0 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından

7 sene aynı evde yaşadık kaynanayla kayınpederler  yarın evimize geciyoruz bı alt sokaya yarın evden çıkınca  kaynanamin kayın babamın ellerini öpeyim mı yoka gerek yokmu  ...

9 Cevaplar

+1 oy
(3,756 puan) tarafından

Bence öp canım o kadar kalmışsın helallik iste sonra ister görüş ister görüşme

(1,608 puan) tarafından

Kargo geldi diye yüzüne bakmıyor hâlâ el öpeyim mi diyorsun birde bayil feriha 😂 kendi kızı alsa kargoyu kargocuyu kapıda bekler hayır duasıyla ugurlardi kabul edin artık bazı şeyleri herkes bizim annemiz değil olamazlarda gidip annenin elini op

(87 puan) tarafından

Yemin ediyorum canım hiçbir şey de söylemedim odama geçtim baktım hala konuşuyor kargoları bitmiyor kargoları bitmiyor kapıyı açtım ya dedim sen niye zoruna gidiyor dedim ya dedim ben parayı veriyorum sen niye zoruna gidiyor dedim benimle konuşmuyor ve az önce de diyor ki ben banyodayım sesi bana geliyor yeter yeter artık bir türlü başımdan gitmediniz diyor bu lafları da uyuyorum ve tek bugün değil her defasında bu lafları duydum ben

(1,608 puan) tarafından

Peki neden el öpeyim mi diye soruyorsunuz hangi açıdan içiniz rahat olacak öpünce 

(87 puan) tarafından

Yani şartmı öpmek yada gerek yokmu diye sordum

(1,608 puan) tarafından

Gerek yok size melek gibi davransaydi içgüdüsel o an da operdiniz zaten  ruhunuzda yaralar bırakmış hak etmis olsa öpün derdim kendi adıma ama hayat kısa kalp kırmayı adet edinmis insanlara bazı davranışlar sergilenmemeli el öpmek gibi mecburiyetin yok ben böyle durumlarda el öpende görmedim ayrıca.

-Reklam-
+1 oy
(132 puan) tarafından

Öpme bacim vur kapıyı çık gitsin. Ben o derdi yaşadım travmalar hala üzerimde  geçeceğini de sanmıyorum.

Iliskinize bağlı öpebilirsiniz  yazanlar  olur 1 iyi ise 10 kötü oluyor insan. Aynı evde 

(87 puan) tarafından

Canım ben yarın gidiyorum ve bugün kargom geldi kapıya ona bile laf yaptı yeter yeter kargolarım bitmiyor diyor ben de dedim ki sana niye zoruna gidiyor dedim ben parasını veriyorum sen niye karışıyorsun dedim kaynanamı sabahtan beri benimle konuşmuyor ve az önce oğluma diyor oğlum bağırıyor çağırıyor diyor Yeter yeter Bahar bunları bağırmanız çağırmanız başımdan eksik olmuyor bir türlü gidemediğiniz gibi laflar kullandı yani sen olsan gider misin eline

(87 puan) tarafından

Canım ben yarın gidiyorum ve bugün kargom geldi kapıya ona bile laf yaptı yeter yeter kargolarım bitmiyor diyor ben de dedim ki sana niye zoruna gidiyor dedim ben parasını veriyorum sen niye karışıyorsun dedim kaynanamı sabahtan beri benimle konuşmuyor ve az önce oğluma diyor oğlum bağırıyor çağırıyor diyor Yeter yeter Bahar bunları bağırmanız çağırmanız başımdan eksik olmuyor bir türlü gidemediğiniz gibi laflar kullandı yani sen olsan gider misin eline.  Ggghhhnjkm

(132 puan) tarafından

Ben çok gititm ama keşke hiç hic gitmsseymisim 

+1 oy
(3,354 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz yeni hayatınız mutlulukla güle güle oturun inşaAllahh.Her ne olurda olsun 7 sene beraber oturdunuz iyisiylr kötüsüyle cnm ben olsam ellerini öper helallik isteyip öyle çıkardım kim ne yaparsa yapsın ne ederse etsin ben vicdanımı rahatlatmanın peşindeyim kim ne yaparsa kendine iyilikte kötülükte 

