+1 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar merhaba

Kızım yaklasik bi sene önce tuvaleti ogrendi. Ama yaklasik bir aydır o kadar çok kaciriyo ki. Ve inat ediyo tuvalete gitme konusunda yani bi nefreti var gibi davranıyo o kadar zor götürüyorum ki normalde uyumadan onceki rutinimizdi. Şimdi yapmıyo ben gece uyurken kucaklayıp yaptırıyorum

3 yaş üç aylık sizce bu dönemsel bi inat mi yoksa tuvalet eğitiminde gerileme mi

2 Cevaplar

+1 oy
(15,001 puan) tarafından

Olabiliyor böyle pes etmeden devamlı götürürsen alışacaktır.  Kızıma alıştırdım senesi dolmadan altına yapmaya başladı baktı hala götürüyorum bıraktı çok şükür 

(1,103 puan) tarafından

Goturemiyorum ki inat ediyo yok diyo o kadar ikna etmeye çalışıyorum dil döküyorum bana misin demiyo bende sart koşuyorum yapmazsan parka goturmem orda tuvalet yok falan diye ay Napacagimi sasırdım 

-Reklam-
+1 oy
(593 puan) tarafından

Dönemsel bir inat canım pes etme çok zor evet biz anneler için ama az daha sabır benimkide 3 yaş 2 ay oldu geçen ay üşüttü mü bilemiyorum kaç kez altına kaçırdı kızınca daha çok kaçırmaya başladı sessiz bir şekilde konuşup defalarca annecim altına yapmadan gitmemiz gerekir dedim sonra yavaş yavaş düzeldi. Bu sıralarda dediğin gibi tuvalete gitmek istemiyor normalde klozete kendim oturturdum 10 gün önce basamak aldım kendi ihtiyacını kendi gidermesini öğrenmesi adına basamak çıkıp inmeyi sevdi kendi gelip anne çiş diyor alıyor basamağı klozetin yanına koyup kendi oturuyor

(1,103 puan) tarafından

Bizim aparat basamak tuvalet eğitimine basladigimizdan beri var canım onlara doydu şimdi aapratsiz oturmak istiyo :) goturebilsem tuvalete goturemiyorum ki inadından :( 

(593 puan) tarafından

O halde sabır canım:) başka da bişi aklıma gelmiyor 😀

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Asuu (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ❣️Ballı peteğim❣️ (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,795 soru

24,116,162 cevap

333,230 kullanıcı

...