+2 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kkkkhjjk

8 Cevaplar

+2 oy
(4,322 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok haklısın.  Haklı oldugu halde karısını tutmayan adam görünce de sinir oluyorum. Çoğu elti böyle fesat hiç sebep yokken. Benim eltim de çok güzel rol oynar iki yüzlü biri.  Eskiden çok iyi niyetliydim kızımı gerçekten sevdiğini düşünürdüm ama artık ciddi olarak ya beni ya da kızlarımı çekemedigini düşünüyorum.. kızım ilk torun kaynanamlar çok düşkün ona herkese anlatırlar kızımı kolu komşu herkes kızımı çok sever çokta dikkat çeken bir kiz konuşması vs herkes çok akıllı çocuk der bir ortamda bütün bakışları üzerine çeker ikinci kızım oldu onunki 3ncü torun sırf benimkiler kiz diye ve ilk torunlar diye daha 4 5 haftalıkken ben şehzade doğuracağım diyip durdu sonuç onun da kızı oldu 😂

(57 puan) tarafından

Anlattigim konuya benzer cok sey yasiyoruz yillardir ve hep benim altrltan almami bekliyolar esimde hep bosver modunda ve brnim suclu olmami dort gozle bekliyor.  Ben suclu olursam altran almaya devam edecem ua o yuzden.  

Bu eltimi ne kaynamam seviyor ne k.peder  kendi kardesleriyle bile küs olan bir indan benimle nasil iyi olsun . Annesiyle bile defalarca kusmys 🤷‍♀️🤷‍♀️ 

Ama benden beklentileri beni yordu artik . Biktim ve iyi olsam da olmasammda benle onu bir kefeye koyuyolar . Beni seviyolar ama iyi olup olmamayi da bana bagliyolar insan oldugumu unutuyolar . 

Cocuklari kiskananlardan nefret ederim.  Sehzadem ne ya daha kotuleride var anaa😡

(4,322 puan) tarafından

Bosver sende muhatap olma eltiyle çok da gerekli değil.  Daha neler var biz 10 ay önce onun evine yakın taşındık 1 saat var eskiden 3000km vardı aramızda.  İnanır mısın 10 ayda 1 kere çay içmeye bile çağırmadı. Bunu söylerken bile insan tuhaf oluyor. Eşim 10 ayda bi kere abisinin evine gidemedi. Evet kıskançlık bencede var ilk torunlar benimkiler hepside kiz onun çocuğunun bir özelliği yok ama erkek olsaydı ilk erkek torun olacaktı.  Kaynanama çok yakın oturuyor 5 dk arabayla ben 1 saat uzaktayım. Ne zaman gitsem kaynanama asla gelmiyor. Hep bir bahanesi var. Bak bayrama gittim orda eltimin bütün sülalesi vardı annesi babası kiz kardeşi kiz kardeşinin kocasi bile sen düşün ama eltim gelmedi 😂 niye çünkü biz oradaydık. Çok enteresan.. eltimin kiz kardeşinin kocasıyla hatta bütün sülalesiyle bayramlaştım kendisi hariç fıkra gibi cidden.

(57 puan) tarafından

Gercekten ayni o sskil asiri kaprisli huylu her seyden nem kapan tipler belli emiyolar boyle sinsi sinsi hallediyorlar neden cunku esiyle birlik oluyolar . Biz olamiyoruz.  

Az once bi arkadas o uzak yerden gelmis sonucta sen kaynananla ayni sehirdesin demis . Ama bende fedakarlik yapiyorum iste ayni o arkadas gibi herkes bakiyor olaylara.  2 tane bebek 2 tane 6 yasinda cocukla harap bir sekilde 4 saatlik yolu tamamlayip evime gitmek istiyorum diyebiliridim ki dedim esim zorla goturdu . Gercekten kotu haldeydim . Nerden geldigimi ve yolculugun zor bir surec oldugunu kendi cok iyi biliyor. Kesinlikle ictem pazarliklilar . Ben de tek basimayim 🤷‍♀️🥹 

-Reklam-
+1 oy
(3,139 puan) tarafından

Eltin sinsi değil kocam ger.izekali

0 oy
(3,282 puan) tarafından

Burada tek suçlu kocan. Başlığı eltim sinsi değil de kocam ******** diye açmalıydın kusura bakma.

