6,5 aylık bebeğim var balık verebilir miyim Tadım olarak ve hangi balıkları verebilirim kaçıncı ayda verebilirim birazdan levrek ızgara yapacağız Versem mi vermesem mi Tedirgin oldum
Levrek veremezsiniz yüzey balığı verebilirsiniz hamsi istavrit palamut gibi. Sadece Norveç somonu istisba. O da verilebilir. 6.5 ay çok erken. 9. Ay itibarı ile verilebilir
Donmus hamsi ve palamut var burda fresh yok olurnu
Bence vermeyin tehlikeli. Taze olması gerekiyor
Okyanus balığı olarak barbun vardı bugün ve kırlangıç balığı diye bir şey vardı Bunlar Okyanus balığı yağlı balıklar
Önemli olan yağlı olması değil yüzey balığı olması. Dip balığı veremezsiniz bebeklere. Barbunda bir dip balığıdır verilmez. Aynı zamanda kırlangıç balığı da dip balığıdır. Yüzey baliklari sadece hamsi istavrit palamut gibi balıklar. Bebekler bunları yiyebilir. Dip balığı olarak sadece civa içermediği için Norveç somonu verilebilir
Verme bence canım ayı itibariyle zaten küçük daha
Mutlaka takip et ve incele canım sayfasını çok güzel bilgiler veriyor. Benimkiler maşallah diyim 1.5 senedir takip ediyorum hiç hastalanmadılar sayesinde
O zaman ben de biraz daha bekleyeyim bir iki ay daha kuzu eti başlamayı düşünüyorum siz verdiniz mi kuzu incik kuzu ilik
Burada doğal beslenen bir arkadaşım var hayvansal ürünlerin 1 yaşından önce verilmesi doğru değil dedi sindirimi zormuş
Valla canım ben çok dikkat etmedim ya ayına yaşına özelde yemek yapmadım ikisinede. Biz ne yersek onu verdim hep. Sadece bal çilek portakal mandalina falan bunlara dikkat ettim. Onun dışında herşeyi verdim
verilir yüzey balığı ve mevsim balığı olmalı
hamsi çocuklar için en güzel balıktır, istavrit, somon gibi balıklar verilir. somonu da fazla vermemek lazım.
1,467,884 soru
24,050,622 cevap
329,654 kullanıcı