Lonons magazasindan alcam ilk kez. Yeni dogan 0 3 ay 9 adet zıbın fazla mı bilgilerinize ihtiyacım var
Fazla değil bence çok fazla k@k@ yapıyorlar ve çoğu da taşıyor zıbına belinden çıkıyor veya
Fazla değillll
Hastane cikisi falan aldiniz mi onlarin icinde de oluyo. Yani ben 2 tane 10 lu,2 tane 5 li hastane cikisi almistim. 4 tane falanda tulum almistim beresi zibini olanlardan takim seklinde yani. O sebeple 0-3 ay zibinlardan 3-4 tane anca almisimdir. 1-3 ve 2-4 olanlari daha cok almistim.
Doğacak aya göre 3 uzun kol 3 kısa kol 2 tane de askılı zıbın almıştım ne az ne fazla kullanmıstım
Değil yeni bebegim.oldu 3 aya daha girmedik zihin gidiyor sürekli üst degisiyorsun kusuyorlar fqlqn kaka yapyor
Benim eltim 8 tane vermişti 0-3 yeti bana
Degil, gunde 5 kez ust degistirmisligim var. En sık kullanilan parca zibin..
Benimde doğumuma 1.5 ay var. Ben 5 tane aldım 0-3 ay. 2 tanede görümcem verdi. Bence yeterli. İlk gebeliğim yani evde önceden kalmış çocuk elbiseleri de yok. 5 tane aldım bende toplu satılıyordu
Bebeğinizin kaç kilo dogacagina bağlı. Oğlum 3720 doğdu 20 gün anca kullanabildim yenidoğan zıbın. Kızım 2600 doğdu iki aylık az kilo aldı hala yenidoğan zibinlar oluyor. 15 yenidoğan zıbın ideal.
1,488,700 soru
24,333,836 cevap
345,764 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın