+1 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar burada HERKEZ istedigini sorar istediğinini konuşabilir dün gece bı post açtım diye birileri rahatsız olmuş şahsen kendi sahsima söylüyorum postlara bakarım işime gelirse cevap veririm işime gelmezse vermem kim neyi paylaşmış niye paylaşmış paylasamaz diye karşılık vermem buraninda bı admini yoneticileri var eğer yanlış birşey olunca karşılık veriyorlar zaten şahsen o kisiyide koyacam bacım çok rahatsız oluyorsan postlarimdan  hiç bakmadan çık seni ilgilendirmez haddini bil öncellikle ben senin postlarina karismiyorsam sende karisamazsin

image

3 Cevaplar

+3 oy
(53,809 puan) tarafından

herkes 

istedigini paylaşır herkeste posta yazacak diye kural yok 

kirk icinde cinsellik yasanmaz 

yasadiysan senin sorunun 

-Reklam-
+2 oy
(26,012 puan) tarafından

Cinsellik anlatilabilir nahemremlige girmeden bence. Sapıklığa girmeden. Anlatım tarzı var. 

Sabah okumustum postunu anormal birşey goremedim ben. Gayet normal kadınlar platformu burasi. 

Onu soyleyen ve yadirgayan insanlar galiba cinsellik yasamiyorlar hayatlarinda. Ve ayip birseymis gibi goruyorlar cinselligi.

(269 puan) tarafından

Şahsen neden bu kadar istekli olduğumu hormonlardan dolayimi dogumdam sonra daha çok istekli oldum 4 aydır oldu doğum yapalı dedim bi sorayım yani  sanki birilerine batıyor postlarim 

(26,012 puan) tarafından

Bos ver herkes soru sormakta özgür. Takma burayi cokta kafana klavye delikanlıları cok burda. En mukemmeli benimciler . 

(269 puan) tarafından

Orası öyle 

(53,809 puan) tarafından

hormonlar alt üst oluyor benimde hiç olmasin hic aramam kizim 6.5 yaşında hala öyle kaldi

+2 oy
(14,911 puan) tarafından

Tabi ki HERKES istediğini paylaşabilir kimse bir şey diyemez canım 

(6,607 puan) tarafından
+1

:)...... 

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 953 göst.
+1 oy
3 cevap 98 göst.
+1 oy
7 cevap 295 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,071 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 761 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,695 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,893 cevap

329,217 kullanıcı

...