+1 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından

Kızlar merhaba doktor emzirdiğim için zlynda kullan dedi adetin ilk günü başla dedi hiç ara verme dedi 5 aydır kullanıyorum bir gün unutsam kanamam oluyor atınca kesiliyor ama ben adet olmak istiyorum çünkü karnım şişman kalıyor regl günlerimde bıraksam ne olur ki sonrasında devam etsem birde sizde kilo yaptı mi

1 cevap

+1 oy
(278 puan) tarafından

Bende aynı haptan kullanıyorum doktorum banada emziriyorum diye bunu yazdı canım. Ama ben kullanalı daha bir ay bilr olmadı. Son şerite ysrın geçicem. 

Ben doğum yapalı 14 ay oldu ve hiç adet görmedim bu hapı kullanınca oldum şu an reglim. Hiç ara vermedim sadece bir gün unuttum 1 saat sonra içtim diğer günler hep aynı saatte. Senin durumun hakkında bilgim yok belki bilenler vardır. Kilo hakkında bişey diyemeyecğim çünkü dediğim gib çok olmadı başlayalı şu an kilom sabit ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum 

(77 puan) tarafından

Ben bir gün unutsam regl oluyorum ve karnımda o regl şişliği var can sıkıcı bi durum 

Teşekkür ederim 🥰🙏

(278 puan) tarafından

Canım bazı kişilere haplar yaramıyor malesef bunu doktora sorsan daha iyi bence belki başka bir hap yazar yada başka bir korunma yöntemi döyler. Yine sen bilirsin ama kişiden kişiye değişiyor çünkü 

(77 puan) tarafından

Evet soracağım belki başına gelen vardır diye düşündüm 

Teşekkür ederim 🙏

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 584 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevvalinannesii (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
21 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde unzile98 (203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,791 soru

24,077,352 cevap

331,002 kullanıcı

...