0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından

Kızlar merhaba 3 buçuk yasında oğlum var 3 ay önce kadar doktoru geniz eti çok büyük ameliyat gerektirebilir demişti ve sürekli olarak şişiyor tekrar götüreceğim ama önceliğim doğal çözümlerden yana sizlerde deneyimleyip başarı sağladığınız yöntemler varmı? Ameliyat olup doktor öönerisi olan?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yeğenim oldu geçmiyor. Her yolu denediler iyice bğyüdü en son ameliyat olmak zorunda kaldı nefes almakta iyice zorlanmaya başlamıştı

(43 puan) tarafından

Oğlumda ağzından nefes alıyor konusurkn kelimeleri yutuyor horluyor

tarafından

Büyüdükçe daha zorluyor haberiniz olsun yeğenim baya rahatladı 

(1,859 puan) tarafından

Kaç yaşında oldu acaba ameliyat 

tarafından

4 yaşına girmek üzereydi canım

-Reklam-
0 oy
(2,862 puan) tarafından

Benim oğlumda oldu. Olsa bile tekrar etme ihtimali her zaman var. Ama eğer olmazsa ağzı açık uyumaktan yüz yapısında ciddi bozulmalar meydana gelebiliyor. Google a yazınca görseller çıkıyor. Bende yaptırmak istemedim ilk ama o fotoları görünce yaptırdım

0 oy
(1,418 puan) tarafından

Biz yaptırdık.1 ay oldu. Boğazının yüzde 80 ini kapatiyordu. Çok büyüktü. Gece uykusunda terliyordu horluyordu ağzı açık uyuyordu. rahat uyuyamiyordu. Oradan oraya atıyordu kendini. En ufak bir soğuk algınlığında tikaniyordu kulaklarima vuruyordu orta kulak iltihabı oluyordu. Kutu kutu anitibiyotik kullanmak zorunda kalıyorduk. En son doktor dedi kulakları çok kötü durumda işitme kaybina kadar gider. Tüp bile takmak zorunda kalabiliriz dedi. Biz de yaptırdık. 1 aydır öksürüğü var yine ama şükür kulaklarina vurmadi. Hormalamasi ve terlemesi geçti. Bence yaptırın. Rahatlar çocuk. Biz Denizli'de yaptırdık. Doktorumuz iyiydi

(3,856 puan) tarafından

Süreç nasıl peki ameliyatta canım? Yani yatış veriliyor mu yoksa ameliyat sonrası çıkış mı kendine gelmesi iyileşmesi ne kadar sürdü ?

(1,418 puan) tarafından

Biz bir gece kaldık. Narkoz aldığı için kalacak dedi doktor. Ama bazıları yapıp çıkarıyormus. Sabahtan gittik yatış yapildi damar yolu açıldı. Odamıza aldılar. Sonra ameliyathaneye kadar kucagimda goturdum. Kapıya doktor geldi kucagimda narkozu verdi bayıldı aldılar. Ayiltip çıkarmışlar 25 dakikada da girdi çıktı toplamda. O gece kaldık antibiyotik ve serum verdiler. O gün sadece meyvesuyu ve dondurma yedi. Ertesi gün çorba muhallebi vs yedi. Sonra sert katı şeyler yemedi. 1 haftada da normal duzenimize döndük çok şükür. En çok zorlayan serum oldu bizi. 4 kere damar yolunu cikardi tutamadik.

(3,856 puan) tarafından

Ah canım geçmiş olsun tekrar.. aydınlattığın için de teşekkür ederim🫶🏼

(1,418 puan) tarafından

Rica ederim. Size de geçmiş olsun. 

0 oy
(633 puan) tarafından

Geniz eti büyümesinin sebebi ne acaba? alerji ya da reflü ise ameliyat çare olmayabilir. İyi bir çocuk doktoruna danışın ameliyatsız tedavi eden doktorlar da var mesela antalyada  alp tunç.

0 oy
(5,607 puan) tarafından

Daha dun esimle konustuk benim oglanda da hafif bi horlama varda is yerinden arkadasinin kizi 4 yasinda klca adam gibi horluyomus bi doktor kucuk zarari olmaz demis bi doktor cok buyuk ameliyat demis biri de ilacli tedavi uygulamis sprey falsn baya azalmis horlamasi sizi niye hemen ameliyata tesvik etmisler ki 3 bucuk yas nasil olacak smeliyat olsa tamponlarla falan nasil duracak yani en azinda 1 gun bununda tampon olur nasil durduracsk benim ohlanbazwn burnu kaniyo ona bile durdurmuuo cikar cikar diyo 

0 oy
(4,311 puan) tarafından

Yeğenimin de vardi ciddi diyet yapiyor paketli gıdalar asla yok beyaz seker yok onun yerine tatlandırıcı elma özü hurma vs kullanıyorlar. Doğal bal ve cam kozalagi pekmezini her gün alıyor.  Ameliyat için 5 yasi bekliyorlardı bunlar sayesinde gerek kalmadı kontrol altında tutuluyor su an

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Sakarya da bir doktora  tedavi ettirdik biz geçti elhamdülillah instagram hesabı pediatri uzmanı bir görüşün isterseniz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
13 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
25 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,859 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,241 soru

24,166,395 cevap

335,614 kullanıcı

...