+1 oy
578 göst.
Moda kategorisinde (3,670 puan) tarafından

Yeniden başlamış bir göz atayım dedim de, değişen bir şey yok daha ilk kızdan car car kavga 

Ama artı olarak, kızların yarısı birilerine benziyor sanki ya, hep ben bu kızı bir yerden tanıyorum hissine kapıldım sonrada fark ettim ki ünlü birilerine benzetiyorum veya başka bir programdan birilerine benzettim herkes birbirine benzemeye başladı ve bu korkunç 

Siz izler misiniz 

11 Cevaplar

+4 oy
(4,824 puan) tarafından

Bu kadar bos seylerle ugrasacak vaktim yok dedigin gibi car car kavga gurulti ne yani tarz yarismasi degil cene yarismasi ilk ciktigi zamanlae yeni ergendim ogreniyorum biseyler diye izliyodum hosuma da gidiyodu simdi hayatta izlemem ne katacak bana bas agrisindan basta ben kavga gurultu sevmem dedikodu giybet sevmem kendi halimde tasar giderim cevremde de o tarz insanlar disinda kimse yok annemi bile bazen kafam götürmüyor dedikoduya girdigi zaman tarz diyosan benim tarzimla asla alakasi yok hic hic hic bisey katmaz izlemem 

tarafından

++++++++

(3,670 puan) tarafından

Aynen katılıyorum ben sadece Müge anlı izlerim o da kurgu değil zaten gerçek hayat kendime feyz alırım 

(4,824 puan) tarafından

Muge snliyi da sevmiyorum bana cok itici ve ukala geliyo gelen konuklari hic dinlemiyor etrafindakileri hic dinlemiyo kendi reklamini cok fazla yapiyo bunlards beni itiyor acikcasi buraz once esimle konustuk digiturku kapattirayim mi diyo banane dedim bi kere acip karsisina oturmadim ki ben sadece youtube sohbet dinlerim cok bile bana 

-Reklam-
+1 oy
(821 puan) tarafından

Öncedende izlemiyordum şimdi de izlemem 

(3,670 puan) tarafından

Ben o zamanlar ergendim izliyordum ilk sezonu

+1 oy
(4,802 puan) tarafından

Hepsi kurgu programlar . Kaos üzerine kurulmuş reyting almak sadece tartışma kavga eleştiri den ağlamaktan geçiyor algısı var 

Hiç bağlanmam izlemem arada konu komşu arkadaşlar geldiği zaman açarlar anlatırlar şu dün bunu yaptı şunu dedi die ayy derim nasıl kafanız götürüyor. Müge anlı Esra Erol Muş hiçbirini izlemem ben gelemem öyle şeylere 

(3,670 puan) tarafından

Ben sadece Müge anlı izlerim o da gercek hayat olduğu için kendime çok ders cıkartırım 

0 oy
(11,061 puan) tarafından

Kısmetse olur Sibel var bir tek onu tanıdım ama izlemeye tahammül edemedim 

(3,670 puan) tarafından

Bende edemedim eskiden faniydim

(11,061 puan) tarafından

Bende önceden çok izlerdim severdim ama şimdi yok çar car car ilk bölümden. Şu bahar nihal candan kardeşler zamanında falan çok izlerdim 

0 oy
(4,127 puan) tarafından

eski bölümlerinde izlediklerim olmuştu ama şimdi kafam kaldırmıyor. cıyak cıyak ucuz kavgalar çekecek durumda değilim valla😂

bu tarz yarışmaları hiçbirini izlemiyorum şimdi gelinim mutfakta, yemekteyiz vs izlerken sinir krizi geçiyorum çünkü 😂😂

0 oy
(3,114 puan) tarafından

İzlemiyorummmmmm

0 oy
(1,412 puan) tarafından

İnternette mi yayınlanıyor yoksa tv de mi ?

(1,444 puan) tarafından

TV 8 de canim

(3,670 puan) tarafından

Tv de ama ben yotubeden baktım 

(1,412 puan) tarafından

Teşekkürler kızlar ben çok izliyordum eskiden.

0 oy
(23,053 puan) tarafından

Gündüz kuşağını asla izlemem hepsi leş gibi benim gözümde 

0 oy
(2,080 puan) tarafından

Tv hiç izlemiyorum 🫣 oyle programları çok saçma buluyorum 😏

0 oy
(256 puan) tarafından

Valla ilk çıktığında da izlemedim şimdide izlemiyorum sürekli bı kavga sürekli birilerini aşağılama çabaları çok itici geliyor bana

0 oy
(14,124 puan) tarafından

Daha geçen gün gördüm ben izlemem baktım kızım bakiyo 7 yaşında hemen kanalı kitledim artık izleyemez 😂 çünkü saçma sapan insanların davranışlari olsun giyim tarzı olsun örnek alsın kafasını doldurmasıni istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 518 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 787 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mine.azra (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.