(57 puan) tarafından

Kiz ben konuyu acmiyorum kendi acip beni fitil ediyor bende vicdan azabi cekiyorum acayip manupule biri kocam 😡

Kaynim tam tersi hakli diyor bitiyor.  Burunlari cok havada . O degilde cocuguma kucukte olsa para verseydi ya bi de ogretmen olacak rezil . Onlarin cocugu paralari saallayip ortalikta gezindi.  Bize mi gelecekler verecek para artik bilmiyorum.  Ama cocugumu mahsun birakti esime bizim kiza da para ver dedim o da kossun.  O kadar sevindi ki yavrum 🥹 kirk yilda bir geliyolaar rezillik her yaptiklari

(3,282 puan) tarafından

Canım eşin size değer vermezse kimse vermez . 

(57 puan) tarafından

Gercekten dilimde tuy bitti anlata anlata . Vallahi herkes haksiz cikayim diye bakiyor. Tartisamiyoruz kavgaya donusuyor ve eminim onlar tartismiyordur bile onceden aralarinda konusuyolar ve rahat bir sekilde istediklerini yapiyolar gibi geliyor bana.  Esimde ben boyun bukeyim istiyor bukmedimi de fark edince ne olurdu sanki soyle boyle yapsaydin vs moduna giriryor ben seytan oluyorum resmen.  🤷‍♀️ ne yaparsam yapayim artik degismeyecegini anladim.  

Esime dedim ki bak yine sacma seyler cikacak hemen gelmeyelim gidersekte evde dusalim 2 gun sonra diyelim geldigimizi gormeyiz belki de dedim ben kendimizi koruma altina almaya calisiyorum.  Bu mal kardesini gormek icin can atiyor . Ohh ama kardes kardes dedigi kilosunða laf soktu cocuklarimiza laf soyledi elesttirdi vs . Ohh iyi oldu dedim 

(3,282 puan) tarafından
+1

Kendi gitsin o zaman . Sen de gitme çocuğu da gönderme. Ne olsa herhalükarda kavga ediyormuşsunuz bu sebepten. En azından değmiş olur. 

0 oy
(2,945 puan) tarafından

Kocanin olmayan aklini sevsinler ne diyim artik bu canlilari nasil bi ortamda besleyip buyutuyorlar resmen oturdugum yerde sinirleniyorum

Bide niye bu kadar pasifsiniz kocam bana oyle diyecek elinden tutar psikologa gotururum bunu tedavi edin diye

(57 puan) tarafından

Asiri manupule biri ben kendimi anlatmaktan yoruluyorum resmen vicdan azabi cekmemi salliyor. Kavga dovus yoruldum nefret ediyorum yikda bir kere gormenize ragmen.  Ksynim esimi fiziksel olaraktamesela gucendiriyor veya cocugumuz hakkinda elestiri yapiyor ee sende deseydin diyorum ses yok.  Bana sira gelince varrrr vaaar haw haww kardesine ses edemiyor ezik. Kafasi bi kardesim var kotu mu olayim kirkyilda bi goreyim diyor . Allah'im neler yasiyorum beni koru

0 oy
(3,516 puan) tarafından

Neye trip atiyo ki baska bi derdi mi var 

(57 puan) tarafından

Hep oyle her zaman . Ne derdi oldugu sonradan ogreniyoruz bana iftira atiyor ben kendimi savunuyorum hakliyim.  Amaaa  aa sen haklisin diyemiyor kimse cunku ben hakli olumca tum baglar kopar koyltuluk olur diye dusunuyor herkes.  

