Kızlar merhaba...
3 yaşında bir oğlum var. Şu zamana kadar ozellikle belirtmek isterim ki dedesine yakın büyüdü. Altlı üstlü oturuyorduk neye hayır dediysek evet yap ben kizarim onlaralarla büyüdü bu çocuk. 50 kere ben eşim uyardık ama evler yakın diye o mesahe bir türlü oluşmuylrdu. Artık dayanamadım kavga ettim kışın ortasında tasindkm oradan.
Çok kafanizj sisirmeden asıl konuya geleyim.
Oğlum aşırı sinirli, örnek veriyorum koşuyor diyorum ki anneciğim biraz yavaş koşar misin yada koşma bağırıyor kosucsm sanane sen konusma. Nefes aliyorum yapma diyor. Bişey söylüyorum sus konuşma, kucağıma alıp neden böyle yapiyosun sorunumuz ne diyorum beni ittiriyor bırak dokunma. Birakiyorum az sonra gelip ssariliyor anne seni çok seviyorm diyor. Şu zamana kadar biz yapması ve yapmaması gerekenleri düzgün bir sekilde öğretmeye çalıştık, nerede neyi yanlış yapoyorum Allah aşkına?
Kiziyorum olmuyor, konuşuyorum dinlemiyor bile. Poşeti açıyorum ses yapma diye bağırıyor ne yapaykm ne tepki veryim bilemiyorum artık Allah aşkına biri bana yardim etsin! Oturup agliylrum artık, ilgisiz sevgisiz büyümedi çoğu zaman işlerimi bırakıp oturdum oyunlar oynadım, parka çıkardım markete götürdüm. Geçen yil markete girince bir tane alma hakkın var veya çok sevdiğin iki şeyi alabilirsin diyince onaylayıp sadece istediklerini alıyordu.
Ama smdi giriyorz hiç dinlemiyor paramjz yk veya yetmiyor bir dahaki sefere de onu alırız diylrum kendini yerlere atıp agliylr dağıtıyor ne yapagkm ben nolur yardım edin
Uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen