Çatlatma iğnesinin 13. Günü sizce var mı?
Evet gerçekten var 🥹🌸🩷
Ama az önce kan testi verdim yok denildi anlamadım
Değer bu şekilde
Bu değerler pek anlamıyorum ama benim de erken gebelik testim bi şekilde silik çizgiydi. İnşaallah en yakın zamanda nasip olur cennet kokusu 🤲🏻🌸🩷
Teşekkür ederim canım kafam karıştı benimde kan tahlili vermişmiydiniz
Bence halen iğnenin etkisi. Yarın tam silikleşecek o test. 15. Günde varsa eğer yeniden belirginleşir testin. Olsa kanda çıkardı
Benim de böyle çıkmıştı test ama kanda belli değildi. Daha yeni olabilir, bir kaç gün sonra tekrar kan verin
Ama 8. Günden itibaren yapıyordum 10.gün tamamen negatifti 3 gün ara vermiştim yapmadım negatif görünce 13. Günde yapınca da silik çıktı iğnenin etkisinin daha önce negatif gördüğüm için kalmadığını düşünüyorum
Ben de daha önce defalarca çatlama iğnesi kullandığım için biliyorum 14. Güne kadar bile idrar da negatif gösterdiğini biliyordum, kanda negatif çıkıyordu tabi. İnşallah sende vardır canım. Nedir sonuç yaptın mı sonra ?
Yok canım yapmadım birdaha regl günümü bekliyorum hayırlısı artık
Aynen canım bende senin gibiyim. 5 Ağustos bana da aşılama yapıldı dayanamadım 6 gün sonra yaptım aşırı silik çıktı megersem 6 günde sonuç vermezmis iğnenin etkisiymis üzerinden 2 gün geçti yaptım bugün ve negatif çıktı yani iğnenin etkisi bitmiş .sen 13 . Gün yapmışsın ve Rabbim inşallah nasip eder hamilesin sen 13. Günde çıkar kadın doğum uzmanı arkadaşım dedi
1,471,679 soru
24,101,994 cevap
332,464 kullanıcı