+3 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Kızlar karşı komşum evlendi evleneli hic mutlu olmadi onunda kaynanasi altında benimkide altımda otryo

Kocasyla hep kavga ettiler 2 senedir kocası hep aileme niye inmiyosun kavgasi etti her neyse benimlede görüşüyordu kahve falan iciyorduk birgun bana gelmek istedgni söyledi geldi Instagram da kahve strysi paylaştık ardından kocasyla kavga etti aksamı kaynanası benle bir anda düşman oldu hic birseyden haberim yok meğersem o gün kaynanası çağırmış ona gitmemis bana gelmis diye ardından komsum evi terk etti aylarca gelmedi ve kaynanais hepsi bana iyice zıt düşman oldular meğer benim aklını çeldiğimi falan düşünüyorlar geldi aradan aylar gecti biz hic görüsmedik en son çağrdm kahveye gelmedi bu gelmedigi aralar kocası ve koca tarafyla iyiydi 

2 gün önce baktm bayramlasmaya geldi benle kapıda kahve icti gitti akşamına yine kavga etmişler 

Benim kaynanama sığınmış falan her neyse gelio aldılar 

Kocası kaynnanaisı 

Şimdide benimle görüşmek istiyor sürekli ama sürekli kaynana kocası kaynbaba gorumcesini bana kötülüyo dertleşiyorduk bende o esnada ağzımdan evlenip ayrıldığımı söyledim ağzımdan bir anda kaçtı anlatmak sorunda kaldım ama dedim bak sakn kaynanan gille illaki iyi olursun sakn söyleme bir tek benim eşim ve annesi biliyodu bide sana söyledim yok söylemem falan dedi ama çok pisman oldum bir anda agzmdan kaçtı 

Ya bu kaynanası gille iyi olduğunda söylerse benim eltim görümcem aynı binadayz bilirlerse gerek yok bilmiyorlar çünkü 

Birde bu kadın beni eşimi ve eşimin ailesini çok huzursuz ediyor sorunlu ve kocası ve kocasnn aileside sorunlu insanlar yani yarın öbür gün evi terk edip gitse yine kapıma gelirler olay falan çıkar diye düşünüyorum korkuyorum kendimden nasıl uzaklaştraym ya gerçekten su an çok zor durumdaym 

Kendi kendine diyorum kocası gille iyi olduğunda gelmiyo 

Kavgalı olduğunda hep geliyo 

12 Cevaplar

+4 oy
(7,816 puan) tarafından

Alma eve yani akraban değil bacın değil daha baştan farkettiğinde kendinden uzaklaştırman gerekiyordu. 

(66 puan) tarafından

Yarın gelicek ben müsait değilim diycem

-Reklam-
+4 oy
(5,293 puan) tarafından

Mesela sende kapıyı açmayabilirsin, görüşmeyenilirsin, kapıya geldimi müsait deilim diyebilirsin, mesafelidurabilirsin, bence bunları yazmamıa bile gerek yok idrak edemiyormusun hala? 

(66 puan) tarafından

Ya ansızın geliyo birden kızım kapıyı acyo ama yarın gelmek istiycek müsait olmadığımı söylycem

+4 oy
(3,384 puan) tarafından

Bir arkadaşımın babası  cami hocasıydi hayatta saklanması gereken sırlar hakkında konusyorduk..

Adam içeri girdi abdest almis havluya elini silerken dediği.. 

Arapça okudu sonra mailini söyledi.

Sır damardaki kan gibidir dedi kesilirse dedi durmadan kanar..

Sen simdi bunu söyledin ya elbet birgun birine gidecektir söylediklerin bugün olmaz yarın olur.

(66 puan) tarafından

Haklısın 

(66 puan) tarafından

Haklısın  valla 

+4 oy
(1,697 puan) tarafından

Yani bacım bu kadar şeyi yaşadın biliyon daha niye evine alıyorsun üstelik çağırıyorsn ne alaka başta belli etmiş zaten kendini huzursuz olacağım belliymiş neden ısrarla konuşmaya çalışıyorsun ki arana mesafe koy çağırma öyle insanlardan zarar gelir iyilik gelmez yani bunca yıl kendileri yapıyorlar senin üstüne atıyorlar bu bahane birilerinin üzerine atıp günah çıkarmak hala tavsiyem arada mesafe koy müsait değilim de işim var de bir şey de uydur eşim gelecek de bir yere gideceğiz de şu an onun için hazırlanmam gerekiyor de uydur kayınvalideme ineceğim de alma öyle insanları bir süre sonra senden kendini uzaklaşacak o insanlarla falan arar başka hiçbir şey için senin yanına gelmez kendine özelinle kocanla ilgili tek bir şey anlatma ağzımdan kaçardım dediğin şey içinde eşine söyle bunu bence ileride sorun yaşamaman için yanlışlıkla oldu de

(66 puan) tarafından

Aynen doğru bugün hic aramadm bekledi benden aramamı ama aramadm valla hic uğraşamam

