+1 oy
153 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (974 puan) tarafından

Uyku bilmeyen desteksiz asla oyalanmayan bebegim var bunun icin yürutec faydali olurmu en azindan bulasik yikarim yemek yaparim oyalanirsa 

2 gundur bulasik birikti tam yikamaya başlafim uyandi uyku egitimi de fayda etmedi 

1 ay sonra baska uyku koçu ile devam edecegim artik

5 Cevaplar

0 oy
(26,039 puan) tarafından

Ben islerimin bir kismini yurutece koyup hallediyorum. 20 dakka falan günde.ama baya oyaliyor kızımı 

(974 puan) tarafından

Ben de alacağım canım artık ya millet zararlı zararlı diyor Her halta zararlı diyorlar yoruldum artık bulaşıklar leş gibi kokmuş evde uyumuyor ne yapayım

(26,039 puan) tarafından

Benim kardesim hep bindi ama hicbir zararini gormedik. Baska çaremiz yok mecbur koycaz

(974 puan) tarafından

Aynen canım Bir de benim kız sebze yerken tükürüyor yemek istemiyor Seninki de öyle mi

(26,039 puan) tarafından

Ya sorma canım ya. Benimki de oyle. Çorba icerkende oyle . 

Birde yemek yiyemiyom. Cay icemiyom. Elime yiycek birsey alsam kendide istiyo agliyo. Ama yemiyo. Yemek yemek dert gibi olmuss bana 

-Reklam-
0 oy
(2,157 puan) tarafından

Ben iş yaparken koyuyordum yürütuce baya bana faydası oluyordu kızım 2 yaşına girecek bi zarari olmadi erkende yürüdü 8 aylık falanken 

0 oy
(269 puan) tarafından

Canım bebegin kaç aylik

(974 puan) tarafından

6 bucuk aylik canim

(269 puan) tarafından

Canım daha koyabilirsin  tabiki içinde çok bırakmama şartıyla benim bebeğim durmaz sürekli kucagimi istiyor dört aylık özellikle mutfakta bulaşık yikarsam koyarım hemen yıkar çıkartırım içinden oyalaniyor böylelikle bende işimi goruyorum

0 oy
(14,997 puan) tarafından

Amann valla benimki 8 aylık aldım 2 hafta oluyor toplasan 5 kez zor binmiştir. Sevemedi Bi türlü ama kızım bindiğinde çok iyiydi bu resmen inat etti 

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Yürüteç oğlumda kullandım. O da bensiz durmuyordu. Ama sonra kaldırıp attım. Sürekli her yere takılır, ayaklarımızı ezer, halıları kaldırırdı. Mutfakta işim varken mama sandalyesine koydum şarkı açtım veya söyledim gidip gelip oynattım. Öyle kurtardım durumu. Sonra kızımda hiç lazım olmadı öyle bişey. Çok sıkışırsam yine mama sandalyesine koydum. Aynı yöntemle idare ettim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 236 göst.
+1 oy
7 cevap 137 göst.
+1 oy
7 cevap 128 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,841 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,932 soru

24,104,929 cevap

332,646 kullanıcı

...