+3 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Kızlar 34+3 bugn iki hafta öndeyiz bugün aşırı kötüyüm bebek sanki çıkacakmış gibi kendini aşağıya itiyor yuruyemiyorum baskı çok var sebebi ne olabilir 

4 Cevaplar

+3 oy
(1,152 puan) tarafından

Bende 30. Haftada başladı normal bence o haftalarda 

-Reklam-
+3 oy
(2,944 puan) tarafından

Bende 33 haftadayim ama ultrasonda 31+3 gozukuyor

Dun bi kac magaza gezeyim dedim yemin ederim dedimki ben bitmisim bebegim bas asagi pozisyonda resmen zorla yuruyordum daha 1 bucuk ay var doguma nasil dayanicam bilmiyorum

(100 puan) tarafından

Offf çok zor bayram bide gelen giden oluyir temizlik bitmiyor bugün yuruyemiyorum bile 

(1,265 puan) tarafından

Geri görünmesi ne anlama geliyor bende de bir hafta 10 gün geri de 

(2,944 puan) tarafından

Geç dollenme oldugu için hep geriden geliyor bebegim 

Yani mayisin 5 i doktor bebegi alirim diyordu 

Şimdi mayisin 16 si alalim diyor cunki sezeryanda 38 haftada aliyorlar ama bebegim geriden geldigi icin mayisin 16 si 37 haftalik anca oluyor

Bende cok endiseliyim hem agirlastim hem bebegin esi asagida nerdeyse rahime yapisicak valla bu 3 hamilelik baya terslikler oldu diger bebeklerimde hic boyle problemlerim olmamisti

(1,265 puan) tarafından

Bana doktor geç döllenme demedi geç döllenmeden olduğunu bilmiyordum

(2,944 puan) tarafından

Aslinda iki turlu oluyor bir gec dollenme olanlar var

Bide bazen bebek anne karninda gelismiyor ayni haftada takilip kaliyor siz doktorunuza bi sonraki gidisinizde sorun bence

+3 oy
(1,894 puan) tarafından

36 haftada artık baskıdan zor yürüyordum resmen bebegi kaşıkla tasiyordum 37+5 doğurdum valla

+2 oy
(1,298 puan) tarafından

34+2 günlüğüm sana ne doğum ne zaman diyorlar.

Benim sadece akşamları bebeğin aşırı sertleştiriyır geriliyor.

Ben de 2 hafta öndeyim

Nst sancın çıkmadı mı hiç canım..

Bence bu aylarda bebeğin bu hareketleri normal...

(100 puan) tarafından

Ben 32 de gitmiştim en son şuan 34+3 um 36 da giteyi düşünüyorum ki sezeryan için gün versin bana demişti ondesin her şey yolunda giderse 37 de alırım seni 

(1,298 puan) tarafından

AA çok iyi senin sezeryanmış.... Ben 2 haftada bir nst çağırıyor bakalım ayın 10 da gitcem.

Sağlıkla doğur inşallah canım

(100 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sende insallah sağ salim kucağına alırsın evet ilk oglum 3 gün sancı cekmostim ama açılma ilerlemedi sezeryana alındım bu ikinci aezeryan olacak rabbim nasip ederse bana da iki haftada bir gel dediler de eşimin işleri çok yoğun gittiğim doktor 1 saat uzaklıkta artık kendim araba kullanamıyorum hemen tutuluyirum bende sancım olmasa gitmiyim dedim oturdum 36 da gidecem ki artık sezeyan günümüz netlessin 

(1,298 puan) tarafından

Mantıklı canım aslında. Benim hastane evime yakın yürüyerek 15 dk gidiyorum şükür. Sezeryanın tek cazibeli tarafı bu işte doğum tarihini seçebiliyorsunuz:)) korku panik belirsizlik yok tabi.

Rabbim yar ve yardımcın olsun :)

(100 puan) tarafından

Cümlemizin insallah 🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Cio2012 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,028 soru

23,865,134 cevap