(1,697 puan) tarafından

Zaten bir daha asla arama o aradığında da bir şeyler uydur kabul etme vallahi ben şu hayatta şunu öğrendim herkes her şeyi yapıyor senin de katıyor ama iki gün sonra o diğerleri ile barışınca sen kötü oluyorsun o yüzden bence Uzak dur o insandan sana çok büyük zarar gelir

(66 puan) tarafından

Şimdi bana mesaj attı dayım geldi beni aldı kayın babasi demiş eğer giderse birdaha geri gelemez diye bende mesajda konusmak istemedim ararsa cevap vermycem

(1,697 puan) tarafından

Yani anladığım kadarıyla bir şeylere seni katıyor anlatmaya çalışıyor iş düzeldiğinde o biliyordu ayağına girecek o yüzden bence hiç başını belaya sokma bacım vallahi bakma bile aramalarına mesajlarına görme mesajlarına girip okuma bile yani cevap verme umurumda olmasın yani İnşallah onun meselesinden anlinn akıyla kurtulursun

(66 puan) tarafından

Aminnnn inşallah 

+3 oy
(3,554 puan) tarafından

Kendilri kadinin agzinaa scsnlar suc yok onlar iyidi evde kqvga dovus olmuyodu komsu raydan cikardi falanca sey yapti ammmaaaa kendilerinde suc yok

(66 puan) tarafından

Aynen öyle 

+3 oy
(27 puan) tarafından

Canım kusura bakma bu şekilde senin de benim de yoktan yete yuvamız sarsılıyor ilk önce ellerinizle bir ara da ne olduğunu anlatın kusura bakmayın biz iftiralık kadınlar değiliz  kandın kadına konuşma ihtiyacı duyar anneme inmedin lafı çok kavga çıkar anasıyla mı yaşıt  gelin cahıl kocası varmış  otur karını bekle deyin böyle adamlarla evlenmeyin bu sürekli. Tekrarlanır  in  diye 

+3 oy
(1,444 puan) tarafından

Stresi bana geçti rabbim yardımcın olsun. 

+2 oy
(9,927 puan) tarafından

Alma eve uzak dur canım boşver kinlenmesinler sana  bişey yaparlar korkarim ben ya

(66 puan) tarafından

Zaten kinlenmişler iyice ben en güzeli eve almayaym müsait değilim diyim

(9,927 puan) tarafından

Aynen öyle yap uzak dur işim var de 

+2 oy
(1,672 puan) tarafından

Yol kenarında yürürken bir Derviş bir kuşa denk gelmiş ama kuşu biliyorsunuz öyle her yere yuva yapmaz gitmiş İncecik bir çalımın dibine yuva yapmış Derviş kuşa sormuş demiş ki o kadar ağaç var o kadar yer var Neden demiş geldim de bir çalın dibine yuva yaptım çalının dibi de incecik biliyorsunuz kuşu kedi kapağı köpek kapar kuş cevap vermişler Bize demiş ki o kadar bunaldım ki demiş indim de bir çalının dibine yuva yaptım yani o kadın da o kadar bunalmış ki demek ki sana sığınmaya çalışıyor ama yine de sen dikkat et

(66 puan) tarafından

Ben de yeni dank etti bu kadın bile bile yapıyor kendisi Mutlu olmadığı için kaynanasıgili de tüm apartmana rezil etmeye çalışıyor

+2 oy
(102 puan) tarafından

Benim böyle bir bas belam vardı baktım kocasıyla kötü benim kocamo örnek gösteriyor kızı banyoda kaldı bana diyor kocan gelsin kapıyı açsin kocan beni hastaneye bırakabilir mi kocan beni durağa götürebilir mi benim eşimde selam bile vermez kadınların önünden geçer kafasını eğer nefret ediyor öyle şeylerden bir gün kapının onunde eşimi gördü işten gelirken kolay gelsin dedi eşim cevap vermedi onun eşi beni tanımaz bile kimin. Haset fesat içinde ne doldurduğunu bilemezsin ben eşime dedim ondan rahatsızlsan görüşmem ben tanımam etmem seni huzursuz edyorsa selamı sabahi kes dedi bende mesaj attım eşim seninle görüşmemi istemiyor artık bana selam bile verme dedim neden. Falan yaptı deidm öyle neyse aradan bir yıl geçti kardeşim kaza yaptı bu yüzsüz ne yaptı ne etti gene geldi evime girdi ama asla yüz vermiyorum ben tuketmisti evimi market olarak kullanıyordu şuan asla tolerans yok görünce meraba meraba kimseyi evine almak zorunda değilsin böyleleri yuva bile yıkar 

+2 oy
(23,679 puan) tarafından

Sorunlu diyorsun hala görüşüyorsun sır diyorsun normal olmadığını söylediğin insana anlatıyorsun sende biraz tutarlı mı olsan canım görüşme kardeşin bacın değil sonuçta. Sizin probleriniz beni de huzursuz ediyor eş ailen problem olunca benden biliyor bunu istemiyor de çekil kenara 

+2 oy
(11,527 puan) tarafından

Hiç görüşme evine alma onun evine gitme 

Açıkça da konuş böyle böyle diye

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 34 göst.
11 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
0 oy
6 cevap 200 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sena Ensar (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,459 soru

24,099,296 cevap

332,296 kullanıcı

...