+2 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından

Kızların bu bayram gelen giden çok zayıf dedi vallahi aşırı psikolojim bozuldu artık kesin bı sonuç istiyorum kilo aldırmak için lütfen desteklerinizi bekliyorum 

9 Cevaplar

+2 oy
(5,086 puan) tarafından

peki gerçekten zayıf mı önemli olan o? 

bizim toplum tombalak sevee. öyle olmasına da gerek yok

(788 puan) tarafından

4 yaşında 16 kilo

(5,086 puan) tarafından

4 yaş erkek çocuğu 13 kilo ile 20 kilo arasında olmalıymış. yani normal. başkalarını boşver, ben zayıf seviyorum de geç

-Reklam-
+2 oy
(3,675 puan) tarafından

Gelen giden değil de doktor ne diyor o önemli. Gelen gidene kafa yorsam ohoo. Bizde löp löp et sevildiği için sağlık ikinci planda kalıyor. 

+2 oy
(2,727 puan) tarafından

Dört yaşında 16 kilo demişsin ama bence gayet normal 

+2 oy
(8,878 puan) tarafından

4 yaş 16 kilo hiçte zayıf değil. Belki uzundur zayıf gözüküyordur. Ayrıca ciddi bi zayıflık olsa sağlık ocağına gidiyorsundur takibe mutlaka bişey söylerlerdi sana

+2 oy
(291 puan) tarafından

Canım benim büyük oğlum da 4 yaşında 13kilo bende üzülüyorum zayıf ama doktorlar kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olması o yüzden fazla kafana takma inanki bende çok kafaya taktım bi ara hatta pirinç unu yedirmeye başladım bu seferde yemekten bıktı hiç bişey yemez oldu oyüzden fazla üstüne düşmemek gerek kafana takma bence her söyleneni

+1 oy
(3,433 puan) tarafından

Benim oğlum içinde zayıf diyorlar 4 yaşında 15 kilo önemli olan baktığında zayıf olduğu değil boy uzaması ve kemik gelişimi ama bende çok isterdim tombul olmasa da azıcık toplu olsun 

+1 oy
tarafından

Öncelikle kimin ne dediği umurunda olmasın kiloyu sağlıklı sanıyor bazı akıllılar benim kızım da 4 yaşında 15 kilo hatta dün özel doktoruna götürdüm yaşına göre boyu da kilosu da gayet iyi sadece minyon olacak dedi olsun dedim yeterki sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil bütün değerleri her şeyine de baktırdım bir iki tanesinde düşük çıktı onu da ilaç verdi zaten iştahsız çocuğum o yüzden akışına bıraktım yapacak bir şey yok 

+1 oy
(5,875 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim oglumda o yaslarda o kadardi. Istahsizdi da gelen zayif giden zayif diyodu. Kansizligi vardi onun icin takviye aldim. Ustune spora yazdirdim, yuzmeye. Hala devam ediyo. Ondan sonra 3 senede 10 kilo aldi. Suan 7 yasinda 26 kilo ama spordan sebep boyu uzun yine zayif duruyo. Protein ve karbonhidrat agirlikli besleniyo genelde. Doktor hersey normal diyo. Kansizligi vs yoksa cokta dert etme. Imkanin varsa spora yazdir. Ben bu sekilde cozum buldum.

(788 puan) tarafından

Spora yazın yazdimayai düşünüyorum ama özellikle Tekvandoya düşünüyorum

+1 oy
(9,622 puan) tarafından

Benim oglan 4 yasında 27 30 oluyordu .

Aşırı yiyor işdahı çok felaket ama secer yemek herseyi yemez sabahları isdisnasız hergün 1 tane yumurta yer patatese bayılır  aksamları makarna sever tavuk kızarma yogurt corba domates rendesini pişiririm ekmegi banar yer🤣

Aşırı yemeside iyi deil bu arada.

Bi 20 olsa yeter size boyuda kısaysa uzunsa boya veriyordur benimki kısa boylu

(788 puan) tarafından

Benim oğlanın boyu uzun ama bizim ailede ben hariç genetik bı zayıflık var maalesef :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 350 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,473,245 soru