Kaynananiz gil topyekun mesafeyi hakediyorlar. Hep söylerim mesafe enguzel ilaçtır. Mesafeli ol zinde kal mesafeli ol mutlu kal . Malesef öyle.
Kimseyi yaklastirma çocuğa sonradan siz ağlarsınız bak. Siz anlayacağınıza bırakın el küssün. Şuan tek sorumlulugujuz var oda evladıniza çok iyi bakmak korumak kollamak sağlıkla büyütmek. Evinizin hanımı vs. Bunların dışında en önemli görevimiz budur. Rabbim onlari bize emanet etti gerekirse cirkeflesirim arkadaş. Kac günlük daha ki hicbiseyden haberi yok 1 ,2 yaşında olsa islersin yavrum öyle yapma böyle olmasın dersin ama değil eli kolu bağlı sana muhtaç sensin onun koruyucusu şuan.
Özetle mesafe , el küsecek filanca darilacakmis öylemi yallah ozaman yol orda . Bana evladım lazım. Bak kacgunluk bebek elinden yere düşse alanın Allah korusun bak burda bi post açıldı yenidogan yere düşmüş anne kucağından kadıncağız kim bilir ne halde rabbim yardım etsin. Küsen küssün arkadaş ne var yenisini doğur diyen bi insan zaten saçmalıktır boştur cehalett paçalarından akiyordur.
Neyse bosver takılma bukadar onlara da uyma fazla her aradiklarında da açma koy mesafeyi önerim bu yönde.