Kızlarerhaba yavaz yavaş çeyiz yapıyorum kendime kayinvadelerde yaşıyorum 5 yıl bana dua edin bizimde evimiz olsun :( kira olsun ya normal ev olsun şimdi küçük küçük şeyler aldın mesela 2 tane kahve fincanı 1 bardk takım yan bardak 1 adet ama Kac takım lazım ? Belki bir gün misafir gelse bardaklar yetmeze fincanlar yetmeze vs.. kaç takım aldiniz siz ? Yemek takımlar var ama en son bir gün evimiz olsa alirim
Senbirer al da olmadı gelenler ev hediyesi getirir. Fazla olmasın az olsun. Sonra da modası geciyor birde eşyadan çok para biriktir. Benim fikrm
Evet doğru söyliyorsun ama mesela farz et evim oldu sonra onlar eksik burası küçük bı yer trendyoldan almak zorundayım arabamizda yok büyük şehire gıtsem dolmuşa nasıl signir o yüzden çok harcamamak için küçük eşyalar aliyorim
Paran olsa ozamn da trendyoldan alırsın. Mesela 1 grm altini bozarsin eksik tamamlarsin
Ne alırsan 12li almanı öneririm. 2şer paket yani.
Çok fazla alma çünkü sürekli yeni modeller çıkıyor
Ben çok aldım 2 buçuk yıllık evliyim çok güzel modeller çıktı ama benimkiler var diye alamıyorum
Herseyden 1er takim al sonra gucun yeterse 2ser takim yaparsin 3er takim yaparsin elinden geldigince al derim kullandigini kullairsin kullanmadigini hediye falan goturmeye iyi olur
Evet doğru ozaman bende öyle yapacam
Başlangıçta her şeyden tek takım yeterli aslında. Ama ben her şeyi takım sevdiğim için 2şer takım aldım. Şu da var, bulaşık makinesi kullanınca yeterli tabak çanak olması kolaylık oluyor, çünkü bazen makine hemen dolmuyor.
Tessekur ederim ❤️
Kahve fincanım 2 takım var 1 tanesı 6 lı diğeri 12 lı mısafırım pek olmadığı için kullanmıyorum kahve yanı 1 takım var yemek takımı mısafır için 12 kişilik set var günlük için 6 adet normal tabağım var
Çok çok teşekkür ederim
1,472,836 soru
24,116,808 cevap
333,264 kullanıcı