Güzel hanımlar merhaba🤗 Ankara’da bölgesel incelme yaptırıp faydasını görenler var mı acaba.
Varsa hangi merkezde hangi işlem ile gördünüz acaba
Bölgesel incelmelerin hiçbirisinin etkili olmadıgını duymuştum spor deniliyor başka yolu yok deniliyor
Ah. BUnu farkındayken yapabilsek çok mük olurdu 🤭
2 çocukla akşam yatağın yerini zor buluyorum herşeyin kolay yolunu seçiyoruz malesef teşekkür ederim 🌸
Canım ben şuan kardiyo yapıyorum gün içinde aksatmadan 2 5 yasında yavrular var onlarda benle birlikte zıplıyor😆
Merhaba demette bir şube de g5 yaptırdım 12 seans hem bacak hem göbek çok bir etkisini gördüm diyemem ama hiçte görmedim diyemem 5 ay oldu ve hala 3 seansım var göbek bölgem de yanlarda gördüm faydasını bana göre çok bi değişim olmadı ama etrafımdakiler sana ne oldu zayıflamışsın vs diyolar birde ben düzenli gidemedim hep bir aksaklık çıktı. Kız kardeşimin annesi ve arkadaşı gitti onlar extra spor ve yürüyüşlede desteklediler çok güzel sonuçlar elde ettiler. Güvenilir bı yerde yaptırırsanız bence bir şans verebilirsiniz g5 ve bir işlem daha var ismini hatırlamıyorum ikisi bir arada daha güzel sonuçlar veriyormuş ben hiç araştırmadan direk o şubeye gittim ve sadece g5 yaptırdım iyice araştırıp güvenilir bir yerde yaptırmanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim 🌸
1,473,653 soru
24,127,914 cevap
333,873 kullanıcı