+2 oy
140 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (777 puan) tarafından

Hanımlar 3 yaşındaki çocuklarınızla evde neler yapıyorsunuz etkinlik aktiviteler oyunlar vs farklı şeyler yapanlar varsa birbirimizden kopya çekelim.

Benim oğlum 3,5 olacak yakında biz mesela kitap okuruz lego yaparız puzzle yaparız bol bol araba oynuyoruz bu sıralar arabaları konusturmayi çok seviyor sürekli araba konusturuyoruz. Boya yapmayı ve oyun hamurunu nedense hiç sevmiyor yaparsa bı çok nadir sulu boya o kadar ama artık frkli neler yapabiliriz bilmiyoruz evde de canı sıkılmaya başladık sıkıldıkça çizgi film istiyor bende izletmek istemiyorum evde birde 6 aylık oğlum var o yüzden sürekli saatlerce dışarı parka markete vs de goturemiyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(777 puan) tarafından

Gece yazınca gören olmadı sanırım 3 yaşında bebişi olan yok mu :)

-Reklam-
+1 oy
(7,986 puan) tarafından

Evde hiç bi etkinlik yaptıramıyoruz düz duvara tırmancaklar nerdeyse biri iki buçuk diğer  beş yaşında evin önünde oynuyorlar anca oda az bi şekilde enerjilerni öyle atıyorlar 

(777 puan) tarafından

Benimkilerin de arası 2.5 yaş küçüğüm büyüsün öyle olucaklar onlar da nasıl anlasabiliyorlar mi birlikte oynayabiliyorlar mi bende büyüsün de abisiyle oynasin diye bekliyorum :)

(7,986 puan) tarafından

Baş başayken çok iyiler ama üçüncü kişiyi görünce savaşıyorlar 😂

+1 oy
(1,258 puan) tarafından

Benim.oglumda 3 yas 3 aylık saydıklarınuzin hepsini yapıyoruz ama i dan da sıkılıyor.su ile oynamayı seviyor.bazen.kopuk yapıp arabalarıni yıkıyor baya oyalaniyor onunla..bazen farklı şeyler buluyoruz ama çok uzun süreli olmuyor.zaten uzun süre odaklanacaklari bir yaşta degillerarada çizgi film de izliyor.gerci biz sadece tatillerde beraberiz🥺okul zamanı babaanne bakıyor...onunla çok daha fazla TV ye bakıyor ne yazık ki

(777 puan) tarafından

Su evet bizimki de çok seviyor hava soğuk diye çok oynatmıyordum artık oynarız bol bol

+1 oy
(3,854 puan) tarafından

Tuvaleti ögrettğn mi canım 

(777 puan) tarafından

Evet canım 27 aylikti 1 yıl olmuş resmen :)

0 oy
(179 puan) tarafından

Kuzenim mutfaga sokardi. Birlikte kek yaparlardi, ara ogun meyve fln yiyecekse mandalinayi soydururdu, plastik bicakla elmayi dilimletirdi vs. 

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Farklı farklı oyuncakları var öyle idare ediyoruz. Mutfakta işim varsa bana yardım ettiriyorum. Mesela sebze yıkanacaksa beraber yıkıyoruz vs. Kolay kolay tv açmıyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.
2 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 2409 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.

Kategoriler

1,475,288 soru