Sürekli firarda napıcam ben bu Akkuş'umla kızlar bant yaptım kemiriyor başka ne olurki 🤣
öönceki kafesi eskidi die yenisini aldık burdada bunu yapıyor
Ayy çok tatlı ya 😂😂 maşallah canı sıkılıyor galiba kaçıyor uçmak istiyor heralde
Ayy hemde nasıl tatlı yok kaçıp uçmuyor bizim omuza koltuğumuzun altına girip uyuyor. Yem kutusunu eşeliyor içine girip yatıyor heryer yem farkındaysan .. tülü aşağı indirdim orayıda dıdıklayıp asılıyor yada tırnakları takılıyor. Streç film sardım onuda dıdıkladı
eneee nasi cikioki ordan:))) lehim ile bir tel daha kaynatarak sabitleyin oraya 😂😂😂
Ya kalın bir iple yada şu plastik kilitli şeyler varya ondan yapıcam inşallah şimdilik dışarda duruyor 😂
Ne güzel nerden aldın ben hiç bir yerde beyaz bulamiyorum
Konya'da petshop da
Albino kuş kırmızı gözlü bu
Allahımm çok tatlı😍 ahşap kafesler daha sıkı oluyor sanki ondan alsanız
Ahşap hiç görmedim ben petshop larda bu pirinç kafesmiiş boya değilmiş ondan bunu aldıydık
eğer el beceriniz varsa ahşap çıtalarla evde de yapabilirsiniz
Kafesin sadece orasından kaçıyorsa korkacağı birşey alabilirsin. Ya da suluğunu o tarafa as çıkamasın. Yada gaga taşını o tarafa tak. Ama ahşap kafes alma ahşap kafesi kemirir.
Evet gaga taşını takayım bari
Ben olsaydım pencereyi açar direk özgürlüğüne kavuştururdum 😄
Aslında babamin yakaladığı kuş ev kuşu değildi yani aslında bir nevi tutsakti bu bildiğimiz küçük kanaryalardı ağaçta tutup eve getirmiş bana hayvancağıza da ip bağlamıştı ayağına şu an düşününce çok kötü hissediyorum hayvanlara karşı biraz hassasımdır çok severim eşim bir ara dedi eve kuş getirelim çocuklar çok severler ama dedim yeterli ilgiyi veya sevgiyi veremezsek o kuşa bir şey olsa onun vicdan azabından yaşayamam diye getirmedim.
En iyisini yapmışsınız. Hem kuşun bakımı da zor
Aynen öyle vallahi biz de arada memlekete gittiğimiz için götürüp getirmek çok zor o yüzden şu anlık evcil hayvan alamıyorum
Konuya bir açıklık getireyim
Bu hayvanlar ev hayvanlari değil bunları evcilleştiren insanoğludur. Kuşlar kafeste kaldıkları süre zarfında sana lanet ederler. Evde bakılması tek helal hayv.an kedidir canım .
Aynen öyle
Ahahahah anamm ne tatlı ama yerim ben bunu yaa benim kuşum da öyleydi yaa 😂💜
Yaa o zaman ne yapmayı düşünüyorsun
Şu plastik kilitli şeyler varya uzun uzun ondan yapsamm diyorum
O ne kız anlamadım
Hee bak olabilir bu
Bir tanıdık var kafesini kapatmıyorlar hep evin içinde uçuyor
Canım buda sürekli dışarda zaten ama daha bebek uçamıyor fazla sürekli koltukta buluyorum beyaz olunca göremicez oturacak çocuklar felan die korkuyorum
Dayak istiyor annesi 😆
Öpüyorum öpüyorum doyamıyorum 🤣
Dikkat et ayağını filan kırmasın dışarıda dolaşmaya alışkınsa o yüzden kafeste durmak istemiyor annem de çok bakti kafesin kapısını açık bırakır gezerdi uyumak için yada acıktığı için kafesine girerdi sonra geri çıkardı kafesin de durmasını istiyorsan daha dar olan kafesler var araları çok açık olduğu için çıkmaya çalışıyor
Canım bu daha bebe uçamıyor fazla koltuktan koltuğa anca . Göremicez üzerine oturacaz die korkuyorum.zaten günün çoğu saati dışarda ama elimizde omzumuzda
O zaman daha çok dikkat etmen lazım canım yavru olduğu için kafes arasına sığıyor demek ki bende çok seviyorum kuşları ama bir zarar gelince de çok üzülüyorum yavru vardı bir taneydi yatağın altına gitmiş görmedim ayağı kırıldı çok da yaşamadı o gündür bir daha cesaret edemiyordum ama kızım da çok seviyor kaynanamgilin de var yanından ayrılmak istemedi
Oyyy kurban olurum ben bunaaaaaa
Demiii.. çok tatlı aşkımmm 🤗🤗🤗
Once tel ile sar canım asar kendini dikkat et
Kalın bir iple sarayım dedim orayı bakayım bi
Oda olur canım
Benim dediğim de bu kemiremezde
Hmm bunu bilmiyorum ilk defa gördüm bakayım bi sağol canım
Çok tatlısın cicikuşummmmmmm
İnce bir telle sarabilirsin böyle parmaklık gibi yapabilirsin
Oy ne yaramaz benim oğlum da çok fenaa sürekli bizimle olmak istiyor kafese zor koyuyoruz. Bıdır bıdır hiç susmuyor kizimin adını öğrenmiş sürekli kızımın adını söylüyor:D
Bizim öncekide öyleydi 20 yı geçkin kelimesi vardı..
Bu daha bebe uçamıyor fazla ama kafesindede durmak istemiyor yanımızda durmak istiyor
Erkek galiba sizinki gagasında mavilik gördüm gibi :) benim dişi kuşuma da benziyor ama onu bı tanıdığıma verdim anlaşamadılar erkekle :(
Evet canım erkek . Dişiler ele gelmiyor hırçın oluyor konuşmuyor. Dişilerle uğraşılmaz 😂
haha deli manyak ya güldürdü sinirli halimde ☺️☺️☺️
Ne güzel güldürdüyse 🤗
1,469,262 soru
24,070,175 cevap
330,606 kullanıcı