Ertesi gün hapından sonra adet olamadım kan testi yaptım sonuç 700çıktı doktora falan gitmedim sonuç olarak hamilemiyim?
Hamilesin evet hayırlı olsun
Kesin mi asla yanılma payı olamaz mı? O ilaç kanı yükseltemez mi?
Hayir canim hamilesin besbelli. Bu kadar yukseltmez değeri ilaç
Eryesi gun hapi beta degerini yukseltmez dusurur 700 guzel bi yukselis valla cocuk tirnaklariyla tutunmus resmen
Bir hafta önce hayatımda tatmadığım bir ağrım oldu yemek bile yiyemedim oturamıyordum canımı alıyordular sanki adet falan olmadı bayramdan sonra kan verdim gebelik testi yapmadım
Kaç çocuğun var canım. Kaç saat sonra içtin hapı. Demekki ertesi gün hapı her zaman işe yaramıyor
Hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz
Hiç çocuğum yok. 24saat geçmemişti daha tahmini saat 4 5 olurdu akşam
O zaman hayırlı olsun.
Evet hamilesin bence direk git ve söyle
Beta 700 çok yüksek net bi şekilde hamilesin
Bazı ertesi gün ilaçları pek iyi değil
Ella kullanmıştım güya en etkili ilaçmış
Ben 4 kere falan kullandım hep korudu ya olacağı varmış
Hangi markayı kullandın ve kaç saat sonra içtin?
Ella 24saati geçmemişti bile
Ella diğerlerinden daha iyi koruyor aslında ama demek ki nasibi varmış ilaç ne kadar erken kullanılırsa koruyuculugu o kadar artıyor ilk 12 saat içinde yüzde 90larda koruyor 24 saatten sonra yüzde 75lerde koruyor demek ki sen ilacı alana kadar sperm yumurta kanalına ulaşmış ve yumurtayı döllemiş bile. Hakkında hayırlısı olsun 🤲
Doğru yere baktığına eminseniz yani sonuç kısmında 700 yazıyorsa bayağı hamilesiniz
Sonuç kısmında yazıyor 700
5olsaydı hamile değilmişim
Evet öyle gozunuz aydın diyelim
Siz hapı bence geç almissiniz yada doğru zman degilmis yada yumurtlama döneminde yakalamış seni olmaz deme Buda olmuş hamilesiniz ilaç betayi yukseltmez
24saat geçmemişti bile
Genelde tavsiye hemendir en fazla 3 gu dur keşke hemen alsaydınız çünkü sizi yakalamış yumurtlama zamanında denk gelmiş belliki
1,468,686 soru
24,062,406 cevap
330,212 kullanıcı