+2 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (4,541 puan) tarafından

Hayırlı geceler herkese,

Kac gundur erken kalk, is guc yorgunluktan koltuga bayılmışım. Neyse uyandim hemen ustumu degisip yatagima gectim daldim tekrar. Ta ki gecenin bir yarısı ust komsunun camasir makinesinin sesine uyanama kadar.

1 olur, 2 olur... acil durum olur belki atti makina dersin ama gunduz evde oturup oturup gece yarisi makina atiyor ve sikmaya gecince ozellikle o makine tepemizde ötüyor. Kac kere sesimi cikarmadim, coxuk uyuyor susayim dedim. Saat 1 de bagirismalar mi olmadı kac kere, makine sesleri , ayak sesleri... Sesleri cok geliyor biliyorlar, artik ben uyarmaktan bıktım, ben utaniyorum bunlar utanmıyor

Pat pat duvara vurdum artik dayanamadim. Bunu yapan kadında öğretmen. Kendini egitemeyenlerden maalesef, kibarca uyarmaya ciktigimda bile cirkeflesmek istedi firsat vermedim. 

Sinirden buraya dökeyim de icimi rahatlayim dedim kusura bakmayın :)

Allah saygılı, komsu hakkini gozetenlerle karşılaştırsin.

Hayirli geceler 

7 Cevaplar

+5 oy
(4,141 puan) tarafından

Amin canım gerçekten anlayışsız komşuyla oturmak çok ama çok zor..

Şey aklıma geldi muhtemelen makinayı gece elektrik daha az çekiyor düşüncesiyle çalıştırıyor 😀

(4,541 puan) tarafından

Ama benim.elektrigim yükseliyor olmuyor hahaha

(4,141 puan) tarafından

Valla değil elektrik yükselmesi trafo patlaması yaşıyor insan😂😂😂

(4,541 puan) tarafından

😂😂😂

-Reklam-
+3 oy
(7,356 puan) tarafından

Benim üst ve yan komşuda ayni ama ses etmiyorum evden çıkacam diye ne halleri varsa görsünler. Kendisi düşünmeyen insana ne dersen de boş 

(4,541 puan) tarafından

Ev sahibiyim, onlarda ayni. Biraz daha devam ederse ciddi uğraşacağım, l

+3 oy
(2,990 puan) tarafından

Herşeyin bir saati olmalı gece yarısı makine çok acil ise açılabilir ama bu sürekli sürekli oluyorsa bilerek yapılıyordur. Gerçekten bende eski oturduğum dairede çok çektim bütün gece televizyon sesleri çocukların sürekli at koşturup gibi koşmaları uyku uyuyamazdık çok iyi anlıyorum seni 

(4,541 puan) tarafından

Gercekten sinirlerim zipladi, kacinci kez, birde sesleri geliyor evdeler yani gunduz

+2 oy
(2,111 puan) tarafından

Geçen gece benim komsu da saat 01:30 sularında ev supuruyordu gündüzler torbaya girmişçesine 

(4,541 puan) tarafından

Saygısızlık...

+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Apartmanda kural yok mu 12 den sonra fön makinesi çamasır makınesi vs çalıstırmak yasaktır kapının önüne ayakkabı çöp koymak yasaktır gibisinden 

(9,614 puan) tarafından

Fön makineai ne alaka ay tamam sesli bir alet ama bu bir mahrem özel hayat kişisel bakım😅😅

(4,541 puan) tarafından

kurallar genel olarak ayni her apartman icin. adamin sesi geliyor muhtemelen karisina o da kızıyor ama kadin yenilmiyor. Ben oyle yorumladim, adam efendi, yapıcı. Ama iste yok kadin illa gel komsum sacimi basimi yol rahatlayim diyor :))))

(2,491 puan) tarafından

Valla gece baya sesi çikiyor rahatsız edici sonucta tüm yaşadığım apartmanlarda bu şekılde idi televızyon sesi yüksek olsa bile watsap grubuna yazılır kısılması için 

(4,541 puan) tarafından

Whatsap grubunudq kapattilar artik kavga olmasin diye, yoksa artik dayanamdik yazdik bigun griba herkes gordu

+1 oy
(5,403 puan) tarafından

Göze alırsan polis çağır. Gürültü yapmak suça giriyor artık. 

(4,541 puan) tarafından

Aynen aklımda ama inan komsudur kotu olmayalim diye dayanıyorum. Yöneticiye ilrtwcwhim twkrar yine aynisi olursa, haa inatla devam ederse o zaman yesin cezayi

0 oy
(1,921 puan) tarafından

Bizde bu konudan müzdaribiz benimde alt komşu Afgan kaç kişiler bilmiyorum kalabalıklar saat fark etmeksizin bağırış cagiris çocuk kosmalari ağlamaları hiç bitmiyor eşim kaç defa uyarmasina rağmen aynılar kaç cicuklari varsa bilmiyorum ağlıyor çocuklar susturan yok baslayinca yarım saat araliksuz ağlıyor çocuklar eğer böyle devam ederse en son polise şikayet etcem

(4,541 puan) tarafından

Allah komsunun hayirlisini versin, hadi cocuk kucukse sus deyince susmuyor ama aile gamsizsa ne desen bos

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 297 göst.
0 oy
7 cevap 208 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,554 soru

24,018,263 cevap

328,099 kullanıcı

...