+1 oy
114 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından

image

Çatlatma iğnesinin 13. Günü sizce var mı?

1 cevap

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Evet gerçekten var 🥹🌸🩷

(4 puan) tarafından

Ama az önce kan testi verdim yok denildi anlamadım

(4 puan) tarafından

Değer bu şekilde

image

(4,208 puan) tarafından

Bu değerler pek anlamıyorum ama benim de erken gebelik testim bi şekilde silik çizgiydi. İnşaallah en yakın zamanda nasip olur cennet kokusu 🤲🏻🌸🩷

(4 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım kafam karıştı benimde kan tahlili vermişmiydiniz

(1,247 puan) tarafından

Bence halen iğnenin etkisi. Yarın tam silikleşecek o test. 15. Günde varsa eğer yeniden belirginleşir testin. Olsa kanda çıkardı 

(4,208 puan) tarafından

Benim de böyle çıkmıştı test ama kanda belli değildi. Daha yeni olabilir, bir kaç gün sonra tekrar kan verin

(4 puan) tarafından

Ama 8. Günden itibaren yapıyordum 10.gün tamamen negatifti 3 gün ara vermiştim yapmadım negatif görünce 13. Günde yapınca da silik çıktı iğnenin etkisinin daha önce negatif gördüğüm için kalmadığını düşünüyorum 

(1,247 puan) tarafından

Ben de daha önce defalarca çatlama iğnesi kullandığım için biliyorum 14. Güne kadar bile idrar da negatif gösterdiğini biliyordum, kanda negatif çıkıyordu tabi. İnşallah sende vardır canım. Nedir sonuç yaptın mı sonra ?

(4 puan) tarafından

Yok canım yapmadım birdaha regl günümü bekliyorum hayırlısı artık

(2 puan) tarafından

Aynen canım bende senin gibiyim. 5 Ağustos bana da aşılama yapıldı dayanamadım 6 gün sonra yaptım aşırı silik çıktı megersem 6 günde sonuç vermezmis iğnenin etkisiymis üzerinden 2 gün geçti yaptım bugün ve negatif çıktı yani iğnenin etkisi bitmiş .sen 13 . Gün yapmışsın ve Rabbim inşallah nasip eder hamilesin sen 13. Günde çıkar kadın doğum uzmanı arkadaşım dedi

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.
+2 oy
7 cevap 209 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Oziis (1,680 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 159 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hep bir hayal (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.