(3,516 puan) tarafından
+1

Ay hic cekemem yokmus gibi davranirim bende o zaman kim ne derse desin esimde hic bisey diyemez 

0 oy
(21,737 puan) tarafından

Eltinden çok kocan sinsi gibi geldi bana yani demek istediğim sorunun kaynağı kocan maalesef keşke sadece eltinde problem olsaydı kapat kapını görüşme derdim ama bu koca ile  o da zor 

(57 puan) tarafından

Cookl zorr colk nefret ediyorum her yil . Sasiracaksiniz ama tesbihat cektim Allahim beni ve cocuklarimi koru diye vallahi  her gorusmefe bi olay hemde asiri salakca

0 oy
(245 puan) tarafından

Arkadaşlar üzülmeyin bende 5 elti var ve 5 de akraba ayrıca esleriylede akrblar görücü usulü evlilik olmuş onlrin ben yabancı gelinim yani akrabalık yok eşimi severek evlendim ve iki yıl ağzıma ettiler üç yıl oldu görüşmeyi bıraktım onlarla yani kısacası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez 

(57 puan) tarafından

Allah'im yardim etsin  bende 1 tane ya kimse ayrilip kopmayalim diye benim hakli oldugumu soyleyemiyolar delice bir sey . Esimde 1 kardesim var sizin sacmaliklariniz yuzunden biz konusmaualim mi diyor . Ee konusun ama bizi isin ixine katmayin diyorum.  

Konusan kisi esim kaynim hic umrunda degil esine cocuklarina adamis kendini .hani sosyal medyada cok aile sozleri var ya ailenizi tutun en onemli aile digerlerini bosverin onlar bunu uyguluyor ne guzel . . Ne olacak halim bilmiyorum . Ben konusmayalim yeter biktim diyince evet bende biltim yeter diyecek biri degil esim :(( . Ama kaynim oyle resmen 

(245 puan) tarafından
+1

İşte bende öyle olmadı eşim de üç yıl konuşmadı kimseyle ailesinden ama birlikte çalışıyorlar birde vebaline girmek istemedim sen konuş istersen beni bulaştırma dedim öylede yapıyor sağolsun 

0 oy
(558 puan) tarafından

O yaşadığınız yere gelmiş misafir sayılır bulunduğu odaya girip hoş geldin desen iyi olurmuş hoş geldin demek için ayağına beklemişsin gibi olmuş

(57 puan) tarafından

Geldigi 3 gun oldu bana degil kayinvalideme geldi. Evime gelse zaten h.geldin derim.  Bende oraya yol kat edip evime ugramayip gittim . O surekli iceri kacar geldigimizi bildigi halde ustunu giyinmek icin yoldayiz zaten geliyoruz gelmeden ustunu giyebilir ama kacip odaya kapanmayi kendi tercih ediyor veya kendince bi taktik gelistirmis.  🤷‍♀️ bilmiyorum . Oraya gitme sebebim onlar olduguna gore buna karsilik bi h.geldini hak ediyorum bence . 

Ben dogum yapmistim bize hayirli olsuna gelmediler . Kayinnvalidem yuzunden evimize cagirmak zorunda kaldik en son geldiklerinde . Kaynanam  cocuklar oynasin diye bizim cocugu cagirmisti ben lohusayim ve kizim gitmek istemedi bende istemedim cunku eltim guvenilir degil kendi cocuklarini ustun tutar bizimkinii harcar . 

Her neyse onun yuzunden gelin demek zorunda kaldik.  Esim kaynima soyledi kaynim ne dedi biliyor musun ic isleri bakanini esin arasin bi gelebilirsek geliriz dedi.  Ve resmen ben onu kavga dovus aramak zorunda kaldim . Boyle insanlardan bahsediyorum . Evime cagirdim her seye ragmen ben sucluymusum gibi o kadin evime geldi ama asla ve asla hayirli olsun demedi . 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 722 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,209 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 814 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,837 soru