından

Dikkat et ayağını filan kırmasın dışarıda dolaşmaya alışkınsa o yüzden kafeste durmak istemiyor annem de çok bakti kafesin kapısını açık bırakır gezerdi uyumak için yada acıktığı için kafesine girerdi sonra geri çıkardı kafesin de durmasını istiyorsan daha dar olan kafesler var araları çok açık olduğu için çıkmaya çalışıyor 

(4,857 puan) tarafından

Canım bu daha bebe uçamıyor fazla koltuktan koltuğa anca . Göremicez üzerine oturacaz die korkuyorum.zaten günün çoğu saati dışarda ama elimizde omzumuzda

(1,794 puan) tarafından

O zaman daha çok dikkat etmen lazım canım yavru olduğu için kafes arasına sığıyor demek ki bende çok seviyorum kuşları ama bir zarar gelince de çok üzülüyorum yavru vardı bir taneydi yatağın altına gitmiş görmedim ayağı kırıldı çok da yaşamadı o gündür bir daha cesaret edemiyordum ama kızım da çok seviyor kaynanamgilin de var yanından ayrılmak istemedi

0 oy
(1,627 puan) tarafından

Oyyy kurban olurum ben bunaaaaaa

(4,857 puan) tarafından

Demiii.. çok tatlı aşkımmm 🤗🤗🤗

0 oy
(6,732 puan) tarafından

Once tel ile sar canım asar kendini dikkat et 

(4,857 puan) tarafından

Kalın bir iple sarayım dedim orayı bakayım bi

(6,732 puan) tarafından

Oda olur canım 

Benim dediğim de bu kemiremezde 

image

(4,857 puan) tarafından

Hmm bunu bilmiyorum ilk defa gördüm bakayım bi sağol canım 

0 oy
(76 puan) tarafından

Çok tatlısın cicikuşummmmmmm

0 oy
(4,208 puan) tarafından

İnce bir telle sarabilirsin böyle parmaklık gibi yapabilirsin 

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Oy ne yaramaz benim oğlum da çok fenaa sürekli bizimle olmak istiyor kafese zor koyuyoruz. Bıdır bıdır hiç susmuyor kizimin adını öğrenmiş sürekli kızımın adını söylüyor:D

(4,857 puan) tarafından

Bizim öncekide öyleydi 20 yı geçkin kelimesi vardı..

Bu daha bebe uçamıyor fazla ama kafesindede durmak istemiyor yanımızda durmak istiyor

(1,276 puan) tarafından

Erkek galiba sizinki gagasında mavilik gördüm gibi :) benim dişi kuşuma da benziyor ama onu bı tanıdığıma verdim anlaşamadılar erkekle :(

(4,857 puan) tarafından

Evet canım erkek . Dişiler ele gelmiyor hırçın oluyor konuşmuyor. Dişilerle uğraşılmaz 😂

0 oy
(53,887 puan) tarafından

haha deli manyak ya güldürdü sinirli halimde ☺️☺️☺️

(4,857 puan) tarafından
+1

Ne güzel güldürdüyse 🤗

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 252 göst.
0 oy
8 cevap 369 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ahsenli hayat (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.
18 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Emneerydmn (251 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 518 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,262 soru

24,070,175 cevap

330,606 kullanıcı

...