0 oy
603 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bakmayın gülerek sorduğuma inanılmaz korkuyorum. 

Lütfen bilen, başından geçen, yaptıran, yakınından duyan, gören yazsın.. 

Pazartesi günü endoskopim var, çok korkuyorum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Uyanıkmı olcaksın yoksa normal uyumadanmı

tarafından
Ağzına  sprey sıkacak uyuşturcak sonra hortumu salacak boğazından aşağı tabi biraz öğürcen ama ağrın sızın olmaz ben oldum canlı devlette bayıltmıyo bilgin olsun sadece spreyle uğuşturuyo bende çok korkuyodum ama hicde fazla korkulacak bi durum değilmiş kız ne için bu midende sorun mu var
(2,583 puan) tarafından
Dun kuzenim devlette oldu nazrkoz vermisler
tarafından
Bana vermemişlerdi yaparken
(2,583 puan) tarafından
Belki her hastane vermiyordur yorumuna atlamis gibi oldu buarada kusura bakma :)
tarafından
Yok canım sorun değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özellerde yarı narkoz veriyorlar boğaza sprey sıkıyorlar kafan yerine doluyor ama böyle mayhoş bir halin oluyor 

Devlette sadece boğazını uyuşturuyorlar diye biliyorum 

Bizim ailede ben hariç herkes endoskopi oldu başlarında da hep ben vardım ")) D hahahahah ya hele küçük ablam tam bir film dj 
tarafından
Evt evt, inşallah..
tarafından
En iyi kararı vermişsin bence ama dedigim gibi zor yani
tarafından
Mevzu dediğin esin mı?
tarafından
Yok canım farklı bişey :)
tarafından
Hee tamam canım ")
0 oy
(277 puan) tarafından
Valla ikisininde oldun hem uyusturup hem uyusturmadan ama narkozlu yaptır derim hiç hissetmiyorsun onda diğerini hiç soylemiyim
tarafından
İnşallah bnide bayıltrlar
0 oy
(19 puan) tarafından
Korkacak hiçbirşey yok ben oldum hissetmiyorsun bile hatta ayın 24 ünde de kızım olacak 11 yaşında daha o yüzden korkma canım 
(19 puan) tarafından
Uyutur yapıyorlar bu arada eskiden miş o Ayık yapılması
tarafından
Ama devlette uyutmuyorlar ki galiba..  
Bu arada kızına neden?
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Canım uyanık yapıyorlar diye biliyorum devlet hastanelerinde baya zor oluyormuş bir yakınım oldu çünkü. Çok geçmiş olsun 
tarafından
Herkes zor diyo annem bile :/ çok tırsıyorum
0 oy
(1,431 puan) tarafından
3 sene önce devlette oldum yarı baygın sanırım anestezi gibi bir şey verdiler uyudum uyandım h bir şey hatırlamıyorum artık uyanık şekilde yapılmıyo diye biliyorum 
tarafından
Canım  edam, çok tırsıyorum :/
0 oy
tarafından
Devlet hastanesinde oldum naneli birşey sıktı,su hortumu gibi hortumu önünde kamera var ağzımdan soktu mideme kadar kusucak gibi oldum sürekli,ama düşünmedim çıkarırken çok büyük geğirme sesi çıkardım istemsiz 
tarafından
Ağzından sokarken  nasıl yuttun yani ne biliyim ben ağlarm diye düşünüyorum ya :(:(
tarafından
Yutkunmaya çalışıyosun ama boru var yutkunamiyorsun yok ben başka birşey düşündüm o an :) ağzında boru var yutkunuyorsun ama o an kusma ihtiyacı geliyor ama kusamiyosun çok tuhaf bir duygu anlatamıyorum bile benimki araştırma hastanesiydi
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben devlette yaptırmıştım uyanık biçimde çok uzun sürmüyo canın acımıyo onun dışında biraz kusacakmıssın gibi oluyo gissetmiyosun bile hortumu bi sorey sıkıyolar zaten 
tarafından
Ya allerjik rinitim var benim burnum hep tıkalı, nasıl nefes alcam :(
(758 puan) tarafından
Canım onu belirtirsin zaten ağızdan sokuyolar hortumu midende ki problem nedir özel değilse nefes almada fılan zorluk yaşamıyosun sadece ögürme isteği fazla oluyo çok kısa sürüyo zaten geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım 1 ay önce korkulacak bir şey değil ağzına hortum salıyorlar direk korkma acı hissetmiyordum sadece öğürme isteği geliyor aç olduğun için de oguremiyofsun zaten korkulacak hiç bir şey değil 
tarafından
Ay büşra inşallah  kolay geçer ya :/
tarafından
Korkma cidden ben hiç acı hissetmedim sadece 1 saat sonra kaburgalarımın orda hafiften azıcık rahatsız etmeyecek derecede acı hissettim o da 1 saat sonra korkma her şey güzel geçecek inşallah
0 oy
tarafından

Korkulacak birşey yok , korkma ☺☺☺ geçmiş olsun

0 oy
(208 puan) tarafından
Canım benmde midemde sorun var galiba yad safa kesesi önce ulturasona gieicem eğer orda birsey bişey cıkmazsa cıkmazsa brnde endeskopi olucam bende biraz korkuyorum ama bayıltmalarınada istemem kızım var 8 aylık emziriyorum bakalım ne çıkıcaksenin neyin var  gecmis olsun sanada 
0 oy
tarafından
Canım benim ben olmadım ama Allah kolaylık versin inşallah sonucunda da kötü bi durum çıkmaz. Rabbim şifa versin 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 259 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
+2 oy
4 cevap 219 göst.

Kategoriler

1,468,543 soru

24,060,066 cevap

330,112 kullanıcı

...