+4 oy
428 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (90 puan) tarafından

Tatlı yemekten mi ki kızlarya sürekli seker tatlı bişiler atısrıyom resmen gobegim cıktı ben gibi olan varmı istahını durduramayan 

12 Cevaplar

+2 oy
(9,079 puan) tarafından

bugun soktum hizaya kendimi bende iki gun veryansin ettim bayabi😂

(90 puan) tarafından

Bende soksam bi hizaya bayram diye diye tıkındım durdum ;)

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Şeker yiyorum ben😁😁cesit cesittb gidip gelip agzima atiyorum 

+2 oy
(22,975 puan) tarafından

Ramazanda üç kilo alan ben sayilirim 

Bence :) 

(90 puan) tarafından

Bende rmazanda alanlardanım ;)

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Toplam 2 dilim baklava 2 bayram şekeri ancak yemişimdir pek şekerli tatlı sevmiyorum o yüzden dert edecek bir kiloya sahip değilim

(90 puan) tarafından

Oh ne güzelya

+2 oy
(6,868 puan) tarafından

1.gun evdeydim cikmadim biryere ama dün baklava yemekten seker hastasi olucaktim bugun 1 tane yedim ama aksam annem en sevdigim yemekleri yapmis sarma karniyarik kizartma var Allah afetsin yedim baya yarın sıkı bir diyete baslamam lazim 

+2 oy
(11,854 puan) tarafından

😂😂😂 3 gundur her gittiğim evde kesintisiz yaprak sarması, börek ve baklava yiyorum. Iyi de yiyorum yani az maz değil 😁😁 beni seneye bayrama kadar idare eder artık hahah bayağı depoladım 😂

(163,302 puan) tarafından

ne senesi dur laa onumuz kurban bayrami🤣

(11,854 puan) tarafından

Hahaja doğru onu atlamışım kanka😂

+2 oy
(2,727 puan) tarafından

Gebelik şekerim çıktı o yüzden istediğim gibi yiyemedim evde tatlı yapmadım bana gelen olmuyor biz gidiyoruz diye gittiğim yerlere göre az yiyip oralarda yaprak sarma yedim genelde

Dün annemde 1 sütlaç 1 kalburabastı yedim şekerim 186ya çıktı hemen 😔 bugünde 2 dilim küçük baklava 1 bayram şekeri yedim o kadar bugün yemeği az yedim o yüzden normal çıktı şekerim şükür ☺️ tatlıya çok düşkünüm şu 3 ayı biraz zor geçireceğim maalesef 😟

+2 oy
(5,420 puan) tarafından

Hiç öyld şeker baklava tutkum yoktur. Çikokata. Severım ben o da bayrama özrl değil :).  

+2 oy
(9,285 puan) tarafından

Kocam yoldan çıkarıyor beni yoksa tutuyorum kendimi annemdeydim orda saat 8 den sonra bişey yemedim midem kötü oluyor zaten yiyince geç vakit eve geldim bugün bu saatte köfte almaya gitti ama yemicem😅 

+1 oy
(535 puan) tarafından

Benimde öyle bide 2 gündür midem bozuk Cidden dayanılcakk gibi değil İshal koku duramıyorum ve bugün kendime gelebildim devamlı aksatmadan soda içe içe kendime geldim bidaha tatlı matlı yemeğe tövbe ettim 😂😂

+1 oy
(9,865 puan) tarafından

Ben yedikce annem bana kızdı ama dayanamadım ben yedim baklava şeker var da 

0 oy
(11,040 puan) tarafından

Ayyy sorma bende öyleyim dünyaları yiyorum 3 4 gündür 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 324 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zeynosss (13,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.