+2 oy
516 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,723 puan) tarafından

Selam hanımlar nasılsınız. 

Akşama menüde neler var yaptınız mı yapacak mısınız 

Ben biraz keyifsizim çorbami blandira vurayım diye pirize takdim o ara oğlum ağladı ona bakayım dedim kablosu tencerenin altına girmiş yanmış Allah'tan birşey olmadı prize takiliydi 

Akşama menüde 

Tarhana çorbası taze fasulye ve pirinç pilavı var sadece pilavım kaldı onuda eşimin gelmesine yakın yapıcam oğlumun pilavı var şimdilik 

Hem bebe doyuruyorum hem oğluma cevap veriyorum hem Kadir izliyorum hem buralarda dolanıyorum ve canım sıkılıyor 🙄🙄🙄

image

10 Cevaplar

+2 oy
(4,852 puan) tarafından

image

14 nisan dogum gunu hediyesini bugun aldik aslinda dun cikmistik ama aglama krizi inat tutmasi derken eve zor dustuk aksam konusup anlastik esimin icine dert oldu kizdik cocugu aglattik diye dun icin aksam 3 te uyumus 6 da uyanmis geri uyuyamamis hadi gidelim dedi annemlar ramazanda aldilar hediyelerini gittik sectik kaynanamlar ne begeniyosan ihtiyaci neyse onu alalim dediler oyle aciliyet bi ihtiyaci yoktu yazlik alisveris yapilacak ama gelmemis daha lc ye gittik santrale gittik minicitye girdim dedim oyuncak alalim napalim simsek mcquen istiyo dandik tekeri kirik falan kapi onundeki arabalardan istiyo ikna ettim market kasasi aldi oynamaz biliyorum mcquenli tir buldum almadi baktim cadir var yok istemiyomus kaynanamlar yakinlar gelirseniz gelin bisey bulamadik oyuncak alcaz isterseniz kendisi secsin alaljm dedim geldiler bi cop kamyonuyla kisa mont aldilar bende gostermeden cadir aldim eve gelince kamyonu mamyonu atti cadir da cadir simdi de icinde uyuyo cu cocuklar neden bu kadar inat yaa esim de yatti geceye gidecek tavuk cikarmistim gelir gelmez sosladim baget tenceresiyle dolaba koydum pirinc islattim uyumuskan namaz kilip yemekleri koyayim is pantolonu sokulmus onu dikerim ortaligi toplarim ki esim gider gitmez supurge atcam 
(1,422 puan) tarafından

Ovv pamuğum yaa maşaAllah uykusu bereketli olsun. Çadır efso. 

(4,852 puan) tarafından

Hihi dun goreydin pamugu eve zor dustuk butun gun perisan etti bizi 

(1,500 puan) tarafından

Benim oğlum da 14 nisan doğumlu, kaç yaşında sizinki maşallah uyusun da büyüsün

(1,422 puan) tarafından

Olsun elhamdülillah diyeceğiz napalım çıldırtıyorlar

(4,852 puan) tarafından

2022li canim 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Memleketten eve dönüyoruz. Eşyaları eve bırakıp anneme gidicez bayramlaşmaya

image

(6,723 puan) tarafından

İyi yolculuklar canım 

tarafından

Sağol bacı

+1 oy
(6,914 puan) tarafından

Bende simdi post actim aklimda hicbirsey yoktu ogluma simdi patates koftesi yapmak icin patates hasliyorum aksama ne yapsam bilmiyorum

(6,723 puan) tarafından

Yorum yaptiydim yapmaktan çok düşünmesi yoruyor insanı 

+1 oy
(847 puan) tarafından

Çikolatasız da meyve yemem diyorsun😀

(6,723 puan) tarafından

Çok seviyorum ciklotla kahvaltı da yemem ama meyveyle yemek için alıyorum 

(847 puan) tarafından

Sen de haklısın. Meyvelerin tadı kalmadı ki. Anca çikolatayla tatlanır. 

+1 oy
(3,248 puan) tarafından

Her zaman ki gibi ev tertemiz düzenli maşallah Büşra ☺️

Bende annemi iğneye götürdüm kardeşimle akşama fırında börek menemen çay yapıcam bugünlük böyle olacak her gün yemek yemek insan bulamıyor vallahi menü. 

(6,723 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım iyi getirdin aklıma benimde kuru yufkam var onuda yapayım Sabah kahvaltida eşim yer işe gider benim içinde kolay olur 

Teşekkür ederim canım toplu olmayı severim oyuncak dağınıklığı olur oda beni asla rahatsız etmiyor tersine oyuncak dağınıklığıni görünce Rabbime şükürler olsun diyorum 🤗 

+1 oy
(163,334 puan) tarafından

büşü okuldan geldim karnim ac aksami dusunemiyom bile😬

(6,723 puan) tarafından

Gel ben hazırlayım sana

(1,422 puan) tarafından

Oruç musun

(163,334 puan) tarafından

cumartesi basliycam.oruca hocam busu hazirla gelirim❤️🖤❤️🖤

+1 oy
(1,170 puan) tarafından

Tavuklu pilav yapıcam inşallah yanına ne yaparım bilmiyorum sizede afiyet olsun canım 🤍

(6,723 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

(1,170 puan) tarafından

Seninde ellerine sağlık  ❤️ 

0 oy
(3,809 puan) tarafından

imagenisanli kardeşimin mutfağını yerlestirmeye geldik buruk bı mutluluk var içimde 

(6,723 puan) tarafından

Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım 

0 oy
(992 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 🙏 Allah hayır etsin.

Benimde sabah tandır bı ağırlık var üzerimde keyifsiz im temizlik yaptım mercimek çorbası yaptım. Başka da ne yapacam bilmiyorum ve akşamda kuzenimin düğünü var 

(6,723 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım yap bı makarna oldu bitti 

(992 puan) tarafından

Tşk ederim canım. 

0 oy
(53,863 puan) tarafından

fırında tavuk patates bize tek cesit yetiyor elanin sevmedigi olursa ilave yapiyorum

(6,723 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım eşimin yemek takıntısı yok çok şükür sadece çorba bile yapsam eyvallah der ama ben çok seviyorum terapi gibi geliyor bana 

Ellerine sağlık canım 

(53,863 puan) tarafından

maşallah sana iki cocukla ne guzel yapiyosun

İlgili sorular

+5 oy
18 cevap 671 göst.
25 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
+6 oy
20 cevap 461 göst.
+5 oy
15 cevap 577 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,790 soru

24,063,910 cevap

330,272 kullanıcı

...