+2 oy
354 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (245 puan) tarafından

Kızlar bide başka bı sorum daha olacaktı kusura bakmayın biraz özel konu bilmiyorum niye ama ben sürekli ilişkiye girme isteği var bende ama eşimde pek istemez canı isterse gireriz bazen ben zorluyorum yalan değil öyle gireriz eşime kalsa haftada bir yaparız ama bana kalsa hergun bu istek niye bu kadar çok bende bilmiyorum hormunlardan mi diye dusunuyom

9 Cevaplar

+3 oy
(1,085 puan) tarafından

Libidonnn yüksek bacım ama o kadar düşük libidolu erkeğe karşı nasıl basariyon o libidoyls

(245 puan) tarafından

Zaten bu yüzden kavga ederiz hep

-Reklam-
+2 oy
(165 puan) tarafından

Bende de böyleyim sürekli istek var aynı şekil zorluyorum falan  ama ilişkiye girincede kendimi kötü hissediyorum zevk almıyorum  hamile kaldıgımdan beri böyle 

(245 puan) tarafından

İşte benim eşim kendini birazda uzak tutar pek ilişkiye girmek istemez

+2 oy
(7,341 puan) tarafından

Daha iyi değil mi 😂

(245 puan) tarafından

Hiç iyi değil bu yüzden eşimle tartışırız hep 

+2 oy
(142 puan) tarafından

Olabilirde ama boşalma problemin varmı acaba boşalamadıgın içinmi sürekli istek oluyor

+2 oy
(9,448 puan) tarafından

Az salsanmı enişteyi adam bıkmış 😁😆😅

(245 puan) tarafından

Bikmaktan değil eşim kendisi istemez pek

(9,448 puan) tarafından

Siz aynı evdemi oturuyosunuz kaynananlarla belki ondanda olabilir

(245 puan) tarafından

Evet ama onla ilgisi yok 

+2 oy
(2,309 puan) tarafından

Hormonlarzan kesin bende öyleyim ama eşe gelince tık yok zatn olsada sasardim 😁😁

(245 puan) tarafından

Vallahi bazen kendimi kudurmuş gibi hissediyorum😂😂eşim bile rahatsız oluyor yani bu konudan sebeb

+1 oy
(5,151 puan) tarafından

Esinle iliskide istedigin zevki alamadigin icin surekli istiyor olabilir misin? Tamam haftada 1 de az ama surekli de cinsellik istemek ya takintidir ya da dedigim gibi istedigin zevki yasayamadigin icin istiyosundur.

(245 puan) tarafından

Bilemiyorum ya

(5,151 puan) tarafından

Bilemicek bisey yok. Yasayan sensin ona gore yorumlicaksin.

0 oy
(9,937 puan) tarafından

Yaşın kac canım 

(245 puan) tarafından

21 yasindayim

(9,937 puan) tarafından

Yaşın çok genc ve bu cok normal eşin kaç yaşında

(245 puan) tarafından

24 oda doğumdan sonra bu istek çıktı hamileyken ve önceki zamanım olsada olur olmasada olurdu hep eşim yanasiyordu ben uzaklasirdim pek istemezdim sonra doğumdan sonra değişti ben ondan daha istekli oldum 

(9,937 puan) tarafından

Olabilir canım hayırlısı olsun 

0 oy
(307 puan) tarafından

hatice kubra 1 sen 2 masallah siteyi hic salmiyorsunuz cinsellik konusunda kirkinin icinde bile sevismistiniz hatirliyorum da bizi bi sal be 

(245 puan) tarafından

Sanane seni ne ilgilendiriyor HERKEZ burada  özgür HERKEZ istedigini sorar rahatsız oluyorsa bakmazsın olur biter yorum yapmak için boş boş yazma burada kendini okadar üstün tutma

(307 puan) tarafından

HERKES*

(245 puan) tarafından

Bacım işine bak 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 215 göst.
+2 oy
5 cevap 248 göst.

Kategoriler

1,448,823 soru

23,796,453 cevap