Kızlar karşı komşum evlendi evleneli hic mutlu olmadi onunda kaynanasi altında benimkide altımda otryo
Kocasyla hep kavga ettiler 2 senedir kocası hep aileme niye inmiyosun kavgasi etti her neyse benimlede görüşüyordu kahve falan iciyorduk birgun bana gelmek istedgni söyledi geldi Instagram da kahve strysi paylaştık ardından kocasyla kavga etti aksamı kaynanası benle bir anda düşman oldu hic birseyden haberim yok meğersem o gün kaynanası çağırmış ona gitmemis bana gelmis diye ardından komsum evi terk etti aylarca gelmedi ve kaynanais hepsi bana iyice zıt düşman oldular meğer benim aklını çeldiğimi falan düşünüyorlar geldi aradan aylar gecti biz hic görüsmedik en son çağrdm kahveye gelmedi bu gelmedigi aralar kocası ve koca tarafyla iyiydi
2 gün önce baktm bayramlasmaya geldi benle kapıda kahve icti gitti akşamına yine kavga etmişler
Benim kaynanama sığınmış falan her neyse gelio aldılar
Kocası kaynnanaisı
Şimdide benimle görüşmek istiyor sürekli ama sürekli kaynana kocası kaynbaba gorumcesini bana kötülüyo dertleşiyorduk bende o esnada ağzımdan evlenip ayrıldığımı söyledim ağzımdan bir anda kaçtı anlatmak sorunda kaldım ama dedim bak sakn kaynanan gille illaki iyi olursun sakn söyleme bir tek benim eşim ve annesi biliyodu bide sana söyledim yok söylemem falan dedi ama çok pisman oldum bir anda agzmdan kaçtı
Ya bu kaynanası gille iyi olduğunda söylerse benim eltim görümcem aynı binadayz bilirlerse gerek yok bilmiyorlar çünkü
Birde bu kadın beni eşimi ve eşimin ailesini çok huzursuz ediyor sorunlu ve kocası ve kocasnn aileside sorunlu insanlar yani yarın öbür gün evi terk edip gitse yine kapıma gelirler olay falan çıkar diye düşünüyorum korkuyorum kendimden nasıl uzaklaştraym ya gerçekten su an çok zor durumdaym
Kendi kendine diyorum kocası gille iyi olduğunda gelmiyo
Kavgalı olduğunda hep geliyo