(87 puan) tarafından
+1

Saol bacım Allah razı olsun benle konuşmuyor kaynanam  biseyde demedim 

(245 puan) tarafından
+1

Kaynanasıyla yaşayan biri olarak bu yoruma katılıyorum. Büyüklük bende kalsın tatlı ayrılalım isterim. Bunca zamn geçirmişiz sonuçta 

Genelinde de iyi bı kaynanam var elini öper çıkarım. Ama senin bahsettiğin şekildeyse hala konuşmuyorsa anne biz gidiyoruz derim yolcu etmeye gelirde gule gule derse elini öperim yok oralı olmazsa hakkınızı helal edin biz gidiyoruz der ellerini öpmeden çıkar giderim. Arama da mesafe koyarım. Yani adım atana yaklaşırım zorla elini öpecek halım yok. Ben bana düşeni yaparım gerisi ona kalmış 

0 oy
(2,614 puan) tarafından

Hayırlı olsun, güle güle oturun. Aranızdaki samimiyete bağlı. Yoksa bir zorunluluk neden olsun. 

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Sana  nasıl davrandıklarını bağlı eğer seni sevip sayıyorlarsa öp öyle git hem onlarda senin anne baban gibi hemde büyüklerin   bu arada hayırlı olsun rabim yeni yuvanda huzurunu bereketini neşeni eksik etmesin güle güle oturun canim

(87 puan) tarafından

Amin canm allah razı olsun inşallah yani  o kadar iyi  bı geçmişimiz olmadı kaynanam herşeyi konuşan bı kadındı herşeyimi laf yapiyordubugun bile kargom geldi  ona bile yeter bunlar nedir geliyor sanki o parasını veriyor

(1,305 puan) tarafından
+1

Boşver herkes Allah'ına sonuçta kurtuluyorsun onlardan büyüklük sende kalsın öp çık ve sonra istersen arana mesafe koy

0 oy
(1,015 puan) tarafından

Bence öpmelisin iyilikten zarar gelmez

(87 puan) tarafından

Haklısın canım ben de öyle düşünüyordum ama bugün maalesef benimle konuşmuyor sabah kargom geldi diye laf yaptı ben de dedim ki niye konuşuyorsun dedim ben parasını ödüyorum sen niye karışıyorsun dedim yani seni niye zoruna gidiyor dedim diye benimle konuşmuyor sabah da beri az önce de diyor ki yeter artık diyor Yeter ne zaman başımdan çıkıp gideceksiniz gibi laflar kullandı yani sen olsan gider misin eline

(1,608 puan) tarafından

Ben olsam asla öpmem kutsal kişi mi alttan alıyım hiç oralı olmam hatta bundan sonra bana karisamayacaksin Allah bir daha düşürmesin buraya demek gerekde neyse o kadar ileriye gitmeden sessizce çıkıp git konuşmuyorsa ben hiç konuşmazdım banane 

(87 puan) tarafından

Ya 7 sene beraber geçtik her şeyimi konuştu her şeyime laf yaptı ya bir korku parasını ben ödüyorum senin niye zoruna gidiyor bir elbise alıyorum laf yapıyor bir şey oluyorum laf yapıyor yok yarın gideceğim diye sesi geliyor bana şey diyor Yeter yeter bir türlü başımdan çıkmadınız bağrınız çağırışlarınız başımdan gitmedi diyor ya ne istiyorsan o yarın çıkıp gideceğiz tamam

(1,608 puan) tarafından

Yarında başlar geri mi gelseniz geline karışamiyorum stres atamaz oldum')))

Bence öpmeyin hak etmiyorlar  asla.

0 oy
(3,773 puan) tarafından

Öp tabi ki hayır dualarını al 

0 oy
(1,608 puan) tarafından

Eğer sana çok güzel davrandılar mutlu ayriliyorsan öpüp helallik iste tam tersiyse herşeyine karışıyor gelene gidenine aramana kargona uyumana kalkmana karisiyorsa asla öpme mesafe en güzel cevaptir bundan sonra.

0 oy
(3,771 puan) tarafından

Gozunuz aydın olsun. Bundan sonra iyi bir muhabbetiniz olsun istiyorsan öp tabi ki helalles sonuçta onların evinde yaşadınız. Yok yüzlerini şeytan görsün diyorsan kimse uyanmadan cik git

(87 puan) tarafından

Allh razı olsun isallh 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 884 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cihataslanbebek (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,453,277 soru

23,855,936 cevap

320,122 kullanıcı

...