Bu uygulamada ovülasyonun yüksek olduğu günlerde ilişkiye girip hamile kalan var mı doğru mu hesaplıyor??
Bennniki gebeligim de de
Uygulama doğru mu yani
Bu uygulamaya göre iki gebeligimde o şekilde oldu canım ben doğru olduğunu düşünüyorum zaten kendinhesapladigindada aynı tarihler hesaplama sekli var internette
Tamam cnm teşekkürler
Ovülasyon akıntıdan belli olmuyor mu yaaaa. Daha farklı yapışkan oluyor diye biliyorum. Benim adetler düzensiz ve polikistik over var bende kullansam acaba fayda eder mi ki
Bazen belli olmuyor cnm ben 2 aydır tsh değeri yüzünden kimyasal gebelik geçirdim geç adet oldum şimdi bu uygulamadaki doğru mu kullananlar varmı diye merak ediyorum
Uygulamalar bence düzenli adet görenler için doğrudur ama düzenli adet görülmüyor ise ovulasyon testleri var ona göre yapıyorlar
Eğer düzenli bir adet dönemiz varsa evet ovülasyonun yüksek gösterdiği haftada ilişki yaşarsanız hamilelik ihtimali yüksek olur.
28 gün ve 30 gün aralığı değişiyor nasıl olmalı
Uygulamaya göre ovülasyon haftası doğrudur o zaman. O hafta içinde düzenli olarak 2 günde 1 ilişki yaşarsanız hamilelik şansınız artar. Tabiki sperm kalitesi, stres yönetimi bunlar da önemli.
Valla kafama takmıyom artık sonra ben üzülüyorum
1,465,605 soru
24,018,982 cevap
328,137 kullanıcı