+5 oy
921 göst.
Diğer kategorisinde (980 puan) tarafından

Ona mı bir şeyler alıyorsunuz yoksa birikim mi

39 Cevaplar

+4 oy
(3,333 puan) tarafından

Kizimin 3000tl sı oldu . Mama ve bez alicam ben .

-Reklam-
+4 oy
(3,445 puan) tarafından

Oglumin 100 liraai var onu da ben verdim oyin alan8na goturcem ustine yine kendim koyu0

(1,037 puan) tarafından

Gözyaşım pıt🫠

(1,649 puan) tarafından

:(((((

(3,445 puan) tarafından

Kimsen olmayinca annane dede koca tarafiyla da goruameyince durumlar boyle gorussekte vermezlerdi ya hos 

Saglik olsun Allah baska yerden guldursun 

(1,649 puan) tarafından

Amin inşallah haklısınız 

+3 oy
(2,287 puan) tarafından

2.800 topladı çocuklar  kalanı tamamlayıp gram yapıp atacağım kenara 😁

tarafından

Stratejik anne 😀

tarafından

Benimkide 2800 topladı  😀

(2,287 puan) tarafından

Bu senenin hasılatı düşük geldi köye gidemedik diye 😁 Allah bereket versin, valla yatırım yapmasam boşa gidecek para ondan ne yaparsan kârdır 😁

+3 oy
tarafından

Tren sözü verdim tren alicaz kalani da bekletirim kendime harcamam oyuncak diye tutturursa belki alırım ilerde üst baş olabilir ayakkabı alırım yaz geliyor ışıklı sandalet diye bi hal oldu yavrum. 😀

+3 oy
(4,657 puan) tarafından

Kumbarasin aatti parayı kızım altın küpe istiyor o yüzden para biktiriyor 

+3 oy
(4,327 puan) tarafından

Kızlarım 170€ sağ soldan 200€ anneannelerinden aldılar ben kenara koyuyorum ihtiyaçları olunca kullanıyorum küçük kızıma bisiklet sipariş verdim mesela 

+3 oy
(1,419 puan) tarafından

Mama ve bez alıyorum kendisine 🙂🙂

+3 oy
(3,780 puan) tarafından

Dogdugunda yatırım hesabi acmistik istisnasız helen her harçlığı oraya koyuyoruz onun ihtiyaçlarını karşılamak zaten bizim sorumluluğumuz. İleride üniversitede vs ihtiyacı olursa kullanır 

(321 puan) tarafından

Yatırim hesabı nasıl açılıyor nasıl yaptınız

(3,840 puan) tarafından

Bizde aynı yapıyoruz hesaba atoyoz verilenleri 

(3,780 puan) tarafından

Aslında bizim actirdigimiz hesabına adı yatırım hesabi değil biz euro atıyoruz ve uzun vadede dokunmayacagiz diye öyle dedim. Bizim hesap çocuk hesabı mi ne 18 yaşına gelene kadar kendisi parasına dokunamaz biz de anne baba imzası aynı anda olursa çekebiliyoruz. 

Turkiyede yatırım yapabileceğiniz bankalar var ben Turkiyedeyken kuveytturku kullanıyordum aylik kar payı alıyorsunuz gibi bir şeydi 

+3 oy
(247 puan) tarafından

9400 topladı iki günde anasının kızı😂şaşırmayın çünkü annemlerdeyim ve çooook fazla akraba gördük😅doğacak bebişimizin eksikleri için ayırdım kenara, birazda kızıma kıyafet vs için ayırdım:)

+3 oy
(4,662 puan) tarafından

Çok bir şey toplamadılar zaten büyük oğlumun 23 gösterisi var onun parasını kıyafet parası olarak vereceğim 

Küçük oğlumun parasıyla da kendisine bez aldım 🤭

+3 oy
(9,714 puan) tarafından

Birikime atık canım biz cok bişey olmadı 700 tl oldu babam bayramdan sonra vereyim dedi 500 tl verecek babam  1200 tl olur toplamda 

+3 oy
(947 puan) tarafından

Kızıma sadece 200 lira geldi oda amcasından babaannesi utanmadan 10 lira vermiş dedim ben ona 10 lira vereyim . 2 maaş alıyor görümcemin kızına 2 binlira vermiş. Diğer torunlarinada yüklü göndermiş. Gerçi ne faydası oldu bu güne kadar. Bak gördün mü bı dokundun bin ah işittin 😄

(14,958 puan) tarafından

İleride de konuşur durur bu çocuk beni sevmiyor diye 🙄

(947 puan) tarafından

Şu anda itibaren sevmiyor zaten o onun hakkından geliyor kızım 5 yaşında geçen gün kızıma demiş işte kalp perdeyi kapat bir bardak su getir mi ne kızım da dedi niye annem sendeyken tüm işleri yapıyor sana yardım ediyor kalk işini kendin yap benim annem ya da ben hizmetçim değilim diye var ya o kadar güldüm ki 😄

(14,958 puan) tarafından

Ayy benimki de 5 yaşında 😅😅😅 ah ah tam haklarından gelir artık 

(947 puan) tarafından

Aynen öyle vallahi canım içimdekileri genelde kızım dillendiriyor ona çok da hoşuma gidiyor 😀

+3 oy
(1,938 puan) tarafından

Valla ha yatırım yapmışım ha yemişim hiç farketmiyor. Oğlumun harçlıkları ile hep altın aldım. Sıkışınca bozdurduk. Eşim dardayken yok bu altınlar çocukların diyip kenarda saklayamam. Yeri gelir harcanır yeri gelir birikir. Şuan zaten birikim yapacak kadar da harçlıkları olmuyor. Bayramda kızımın 500 oğlumun 700 oldu. Altın alayım desem üstünü zaten biz tamamlicaz. Oğlumun kumbarası nda biraz var onu da zaten hep babası doldurdu işten geldikçe 10-20 ne varsa. 😀 yani evdeki para herkesin parası gibi birşey bizim için. 

+3 oy
(18,154 puan) tarafından

Birikim yapıyorum. Toplayıp altına çeviriyorum. 

+3 oy
(2,184 puan) tarafından

İki çocuğuma da ayrı harçlık verdiler bayram için onları hesaplarına atıcam elimden geldikçe hesaplarına atıyorum 

+3 oy
(2,551 puan) tarafından

Dün oglumu gönlünce gezdiridim tekneye bindik en sevdiği yemeği yedirdim sevdiği bir oyuncağı aldık kıyafet aldık yani yedik içtik gezdik normalde kumpara sina atardım ama kac kere geleceğiz bu dünyaya onun bayramı bu bayram gönlü hoş oldu valla

+3 oy
(6,723 puan) tarafından

Çeyrek aldım cnm

+3 oy
(3,571 puan) tarafından

Ihtiyaci varsa onu alirim oncelik mesela haftaya dogum gunu yapcaz onun icin harcarim bu bayramkileri 

+3 oy
(1,126 puan) tarafından

Benim bebeler 8500 lira falan topladı kurutma makinesi için birikim yapıyordum 1000 lira eksik vardı ordan tamamladım kalanı Euro yapıp atıyorum kenara :D 

+3 oy
(493 puan) tarafından

Eşimin akrabaları bayramda da normal zamanda hep harçlık verirler bu zamana kadar harçlıklarını toplayıp gram ya da çeyrek aldım yine öyle yapıcam inşallah 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 829 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 222 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
+1 oy
14 cevap 420 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,461 soru

23,883,577 cevap

321,441 kullanıcı

...