+4 oy
173 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

image

tart kalıbında ilk defa denedim. Nasil olmuş ? 

2 Cevaplar

+3 oy
(2,235 puan) tarafından

Valla çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım şimdiden afiyet olsun 😁 ama ben hiç sevmiyorum bu tatlıyı 

tarafından

Ne seversin ,onu yapayım canım gel misafirim ol 

basimin ustunde yerin var bacim❤️ 

(2,235 puan) tarafından

Ay kalbimdesin Allah razı olsun inşallah ❤️ 🥰 çok teşekkür ederim canım ❤️ 

tarafından

Senden de razı olsun balım. ❤️  

-Reklam-
+2 oy
(4,205 puan) tarafından

Bu neee 😋 ellerine kollarına sağlık balım ben sevmiyorum triliçe olsaydı koşarak gelirdim 🥰

tarafından

Ablammmmm canimmmmmmm ❤️ 

Bayramın kutlu olsuncanimjn içi nasılsın. Yogundun herhalde pek göremedim 

(4,205 puan) tarafından

Yok balım beee ne yoğunu aynı tas aynı hamam ne gelen oldu ne giden kimim var ki yoğun olayım kuzum 

Seninde bayramın kutlu olsun canım benim 💜 iyiyim çok şükür seni sormalı 

tarafından

Oğlum dellendi yine ağlıyor anlamsız anlamsız 2 buçuk yaşında uyu dedim diye kızdı ninni söylemedim bana kızmış haberim yok ona ağlıyor burnu tıkanmış ona ağlıyor açtım burnu baktım devam aldım duşa soktum sakinleşti  😀😃

(4,205 puan) tarafından

Oyyy tam küçük ergen desene 😁😁 Rabbım kolaylık versin canim çok geçmiş olsun kuzuma

tarafından

Tam ergen ya sorma sabahtan akşama kadar anne şunu şöyle yap desene annecim böyle de şöyle desene  😀 desene desene .... Ben kovalıyorum babas8na yapışıyor aynı şekilde  😀 

Sonra yukari babaannesinin hirpaliyor 😀😃 kadini ilk gordugumle 1 saat sonra ki gordugum arasında fark oluyor düşün sac bas dağınık yerlerde  😀 

3 yaşa doğru ya acaba sendrom mu yaşıyor bazen çocuklar erken yaşarmış napcani şaşırdı bizimki.

İnşallah azcık olsun sakinles8r. Otobüse biniyoruz 5 durak sonra başlıyor inmek istiyorum demeye normalde severdi otobüsü. Can atardı binmeye. Geçen yaz dusunsene sırf istiyor diye binerdik otobüse 6,7 durak feln giderdik sonra iner yürüyerek eve gelirdik  sıpa için  😀😃

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Damla berna (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 359 göst.
22 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 718 göst.
0 oy
10 cevap 304 göst.
18 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ertugrul.bebekkk_ (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,982 soru

23,864,533 cevap

320,556 kullanıcı

...