0 oy
1,558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşinizle yaşadığınız ilişkiyi anlatır mısınız ? Etrafınızdaki insanlara postta gördüm aklıma geldi Bi sorayım dedim. Ben asla paylaşmam etik ve hoş bulmuyorum 

50 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız bu kız ne diyo dedim :D yok ya anlatılır mi hiç:D
-Reklam-
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Ben anlatmam canm :)

Bi kız arkadaşım var telefonda konuşuyoruz eşiyle olan biteni saçma ***** anlatmaya başladı şok oldum. Sonra ne diycemide   şaşırdım Bi kahkaha attım sonra konuyu değiştirdim.

Yani doktora anlatırsın başka insanlara laf olsun torba dolsun diye anlatılmaz böyle şeyler ayıp. Mahrem özel yani

0 oy
(435 puan) tarafından
Ben de anlatılması yada paylaşılmasını uygun bulmuyorum ama burada paylaşan çoğu insanda çok güzel şunları yapıyoruz bunları yapıyoruz demiyor ki yolunda gitmeyen bişeyleri yada aldatilma korkularını yada eşlerinin gönlünü nasıl kazanırız diye soruyor bunu çok da yanlış bulmuyorum zaten kapılar ardında yaşanıyor herşey bir çok insan burda akıl arıyor bence o yüzden çok da yadirgamamak lazım bence 
0 oy
(16,781 puan) tarafından

Eşimle bile konuşmadığım bu muhabbeti burada yada başka yerde konuşmak doğru değil 

Mahrem dediğin gizli kalmalı edep haya lazım.  
0 oy
(982 puan) tarafından
Kesinlikle anlatmam doğru bulmuyorum 
0 oy
(163,312 puan) tarafından
Tovbe vallaha kimseye bisi demem ayip yaa 
0 oy
tarafından
Hayır anlatmam ki günah zaten 
0 oy
tarafından
Asla anlatmam isim olmaz biri anlatmaya kalktı fena bozdum bidahada alakam olmadı..
0 oy
(258 puan) tarafından

Diger tarafda biride birseyler yazmis tuhafima gitti edep yahu:ermm:

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Asla paylaşmam hem insan Allah askina neyini paylaşacak ben şu pozisyonda ypiyorum sen nasıl yapıyorsun diyemi söyleyecek hic hoş değil
0 oy
(659 puan) tarafından
Paylaşmam asla benim ve eşimin mahremi hem  o ne ya o senin ve eşinin özelin sonuçta ve ayrica dinimizce günah zaten eşimle dahi o tür konuşmalar yapmiyoruz saygisizca geliyor bize 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Asla anlatmam çok günah ve ayıp
0 oy
tarafından

Kız böyle bir mahremiyeti AnLatanin aklından şüphe ederim.☺☺☺☺

0 oy
tarafından
Bn hiç sevmiyorum eşimle olan özelimiz kimsenin duyamasını istemem söylememde benim yatak odamdaki özelimi bi başka birisinin öğrenmesine gerek yok
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Aslaaaaaaaaaaaa
0 oy
tarafından
Anlatmam asla çok saçma sonuçta mahrem o
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Anlatmam tanidihima da tanimadigima da anlatmam burada bile paylasmam...Benim gibi dusunen kadinlara da hayranim onlar her zaman 1 adim ondeler her zaman
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Çok yanlış bi durum bence anlatilmamasi gerek eşinle aranda olan birşey sonuçta hem hoca imam nikahı kıyarken demişti hatırlıyorum nikah zedelenir demişti yemin ettirmişti
0 oy
(3,695 puan) tarafından

O 4  duvar niye yapılmış :ermm: anlatanlar varsa ehh yani ne diyim bilemedim.....

0 oy
tarafından
En nefret ettiğim şey mahremi anlatmak kendim asla anlatmam biri bans anlatsa sustururum
tarafından
Bende sertim bu konularda

İlgili sorular

+1 oy
68 cevap 2,088 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 430 göst.
15 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (1,660 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap