Ona mı bir şeyler alıyorsunuz yoksa birikim mi
Bizim para olunca babamizin ihtiyacı oluyor genelde ona veriyoruz araba borcu var onu yatıracak verin de yaz bi kenara geri vereyim dedi (şüpheli) 🤣🤣🤣
Benim kendi harçlığım ve bebeğimin(Karnımda) harçlığını toplayıp bebeğime yenidoğan hazırlığı yapıcam eksiklerini alıcam
6 bin toplandı . Çok istediği bı hot wheels tiri vardı onu alcaz 2 bucuga. Muhtemelen oyuncakcida başka bişey daha görüp onu isteyecek onu da alırız. Kalanı da yemek ye oyun parkına götür selamın aleyküm biter zaten
Oğlumla kızım ikisinin parası 3.300 civarıydı
Kızım barbıe evi mutfağı aldı oğlum da kumandalı araba aldı
Oyun alanına götürdük ilk gün bitirdiler parayı 😀
Harcamıyorum. Hesabında döviz ve maden olarak tutuyorum. İradesi olmasa da ona ait bir para. İrade sahibi olana kadar harcamak hakkına girmek gibi geliyor bana.
8400 topladi yazlık alışverişine kullanırım sanırım
İkisinin toplam 3 bini oldu üzerini tamamlayıp gram Alicam. Ben bugüne kadar onlara verilen 1 lirayı bile harcamadim
gram altin yapiyoruz
550 lira topladik bu bayram az oldu 2500 babasi vericek hem bana hem ogluma olucak sekilde yazliklarini alirim diye dusunuyorum cunku yazliklarini bayram harcliklariyla aliyorum ben
2 bin topladı kızım biraz da doları var üzerine koyup kuzu alalım diyoruz besleyip satarız katlamis olur 😁
Bireysel emeklilik hesabı var ona atacağım ben. Onun ihtiyaçlarını zaten aliyoruz
Bebeğim küçük kumbarasına atıyoruz. Büyüyünce istediği bileti alırız inşAllah
Bayramda harçlık diyecek bi harçlık veren olmadı açıkçası, bebek görme mevzusunda gelen paraları da genelde elimdekinden ekleme yaparak grama çevirmeye çalıştım
5 bine yakın paraları oldu bende onlara kullanmayı düşünüyorum
Kızım 550 topladı bu bayram ben kumbarasına koydum parasını biriktirip kızıma altın alıcam inşaAllah köşede dursun ilerde büyüdüğünde çok istediği birşey olursa ondan alırım
Benim ki +4000 TL topladı çeyrek alcam kalanı eklerim yoksa harcanır gider
Benimkiler 100 er bi dedesi 50 şer de bi dedesi verdi 300 lira benimkiyle beraber 1000 lira kendi parama ekledim altın yaptıracağım
Valla zaten eksiklerini biz alıyoruz. O yüzden bayram harçlıklarını kızımın adına biriktirdiğimiz altın hesabına attık direk
Altııııın 😂😂😂😂
sendemiiii🤣🤣🤣🤣🤣
1,467,304 soru
24,042,747 cevap
329,200 kullanıcı