+2 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Bu uygulamada ovülasyonun yüksek olduğu günlerde ilişkiye girip hamile kalan var mı doğru mu hesaplıyor?? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,205 puan) tarafından

Bennniki gebeligim de  de

(39 puan) tarafından

Uygulama doğru mu yani

(1,205 puan) tarafından

Bu uygulamaya göre   iki gebeligimde o şekilde oldu canım ben doğru olduğunu düşünüyorum zaten kendinhesapladigindada aynı tarihler hesaplama sekli var internette

(39 puan) tarafından

Tamam cnm teşekkürler

-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından

Ovülasyon akıntıdan belli olmuyor mu yaaaa. Daha farklı yapışkan oluyor diye biliyorum.  Benim adetler düzensiz ve polikistik over var bende kullansam acaba fayda eder  mi ki 

(39 puan) tarafından

Bazen belli olmuyor cnm ben 2 aydır tsh değeri yüzünden kimyasal gebelik geçirdim geç adet oldum şimdi bu uygulamadaki doğru mu kullananlar varmı diye merak ediyorum

(561 puan) tarafından

Uygulamalar bence düzenli adet görenler için doğrudur ama düzenli adet görülmüyor ise ovulasyon testleri var ona göre yapıyorlar 

0 oy
(3,082 puan) tarafından

Eğer düzenli bir adet dönemiz varsa evet ovülasyonun yüksek gösterdiği haftada ilişki yaşarsanız hamilelik ihtimali yüksek olur. 

(39 puan) tarafından

28 gün ve 30 gün aralığı değişiyor nasıl olmalı

(3,082 puan) tarafından

Uygulamaya göre ovülasyon haftası doğrudur o zaman. O hafta içinde düzenli olarak 2 günde 1 ilişki yaşarsanız hamilelik şansınız artar. Tabiki sperm kalitesi, stres yönetimi bunlar da önemli. 

(39 puan) tarafından

Valla kafama takmıyom artık sonra ben üzülüyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
29 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu