Geldigi 3 gun oldu bana degil kayinvalideme geldi. Evime gelse zaten h.geldin derim. Bende oraya yol kat edip evime ugramayip gittim . O surekli iceri kacar geldigimizi bildigi halde ustunu giyinmek icin yoldayiz zaten geliyoruz gelmeden ustunu giyebilir ama kacip odaya kapanmayi kendi tercih ediyor veya kendince bi taktik gelistirmis. 🤷♀️ bilmiyorum . Oraya gitme sebebim onlar olduguna gore buna karsilik bi h.geldini hak ediyorum bence .
Ben dogum yapmistim bize hayirli olsuna gelmediler . Kayinnvalidem yuzunden evimize cagirmak zorunda kaldik en son geldiklerinde . Kaynanam cocuklar oynasin diye bizim cocugu cagirmisti ben lohusayim ve kizim gitmek istemedi bende istemedim cunku eltim guvenilir degil kendi cocuklarini ustun tutar bizimkinii harcar .
Her neyse onun yuzunden gelin demek zorunda kaldik. Esim kaynima soyledi kaynim ne dedi biliyor musun ic isleri bakanini esin arasin bi gelebilirsek geliriz dedi. Ve resmen ben onu kavga dovus aramak zorunda kaldim . Boyle insanlardan bahsediyorum . Evime cagirdim her seye ragmen ben sucluymusum gibi o kadin evime geldi ama asla ve asla hayirli olsun demedi .