+3 oy
218 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,263 puan) tarafından

Kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor. Ona kazak, tesbih, saat kemer gibi hediyeler değilde daha değişik şeyler almak istiyorum. Takımda tutmuyor ki forma fln alayım. İlginç fikirleri olan beni aydınlatsın lütfen. 

4 Cevaplar

+3 oy
(562 puan) tarafından

Benimki sadece sevgili iken kutladı.  Evlendik yok ben sevmiyorum doğum günü kutlamayı mum filan  yakmak günah meselelerine girdi. Ama ben hep onun doğum gününü yaptim hediyesini aldım. O hep bir öpücük ile kutlar geçerdi.  Bende geçenlerde onun doğum günüydü yine hiç kutlamadim ne hediye ne de sözlü.  Salladım gitti . O bana yaparsa bende yaparım ki 🤣🤣🤣

(2,263 puan) tarafından

Evlendigimizden beri hiç doğum gününü kutlamadim eşimin. Kızımla eşimin doğum günü yakın tarihlerde ve ona da bı sürpriz yapayım istiyorum ama hediye de ne alınır bilemiyorum.

(562 puan) tarafından

Güzel düşünmüşsün ve şaşırır beklenmedik anda yapman güzel olur. Bende bu sene farklı şekilde şaşırttım yok sayarak 🤣🤣🤣

-Reklam-
+3 oy
(2,495 puan) tarafından

Spor ayakkabı ilginç değil ama ihtiyaç oyun oynama alışkanlığı varsa oyun koltuğu pes veya kulaklık olabilir  müzik dinleme alışkanlığı varsa  bas hoparlör olabılır hiçbiri yoksa pijama takımı traş makınesi vs

(2,263 puan) tarafından

Spor ayakkabisi çok var aşko. Oyun fln da oynamaz, tıraş makinesi var. Pijama takımı mantıklı aslında sağol canım 

+3 oy
(553 puan) tarafından

Kupa bardak resimli  .yada mesleği ne canım ona göre çicek sepetinde masa üstü saat başka şeyler var yada arabanız varsa araba aksesuarları. Aklima sadece bunlar geldi.

(2,263 puan) tarafından

Jandarma personeli eşim ve kendine şahsi masası yok orada maalesef. Ama araba aksesuarları güzel olabilir bak teşekkür ederim.

(553 puan) tarafından

Rica ederim canim

(553 puan) tarafından

Bebu tür canimimage

+2 oy
(7,002 puan) tarafından

Evde otururken giymek için pijama takımları oluyor onlardan alabilir sın terlik seviyorsa rahat ev terliği alabilirsin sigara içiyorsa çok güzel çakmaklar var isimli çakmak yaptırabilirsin

(2,263 puan) tarafından

Bı kere isimli çakmak yaptırayım dedim yoookkk istemem diye tepki gösterdi 😄 ama pijama takımı olabilir sağol fikir için.

(7,002 puan) tarafından

Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 438 göst.
0 oy
2 cevap 240 göst.
29 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde aslanbebek (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 591 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,464 cevap

336,303 kullanıcı

...