+2 oy
120 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,837 puan) tarafından

Kızla kızım 3 yaşına girecek. Son 2 ayda bu üçüncü ateslenmesi. 15 gündr ışın tedavisine gidiyorm.  Her gün kaynanama bırakıyorz. Ben ışına başladım baslayalida ikinci ateslenmesi. Kaynanamin komşusunun çocukları var onlarla oynuyor genelde. Gorumcemin kızı hasta idi geçen ki hastalığında o zaten ondan geçti. Tam duzeldi dedik yine ateşi çıktı. Bademcigi ve geniz eti büyük devlete götürdüm henüz küçük dedi ameliyat için. Hangi durumlar da acil ameliyat yapiyorlar ki acaba .  Kendi hastalığımı unutuyorm kızım hasta olunca  😔😔

3 Cevaplar

+2 oy
(9,638 puan) tarafından

Malesef aynı sorun bizdede var bademcikleri büyük kreşede gidince sürekli hasta oluyor bizim Dr özelde 7 yaştan önce asla yaptırmayın dedi 

-Reklam-
+2 oy
(527 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun çocuk çocuğa bulaştırıyor malesef sizin de hasta olmamanız gerekiyor kayıvalidene anlat hasta olan çocuklarla görüştürmesin çocuğu 

+2 oy
(142 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında. Sürekli hasta sürekli ateş antibiyotik bıktım artık. Meğer kulak iltihabı oluyormuş sürekli. 1 Ay önce iki kulağına tüp takıldı ve geniz eti alındı. Bademciklerini aldırmadık doktor çok yanaşmadı bende istemedim zaten. Özelde oldu. Devlette nasıl işler süreç bilmiyorum. Ama bizim doktor son 6 ay içinde 3 defa orta kulak iltihabı geçiren çocuklar ameliyata adaydır demişti. Bnm kızım son 3 ayda 3 defa yaşadı bunu. Önce boğaz şişiyor sonra lulağa vuruyordu. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
16 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,837 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 796 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde furkankaanannesi (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,158 cevap

331,822 kullanıcı

...