+1 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,410 puan) tarafından

Kızımın rutin kontrollerinde kalbiyle ilgili sorunun olduğunu öğrendim o gündenden beridir de içimdeki dolup taşan sevgiyi nasıl kullanacağımı ve yöneteceğimi bilmiyorum.Zaten kızan, bagıran bir anne değilim ama bu hastalıktan sonrada herşeyine tamam der gibi oldum. ağlatmak istemiyorum ,üzmek istemiyorum falan.Ama ben onu üzmeyin kırmayım derken hayatın onu zaman  zaman inciteceğininde farkındayım bu sebeple ona verdiğim sevgiyi daha bilinçli şekilde nasıl kullanabilirim ? Saygılı, ahlaklı, insan ve hayvan seven bir çocuk yetiştireyim istiyorum.Bu aralar çok zorluyor beni iki gün ateşliydi her hastalık bitiminde çocuk öfkeli şirine dönüşüyor.Yaşımız 2 bucuk.32 haftalık Prematüreyiz o yüzden sabırsız vede tezcanlıyız

4 Cevaplar

+1 oy
(4,177 puan) tarafından

Bunu kontrol altına almak çok zor. En ufak nezle olduklarında bile daha şefkatli ve sevgiyle yaklaşıyoruz. Anın tadını çıkarın, annelik planlı olarak ilerlemez ki. Sadece şunu yapabilirsiniz ama her istediğine tamam diyorum demişsiniz ya bunu törpüleyin, ileride o zorlanır. Çünkü her şeye her zaman sahip olacak. Hayır ya da yokluğun ne olduğunu da çocuklar öğrenmeli 

(1,410 puan) tarafından

En azından abartmış hissetmiyorum kendimi her anne de var bu duygu biliyorum.Yorumunuzdan da bunu anlıyorum.Bu sanırım benim zamanla tolere edebileceğim bir konu daha yeni öğrendim bu sağlık sorunumuzu biraz zaman veriyorum galiba kendime.

-Reklam-
+1 oy
(4,177 puan) tarafından

Bunu kontrol altına almak çok zor. En ufak nezle olduklarında bile daha şefkatli ve sevgiyle yaklaşıyoruz. Anın tadını çıkarın, annelik planlı olarak ilerlemez ki. Sadece şunu yapabilirsiniz ama her istediğine tamam diyorum demişsiniz ya bunu törpüleyin, ileride o zorlanır. Çünkü her şeye her zaman sahip olacak. Hayır ya da yokluğun ne olduğunu da çocuklar öğrenmeli.

0 oy
(22,849 puan) tarafından

Benimde en küçük oğlumda damar darlığı var aynı durumdayım bazen kızıyorum ama aslında konuşarak anlatarak daha kolay oluyo herşey üZülmesin hiç onlar 

(1,410 puan) tarafından

Evladınız şuan nasıl oldu ? Süreç nasıl ilerledi sağlığıyla ilgili ? Sizi çok iyi anlıyorum ama onları da bir şekilde güzel yetiştirmeliyiz 

(22,849 puan) tarafından

2 aylıktı anjiyo oldu şuan 3 yaşında kontrolleri var senede bir yapılan başka bişey yok iyi çok şükür

(1,410 puan) tarafından

Maşallah darlık takip ediliyor demekki.Bizde aort damarı takip ettiriyoruz.

(22,849 puan) tarafından

Evet senede bir ediliyo artık 

0 oy
(5,579 puan) tarafından

Kitap oku, annelik üzerine,ebeveynlik üzerine,cocuk gelisim üzerine,çocuklara sinir koyma üzerine. Kitaptan öğrendiğim hiçbirşeyi kimse bana öğretmedi. Abartmıyorum en az 50 kitap okumuşturum bu şekilde. Cok iyi bi ebeveyn harika muhteşem değilim ama çocuğum sevgimi ve şefkatimi sonuna kadar  hissedip kendi sınırlarını bilebiliyor

(1,410 puan) tarafından

Hangisinden başlayayım dışarı çıkınca alayım bugün :)

(5,579 puan) tarafından

Cocuklar sınır sever,sınır var sinir yok,korkma iyi bir annesin,başlarım şimdi anneliğe,çocuğunuza kulak verin,

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,415 göst.